Audittrail vindt het belangrijk om kennis te delen. Om deze kennis ook echt te delen, organiseren wij, soms in samenwerking met één van onze partners, regelmatig Webinars met uiteenlopende onderwerpen. Al deze onderwerpen nemen u mee om meer kennis op te doen met betrekking tot privacy, informatiebeveiliging, kwaliteit, risicomanagement en bewustwording.

Bent u nieuwsgierig en wilt u één van onze Webinars volgen? Kijk dan snel hieronder welke wij in de planning hebben staan en meld u aan! Wilt u liever direct contact met ons, klik dan hier.

Webinar

Kalender Webinars

Webinar Software voor Compliance management: Een boormachine of een gat in de muur? |
Dinsdag 17 november 09.00 uur – 10.00 uur

Investeren in een “point solution” of een “platform”?

Veel organisaties zijn actief op zoek naar tooling op het gebied van P(I)MS Privacy (Informatie) Management Systeem en/of een ISMS, Information Security Management Systeem, door met name nieuwe richtlijnen en eisen vanuit de overheid voor zorginstellingen, GGD en GGZ-organisaties, Lokale en regionale overheden, etc.

Met de introductie van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO), en de verplichte NEN 7510 certificering voor de zorg, is ineens ook ISMS bezig met een hernieuwde opleving. Vanuit de IT-afdeling worden initiatieven opgetuigd om dit vorm te gaan geven, projecten worden gestart en investeringen in software of dure consultants gedaan. Zelfs aanbestedingen worden uitgeschreven met alle kosten die daarbij komen kijken.

De kernvraag voor iedere organisatie is; gaat u als organisatie investeren in diverse losse software-instrumenten voor deze vraagstukken of kiest u ervoor om gebruik te gaan maken van een multifunctioneel en compleet platform? Wat is nu de juiste keus? Wat levert uiteindelijk de meeste waarde op of kost op lange termijn het minste geld?

Audittrail heeft het CMF ontwikkeld; een best practice, gebaseerd op basis van 20 jaar ervaring. Gebouwd in bewezen technologie van Mavim: als een op Microsoft technologie gebaseerd software platform.

Dit webinar is bedoeld om duidelijk te maken;

  1. Waarom een lijnorganisatie ervoor zou moeten kiezen om het management te faciliteren met een échte oplossing
  2. Hoe Audittrail dit toepast in het consultancy vak
  3. Wat de meerwaarde is voor uw organisatie om een kennisproduct als het CMF toe te passen.

Heeft u een onderwerp voor een Webinar?

We luisteren graag naar onze opdrachtgevers en fans, dus laat het ons vooral weten wat u behandeld wilt zien in een webinar. Alles kan, zolang het maar over risicomanagement, business control, informatiebeveiliging, privacy of kwaliteit gaat! Laat het ons weten via onderstaand formulier.