Audittrail vindt het belangrijk om kennis te delen. Om deze kennis ook echt te delen, organiseren wij, soms in samenwerking met één van onze partners, regelmatig Webinars met uiteenlopende onderwerpen. Al deze onderwerpen nemen je mee om meer kennis op te doen met betrekking tot privacy, informatiebeveiliging, kwaliteit, risicomanagement en bewustwording.

Ben je nieuwsgierig en wil je één van onze Webinars volgen? Kijk dan snel hieronder welke wij in de planning hebben staan en meld je aan! Liever direct contact met ons, klik dan hier.

Webinar

Kalender Webinars

Webinar Security & Compliance in control met Microsoft 365
Woensdag 27 januari 11.00 uur – 12.00 uur

Heeft jouw organisatie Microsoft 365 of plannen om over te gaan naar Microsoft365? In dit Webinar geven we een overall beeld hoe Microsoft jou als IT-manager of CISO en de organisatie helpt om in control te zijn op het gebied van security en compliance. Dit gaat niet alleen over de Microsoft producten zoals Teams, OneDrive/SharePoint en Exchange Online, maar bijvoorbeeld ook over de beveiliging van laptops en smartphones en rapportages. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Webinar Hoe meet je privacy en informatiebeveiliging? | Assessments door Audittrail
Dinsdag 9 februari van 14.00 tot 15.00 uur

Welk cijfer geef jij jouw organisatie als het op privacy of informatiebeveiliging aankomt? Hoe meet je dat en wat zegt zo’n cijfer eigenlijk echt? Bij Audittrail hebben wij nagedacht over hoe je goed kunt meten hoe een organisatie ervoor staat en wat je met die informatie kunt doen. In dit webinar leggen we uit waarom het uitvoeren van assessments een essentieel onderdeel is van een goed privacy- of securityprogramma, wat onze aanpak is en hoe je de uitkomsten optimaal kunt inzetten.

Webinar Control en Audit | Made Easy
Donderdag 25 februari 13.00 uur – 14.00 uur

Organisaties besteden steeds meer tijd aan Controls en Audits om In control te zijn in een steeds complexer wordende bedrijfsvoering. Het gaat daarbij niet alleen om de processen, maar ook steeds belangrijker zaken als informatiebeveiliging, privacy, strategische risico’s, nieuwe wet- en regelegeving, etc. Veel van de beheersmaatregelen (controls) worden periodiek getoetst om te beoordelen of de risico’s nog wel zijn afgedekt. Maar hoe doe je dit op een slimme manier? In dit webinar laten we zien hoe we control frameworks eenvoudig kunnen automatiseren door geautomatiseerde periodieke toetsen in te stellen op uw controls. Dit kunt u doen door toetsvragen (inclusief bewijsvragen) op een eenvoudige manier uit te zetten in de organisatie (1e en 2e lijn).

In dit webinar van Audittrail en Fully in Control laten we u zien wat u kunt doen om uw Control en Audit naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen met meer efficiëntie. We laten u ook zien hoe u dit eenvoudig kunt automatiseren vanuit Fully in Control, van informatiebeveiliging tot finance. Dit webinar wordt verzorgd door Jorrit van de Walle van Audittrail en Geert Haisma van Fully in Control.

Webinar Microsoft 365 Compliance Manager | Wat kan ik ermee?
Donderdag 4 maart 14.00 uur – 15.00 uur

In Microsoft365 is de Compliance Manager opgenomen. Maar wat kan je er mee als IT manager, CISO of DPO? Welke inzichten krijg ik en hoe gaat het mij en mijn organisatie helpen om security op een hoger niveau te krijgen. Op deze vragen krijg je antwoord tijdens dit praktische webinar en gaan we dieper in op het gebruik van Compliance manager.

Webinar Van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam Compliance management |
Donderdag 11 maart 10.00 uur – 11.00 uur

De kernvraag voor iedere organisatie is; ga je als organisatie investeren in diverse losse software-instrumenten voor compliance vraagstukken of kies je ervoor om gebruik te gaan maken van een multifunctioneel en compleet platform? Wat is nu de juiste keus? Wat levert uiteindelijk de meeste waarde op of kost op lange termijn het minste geld?

Dit webinar is bedoeld om duidelijk te maken;

  1. Wat de meerwaarde van het Compliance Management Framework voor een organisatie is.
  2. Hoe je de verplichtingen rondom vastlegging, verantwoording en rapportage met het Compliance Management Framework afdekt.
  3. Waarom een organisatie ervoor zou moeten kiezen om het management te faciliteren met deze oplossing.

Webinar Hoe meet je privacy en informatiebeveiliging? | Assessments door Audittrail
Woensdag 31 maart van 10.00 tot 11.00 uur

Welk cijfer geef je jouw organisatie als het op privacy of informatiebeveiliging aankomt? Hoe meet je dat en wat zegt zo’n cijfer eigenlijk echt? Bij Audittrail hebben wij nagedacht over hoe je goed kunt meten hoe een organisatie ervoor staat en wat je met die informatie kunt doen. In dit webinar leggen we uit waarom het uitvoeren van assessments een essentieel onderdeel is van een goed privacy- of securityprogramma, wat onze aanpak is en hoe u de uitkomsten optimaal kunt inzetten.

Heeft u een onderwerp voor een Webinar?

We luisteren graag naar onze opdrachtgevers en fans, dus laat het ons vooral weten wat u behandeld wilt zien in een webinar. Alles kan, zolang het maar over risicomanagement, business control, informatiebeveiliging, privacy of kwaliteit gaat! Laat het ons weten via onderstaand formulier.