Neem direct deel aan het Audittrail Spreekuur.

De laatste donderdag van de maand van 10.00 – 11.00 uur.

Door de huidige situatie werkt het merendeel van de werkende op dit moment verplicht thuis. Dit brengt veranderingen met zich mee. Niet alleen in werken, maar ook in communicatie en in privacy en informatiebeveiliging. Organisaties zien zich genoodzaakt om in rap tempo digitaal te transformeren.

Wij merken dat er al veel vragen zijn op verschillende vlakken. Hierdoor hebben wij besloten om elke laatste donderdag van de maand een spreekuur in te lassen waar iedereen zijn vragen kan stellen die betrekking hebben onze expertises. Wij proberen uw vraag direct te beantwoorden. Indien we iets moeten uitzoeken, dan komen we hier z.s.m. op terug bij u. Er zijn geen kosten verbonden aan het spreekuur!

Deelname

Loopt u tegen vraagstukken aan op het gebied van privacy, informatiebeveiliging, bewustwording of risicomanagement? Maak dan gebruik van ons gratis spreekuur! Wij proberen uw vraag direct te beantwoorden. Indien we iets moeten uitzoeken, dan komen wij hier z.s.m. op terug bij u. Er zijn geen kosten verbonden aan het spreekuur!

Wilt u deelnemen aan het Audittrail Spreekuur?

Ja? Wat leuk! Wij zitten op de laatste donderdag van de maand van 10.00 – 11.00 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Via Microsoft Teams heeft u direct contact met onze specialisten. Meld u dan nu aan via onderstaand formulier of neem deel via bovenstaande button.

Voordelen

  • Direct antwoord op uw vragen
  • Kennis op de verschillende vakgebieden aanwezig
  • Gratis!

Wilt u liever op vaste basis gebruik kunnen maken van onze expertises? Bijvoorbeeld van onze helpdesk of wellicht liever een privacyexpert of securityexpert aan huis! Bekijk dan snel onze producten en diensten catalogus.