Welkom bij het team, nieuwe Audittrailers!

Door maart 20, 2018Nieuws

De afgelopen maanden zijn we op zoek gegaan naar mensen die onze functies konden vervullen. En dat is gelukt! In februari zijn er maar liefst vijf nieuwe Audittrailers bij het team gekomen. Graag stellen we ze allemaal even voor: Corien Bier, Ouiam Ajary, Martijn van Brugge, Timo Koot en Rick Bazuin. Corien en Ouiam, adviseren klanten over hun privacy. Martijn onderzoekt voor zijn afstuderen onze processen. Timo coördineert alle Awareness- en Social Engineering-projecten. Rick voert audits uit en adviseert over Governance, Risk & Compliance en Kwaliteit.

 

Corien Bier l Privacy-adviseur l Audittrail

Corien Bier

Corien, onze Privacy-adviseur in Noord Nederland. Ze heeft 16 jaar gewerkt bij woningcorporatie Acantus. Eerst als Office Manager en later als Teammanager ICT/ Facilitair. Bij Acantus kwam zij in aanraking met de veranderende privacywetgeving. Het onderwerp vond ze zo interessant, dat ze zich er in is gaan verdiepen. Zo heeft ze haar  CIPP/e gehaald en heeft ze een privacy-opleiding gevolgd tot Privacy Officer en Functionaris Gegevensbeschermer bij Frijlande. Via haar werk bij Acantus kwam zij in aanraking met Audittrail. Toen ze de vacature zag voor de functie in Noord, heeft ze geen moment geaarzeld. Werken bij Audittrail vindt ze leuk, omdat er veel kennis in huis is en er veel inhoudelijke kennis wordt uitgewisseld.

Naast haar werk besteedt ze tijd aan haar gezin. Met een man, twee tieners en een kat hoeft ze zich thuis nooit te vervelen. Ze speelt in een klarinetorkest dat regelmatig optreedt in binnen- en buitenland. Tijd voor vrijwilligerswerk is er ook: ze is bestuurslid van een jeugdorkest en mentor van een brugklasser.

 

Ouiam Ajary

Ouiam heeft Rechten in Tilburg gestudeerd, wat ze in eigen woorden ‘’supertof’’ vond! Als afstudeerstage ging ze aan de slag bij een woningcorporatie in Leiden. Hier heeft ze onderzocht of een specifieke afdeling in overeenstemming handelt met de AVG. Daarbij heeft ze voor die afdeling een verwerkingsregister opgesteld. Tijdens haar afstudeerperiode heeft ze ondervonden hoe interessant en leuk ze privacy en de Algemeen Verordening Gegevensbescherming vindt. Bij de Leidse corporatie heeft Ouiam Suzanne van Middelkoop, Manager Audit en Advies bij Audittrail, leren kennen. Na een kopje koffie bij Audittrail was Ouiam al snel lid van het Audittrail-team! Ouiam gaat organisaties helpen met hun privacyvraagstukken. Ze is aan de slag bij een zorginstelling als privacy-projectleider en heeft diverse nulmetingen op de planning staan.

Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar man, familie en vrienden. Daarnaast beoefent Ouiam Thaiboksen.

 

Martijn van Brugge

‘’Het kritisch bekijken en optimaliseren van processen is het onderdeel van mijn opleiding wat het beste bij mij past’’, aldus Martijn. Tijdens zijn studie Business-IT & Management heeft hij stage gelopen bij DUO, waarbij hij het resourcesplanningsproces binnen een deel van de ICT-afdeling heeft geoptimaliseerd. Bij Audittrail gaat hij zich verdiepen in de huidige processen binnen Audittrail zodat hij kan adviseren hoe we deze kunnen optimaliseren. Het feit dat dit onderzoek van actueel belang is voor Audittrail vind Martijn extra leuk. De uitkomsten van het onderzoek zullen gebruikt worden om de interne en externe processen toekomstbestendig te maken. Na het afstuderen wil Martijn aan de slag om ervaring op te doen binnen het Business-IT domein.

Wanneer Martijn niet bezig is met zijn afstudeeronderzoek, is hij te vinden in de sportschool en onderneemt hij graag dingen met vrienden en familie.

 

Timo Koot l Projectmanager Awareness & Social Engineering l AudittrailTimo Koot

Tijdens en na zijn studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht heeft Timo gewerkt bij Area071, de huisvester van Audittrail. Timo was verantwoordelijk voor de facilitaire ondersteuning, hielp gehuisveste ondernemers bij diverse vraagstukken en managede meetings en events. Het in goede banen leiden van projecten en het proactief meedenken met klanten zijn Timo’s sterke punten. Wat hem bij zijn oud-werkgever Area071 zo aansprak, vindt hij ook terug bij Audittrail: klantgerichte aanpak, eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en open en informele sfeer. Timo zet zijn organisatietalent nu in als Projectmanager Awareness en Social Engineering bij Audittrail.

In zijn vrije tijd geniet Timo van sport: zowel door het zelf te beoefenen als door het te bekijken. Reizen, en het fotograferen van bijzondere plekken, doet hij graag. Zo heeft hij onder andere Tanzania en IJsland bezocht. Verder vindt Timo het leuk om op stap te gaan met vrienden, om te koken en om Netflix te kijken.

 

Rick Bazuin

Rick Bazuin l Adviseur Governance, Risk en Compliance en Auditor l Audittrail

Rick is continu op zoek naar nieuwe uitdagingen voor zichzelf, zodat hij zich op alle mogelijk vlakken kan blijven ontwikkelen. Zijn nieuwe uitdaging is GRC en Kwaliteit binnen Audittrail en het adviseren van klanten over deze onderwerpen. Rick zijn eerste opdracht is het organiseren en uitvoeren van een grote kwaliteitsaudit van een klant in de automotive-branche. Voordat Rick bij ons aan de slag ging, heeft hij functies bekleed als projectmedewerker, Change Manager en adviseur op het gebied van Governance, Risk & Compliance. Hij heeft verder de opleiding Management Economie en Recht afgerond en is in het bezit van PRINCE2 en Agile certificeringen. De consultancy branche is een bewuste keuze geweest vanwege; de diversiteit in opdrachten, omgeving, mensen en de vrijheid die het met zich meebrengt vindt Rick ontzettend leuk.

Ook in de persoonlijke sfeer houdt Rick zich veel bezig met persoonlijke ontwikkeling, waaronder zijn gezondheid. Hij is regelmatig te vinden in de sportschool en hij let goed op zijn voeding. Thuis leest hij boeken over sport en voeding en kijkt hij graag series.

 

 

Bent u benieuwd naar de andere Audittrailers? Je vindt hen, hun expertises en hobby’s hier.

Up-to-date blijven? Meld u dan aan voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief

Plaats een reactie