Audittrail vindt het belangrijk om kennis te delen. Om deze kennis ook echt te delen, organiseren wij, soms in samenwerking met één van onze partners, regelmatig Webinars met uiteenlopende onderwerpen. Al deze onderwerpen nemen je mee om meer kennis op te doen met betrekking tot privacy, informatiebeveiliging, kwaliteit, risicomanagement en bewustwording.

Ben je nieuwsgierig en wil je één van onze Webinars volgen? Kijk dan snel hieronder welke wij in de planning hebben staan en meld je aan! Liever direct contact met ons, klik dan hier.

Webinar

Kalender Webinars

Praktische implementatie van de Microsoft BBB

Dinsdag 26 oktober van 10:00 tot 11:00 uur

Microsoft heeft een uitgebreid compliance center met veel mogelijkheden. Maar wat zijn nou al die losse onderdelen, waar moet ik beginnen, wat heb ik er aan en hoe werkt dan alles samen? Na dit Webinar weet jij precies welke mogelijkheden Microsoft als compliance center kan bieden.

Hoe ziet een implementatie gegevenslabeling eruit?

Dinsdag 30 november van 10:00 tot 11:00 uur

De meeste organisaties werken met Microsoft 365 en kunnen dus gebruik maken van het Microsoft Security & Compliance Center om in control te zijn en blijven op het gebied van security en compliance. Maar als organisatie wil ik voldoen aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid? Kan dit wel in het Microsoft Compliance Center toegevoegd worden en zo ja, hoe? Dat antwoord geven wij jou in ons Webinar. Tijdens het Webinar nemen we je mee en laten we zien hoe je de BIO in het Microsoft Compliance Center kan toevoegen en kan toepassen in je dagelijkse bezigheden.

Privacy- en security- jaarbudgetten: hoe pak je het aan?

Datum en tijd volgt

In eerdere jaren hebben we regelmatig gezien dat bij de budgettering een adequate inschatting en budgetaanvraag voor privacy en security nog wel eens tussen wal en schip raakt. Of er wordt vergeten budget aan te vragen, of niet alle wensen zijn meegenomen. De basis voor een goede budgettering is natuurlijk een goed jaarplan. Realistisch, niet teveel of te hoge ambities, maar zeker ook niet te weinig. Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? En weet jij al wat je gaat doen in het jaar 2022 en welk budget je daar voor nodig hebt?

In dit webinar praten we je bij over deze ontwikkelingen en geven we handvatten over hoe je een goed jaarbudget opstelt. Zo kan je volgend jaar je ambities waarmaken!

Heeft u een onderwerp voor een Webinar?

We luisteren graag naar onze opdrachtgevers en fans, dus laat het ons vooral weten wat u behandeld wilt zien in een webinar. Alles kan, zolang het maar over risicomanagement, business control, informatiebeveiliging, privacy of kwaliteit gaat! Laat het ons weten via onderstaand formulier.