Elke organisatie heeft een doel en dat doel moet leiden tot resultaat. De weg ernaartoe is een proces. Behaalt uw organisatie niet het gewenste resultaat? Dan zijn de processen niet aangepast op het gewenste doel, maar misschien op het doel ‘kostenbesparing’? En dat terwijl kwaliteit én resultaat tegelijkertijd wel degelijk mogelijk is.

Audittrail houdt zich bezig met het verbeteren van de bedrijfsvoering van organisaties. Dit doen we op het gebied van privacy, GRC, IT of informatiebeveiliging. Ondanks dat dit verschillende vakgebieden zijn, is er een overeenkomst; we onderzoeken de huidige status van de processen. Het managen van processen zit in het bloed van Audittrail. Daarom gaan we niet specifiek procesgerichte opdrachten doen; het komt het bij al onze opdrachten terug. :-)

Bent u op zoek naar een procesgerichte aanpak? Bekijk hieronder waar we u mee kunnen helpen.

Informatiebeveiliging

Bangmakerij helpt niet. Realisme wel. Hoe secure bent u? Als security-expert tilt Audittrail de informatiebeveiliging van uw organisatie naar een hoger niveau.

> MEER INFO

Privacy

Persoonsgegevens zijn veel geld waard. Beseffen u en uw collega’s dat? We helpen graag de gegevensbescherming van uw organisatie te verbeteren.

> MEER INFO

GRC

Een goede toepassing van Governance, Risk en Compliance is essentieel voor een sterke bedrijfsvoering. Audittrail kijkt graag met uw organisatie mee.

> MEER INFO

IT

IT moet het doen. En blijven doen, graag. Hoe stelt u dat zeker? Wat is de kwaliteit van uw IT? Audittrail helpt graag met het vaststellen van de kwaliteit.

> MEER INFO