Het credo van Audittrail is “voordoen, samen doen, zelf doen”. Daarom hebben we besloten om trainingen te verzorgen over praktische problemen die we tegenkomen op de werkvloer. Deze trainingen kunnen gaan over Privacy, Informatiebeveiliging, Bewustwording, of bijvoorbeeld branche-specifieke zaken zoals onze Henk de Huurder training voor medewerkers van woningcorporaties. Al onze trainingen worden gegeven door gespecialiseerde consultants, waarbij naast theorie ook een groot deel aan praktische vaardigheden wordt besteed. We houden het aantal deelnemers laag zodat er genoeg tijd is om vragen en praktische problemen te behandelen.

Op dit moment staat er één training gepland:

Interesse in een training van Audittrail maar staat uw onderwerp er niet tussen? Neem gerust contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden! Op aanvraag kunnen wij ook een training bij u op locatie verzorgen voor groepen groter dan 4 personen. Wilt u liever meer informatie over één van onze andere producten en diensten, bekijk dan onze producten en diensten catalogus.

Security Officer Training

Waar? Bij Audittrail op kantoor in Leiderdorp.

Door wie? De hoofdtrainer voor deze cursus is Aletta Hoogeveen. Daarnaast zullen modules worden verzorgd door gastsprekers, te weten: Barry Derksen, Mark Koek, Joyce de Jong, Timo Koot en Carlien Daniels. Ook komt er een speciaal optreden van de Audittrail Mystery Guest via videoverbinding.

Voor wie?

 • Security Officers
 • Coördinatoren Informatiebeveiliging
 • Informatiebeveiligingsspecialisten
 • Beginnende FG’s
 • Iedereen die zich bezighoudt met het informatiebeveiligingsbeleid van een woningcorporatie.

Wanneer? De training beslaat vier hele dagen, verdeeld in blokken van twee dagen. Deze training vindt plaats op de volgende data:

Maandag 21 september 2020 09:30 – 16:30
dinsdag 22 september 2020 09:30 – 16:30
maandag 5 oktober 2020 09:30 – 16:30
dinsdag 6 oktober 2020 09:30 – 16:30

Deze training liever in twee dagen doorlopen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wat kost het? Voor deze praktische training vragen wij een bijdrage van € 3.199,- incl. BTW.

Het programma

In deze vierdaagse training leert u alles wat u nodig heeft om als Security Officer aan de slag te kunnen bij een woningcorporatie. U leert wat er verwacht wordt van een Security Officer, wat de basis is van de wet- en regelgeving, waar informatiebeveiliging voor dient en hoe het zich verhoudt ten opzichte van de AVG. Hoe bepaalt u welke risico’s er zijn en welke impact ze hebben op de organisatie. Daarnaast leert u hoe u een risicoanalyse vertaalt naar een concreet plan van aanpak en hoe u acteert op een incident en/of calamiteit.

Het programma van deze training:

 • Wat is informatiebeveiliging;
 • Beleid en strategie;
 • Rol Security Officer;
 • Wet- en regelgeving Information Security;
 • Stakeholdermanagement;
 • Security versus privacy;
 • Risico’s & Impact;
 • Bewustzijn;
 • Incidenten & Calamiteiten.

Inschrijven?

Voor de training in september/oktober 2020 heeft u tot 31 augustus 2020 de tijd om zich aan te melden.

Download het aanmeldformulier

U kunt zich inschrijven door een mail met daarin het ingevulde aanmeldformulier op te sturen naar training@audittrail.nl. Heeft u vragen over deze training, volgt u liever een tweedaagse Security Officer training, of bent u benieuwd of deze relevant is voor u(w collega)? Wanneer u ons mailt of belt naar 071 – 747 17 17 helpen we u graag! :-)

Wilt u weten welke producten en diensten wij nog meer hebben? Bekijk dan onze producten en diensten catalogus.