Elke organisatie heeft een doel en dat doel moet leiden tot resultaat. De weg ernaartoe is een proces. Behaalt uw organisatie niet het gewenste resultaat? Dan zijn de processen niet aangepast op het gewenste doel, maar misschien op het doel ‘kostenbesparing’? En dat terwijl kwaliteit én resultaat tegelijkertijd wel degelijk mogelijk is.

Er zijn verschillende fases in het beveiligen van klantgegevens. Misschien gaat uw organisatie eerdaags starten met een volledige nulmeting? Of misschien bent u verder en heeft u onlangs een proces audit uit laten voeren. Voor iedere fase hebben wij diensten die u vooruit kunnen helpen. Bepaal eerst in welke fase uw organisatie zit: Plan, Do, Check of Act (van de PDCA-cyclus). Bekijk dan hieronder welke dienst u het best kunt uitvoeren.

Waar heeft uw organisatie behoefte aan?

Plan

Quick Scan

In korte tijd een tweedimensionaal inzicht waar u staat. Inclusief een stappenplan voor de toekomst.

Volledige Nulmeting

Een uitgebreide versie van de Quick Scan. Met een diepgaande rapportage en uitgebreid stappenplan.

Do

Procesoptimalisatie

Moeten processen bijgesteld of opnieuw ingericht worden? Dan kunnen wij ons steentje bijdragen. Altijd praktisch en werkbaar.

Act

Workshops & Kennissessies

Praten over processen wordt vaak als saai beschouwd. Wilt u eens een andere ervaring? Audittrail heeft de juiste workshop voor uw organisatie! Van het opstellen van procescriteria tot bekendheid of inhoudelijk, van een uur tot een hele dag. Altijd actueel en interactief.

Check

 Procesaudits (worden de resultaten behaald?)

Wilt u weten of de processen ook de gewenste resultaten opleveren? Audittrail kan hierin voorzien. Naast het uitvoeren van audits, zetten wij ook graag een intern auditframework voor u op.

Beoordelen van stuurinformatie

Om processen te sturen gebruiken we KPI’s. Maar zijn deze adequaat en zijn het de meest geschikte? Wij gaan het onderzoek graag met u aan.

Niet gevonden wat u zocht? Wellicht kunnen we u toch helpen of weten we een geschikte derde partij. Neem contact op voor vrijblijvende hulp!

Contact opnemen met Suzanne

Weet u welke dienst uw organisatie nodig heeft op het gebied van procesmanagement? Neem contact op met Suzanne. Zij zal u begeleiden tot de start van de opdracht.

Wordt u liever geadviseerd over de beste keuze? Nodig Suzanne dan uit voor een kopje koffie met advies! :-)

Velden met een * zijn verplicht.

Suzanne van Middelkoop - expert in procesmanagement