Sibren van der Valk, welkom bij Audittrail!

Door oktober 23, 2018Nieuws

Per 1 oktober is hij bij ons gestart: Sibren van der Valk. Hij gaat organisaties ondersteunen in zijn rol als Projectmanager. Die organisaties mogen erg blij zijn met Sibren, want hij heeft ruime ervaring met diverse organisaties en de verscheidenheid aan culturen daarin. Benieuwd hoe hij aan die ervaring komt en wat hij graag in zijn vrije tijd doet?

De afgelopen acht jaren heeft Sibren zich verdiept in het vak van de Projectmanager. Als Projectmanager is hij eraan gewend geraakt om met veel verschillende organisaties en een verscheidenheid aan culturen te werken. In combinatie met zijn sterke analytische vaardigheden maakt dat hij een scherp oog heeft voor de identiteit van een organisatie. De afgelopen vier jaar  bekleedde Sibren de functie Senior Projectmanager Compliance bij een mondiaal software testlab. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de juiste toepassing van de wet- en regelgeving per Europees land voor het testen van de software. “Het juiste begrip van de wet- en regelgeving is essentieel om te bepalen of deze software voor specifieke landen compliant is en succesvol toegelaten wordt.”

Om meer thuis te kunnen zijn heeft Sibren afscheid genomen van zijn baan met het vele reizen in Europa. Nu mag hij voor zijn opdrachtgevers van Audittrail gaan reizen binnen Nederland. Hij is al gestart als Projectmanager bij een onderwijsinstelling. Hier draagt hij zorg voor het efficiënt bij elkaar brengen en houden van alle betrokkenen, het op elkaar afstemmen van de werkzaamheden en processen, met het oog op het gezamenlijke doel: het succesvol afronden van het project. Zoals hij zelf aangeeft: “de eerste successen worden geboekt met een goede communicatie en daar zal ik altijd de nadruk op blijven leggen”.

In zijn vrije tijd..

Sibren vindt het heerlijk om te BBQ-en en borrelen met familie en vrienden. Met de vrienden plant hij ook jaarlijks een tripje naar Le Mans waar ze naar het racen kijken en – geloof het of niet – BBQ-en en borrelen. De rit naar Le Mans wordt het liefst gemaakt met zijn klassieke Saab! Wanneer Bruce Springsteen in Nederland optreedt, werkt Sibren niet. Ook wanneer hij in het buitenland speelt, pikt hij graag een concert mee. Maar Sibren houdt niet alleen van de muziek van Bruce. Zijn muzieksmaak is zeer breed. Gaat Sibren van der Valk bij uw organisatie aan de slag? Geef hem dan een muziektip, die ontvangt hij graag!

 

Bent u benieuwd naar de andere Audittrailers? Je vindt hen, hun expertises en hobby’s hier.

Sibren van der Valk l Audittrail l 2018

Up-to-date blijven? Meld u dan aan voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief

Plaats een reactie