Na het lezen van deze whitepaper bent u bekend met alle regels van de Woningwet 2015!

Op 17 maart is de Woningwet 2015 door de Tweede Kamer aangenomen. De Woningwet 2015 creëert duidelijkheid op de woningmarkt door heldere spelregels voor sociale huur. In onderstaande whitepaper staan de belangrijkste aanpassingen uit de Woningwet 2015 voor woningcorporaties.

Audittrail – Dit moeten woningcorporaties weten van de Woningwet 2015!

Woningwet 2015Woningcorporaties komen onder strengere controle, zodat zij zich houden aan hun kerntaken, zoals het aanbieden van goedkope huurwoningen. Om het aanbieden van goedkope huurwoningen te realiseren, is het van belang dat corporaties efficiënt te werk gaan. Audittrail kan woningcorporaties hiermee helpen door mee te kijken in governance- en compliancevraagstukken. Woningcorporaties kunnen efficiënter te werk gaan door bijvoorbeeld samen te werken met andere woningcorporaties. Maar beter voldoen aan de Woningwet 2015 betekent ook processen beter laten verlopen met het doel de klant centraal te stellen.

Hulp nodig om de processen en effectiviteit van uw woningcorporatie te verbeteren? Audittrail adviseert u graag vrijblijvend over hoe de corporatie het best aan de Woningwet 2015 kan voldoen. Neem hier contact met ons op. 

 

 

Plaats een reactie