Audittrail vindt het belangrijk om kennis te delen. Om deze kennis ook echt te delen, organiseren wij, soms in samenwerking met één van onze partners, regelmatig webinars met uiteenlopende onderwerpen. Al deze onderwerpen nemen u mee om meer kennis op te doen met betrekking tot privacy, informatiebeveiliging, kwaliteit, risicomanagement en bewustwording.

Bent u nieuwsgierig en wilt u één van onze webinars volgen? Kijk dan snel hieronder welke webinars wij in de planning hebben staan en meld u aan! Wilt u liever direct contact met ons, klik dan hier.

Webinar

Kalender Webinars

Webinar | Privacy: Van Project naar Programma
Donderdag 28 mei 2020 van 10.00 – 11.00 uur.

Voor wie is de webinar bedoeld? De webinar is bedoeld voor iedereen die werkt bij lokale overheden, woningcorporaties en zorg die meer wilt weten over privacy en hoe u dit in uw organisatie kunt borgen.

Gratis aanmelden

Webinar | Security in Control voor Woningcorporaties (BIC/BBB)
Donderdag 4 juni 2020 van 10.00 – 11.00 uur.

Voor wie is de webinar bedoeld? De webinar is bedoeld voor iedereen die werkt bij woningcorporaties en dan met name voor de security professionals.

Gratis aanmelden

Webinar | Jorrit van de Walle in een Expertrol bij Naris
Donderdag 4 juni 2020 van 15.00 – 16.00 uur.

Voor wie is de webinar bedoeld? De webinar is bedoeld voor iedereen die werkt bij lokale overheden, woningcorporaties en non-profit organisaties die meer wilt weten over GRC en gebruik maakt of wilt maken van Naris.

Webinar | Security en Privacy in Control met Topdesk (o.v.b.)
Donderdag 11 juni 2020 van 10.00 – 11.00 uur.

Voor wie is de webinar bedoeld? De webinar is bedoeld voor iedereen die gebruik maakt of gebruik wilt maken van TopDesk.

Gratis aanmelden

Webinar | Van Project naar Programma + demonstratie van het CMF in Sensus
Donderdag 18 juni 2020 van 10.00 – 11.00 uur.

Voor wie is de webinar bedoeld? De webinar is bedoeld voor iedereen die werkt met of gebruik wilt maken van Sensus.

Gratis aanmelden

Webinar | Risicomanagement: Wat kunt u doen?
Donderdag 25 juni 2020 van 10.00 – 11.00 uur.

Voor wie is de webinar bedoeld? De webinar is bedoeld voor iedereen die te maken heeft of wilt hebben met risk of risicomanagement.

Gratis aanmelden

Mist u een webinar?

We luisteren graag naar onze opdrachtgevers en fans, dus laat het ons vooral weten wat u behandeld wilt zien in een webinar. Alles kan, zolang het maar over risicomanagement, business control, informatiebeveiliging, privacy of kwaliteit gaat! Laat het ons weten via onderstaand formulier.