Dankzij de samenwerking tussen Audittrail en Sensus process management is het Compliance management Framework CMF ook beschikbaar voor gebruikers van Sensus BPM Online! Beide partijen zijn begin 2020 gestart met de informatie in de Sensus bpm-applicatie te zetten, vanaf nu kunnen gebruikers van Sensus BPM Online ook de voordelen van het CMF gebruiken.

Sensus

BPM Online

Met Sensus process management brengt uw bedrijfsprocessen op één lijn en profiteert met procesmanagement van een soepeler bedrijfsvoering en betere resultaten. Met de mensen en middelen die u al in huis hebt. Met Sensus BPM Online een krachtige èn eenvoudige softwareapplicatie om processen te inventariseren, af te stemmen, te verbeteren en intern te delen. Met BPM Online krijgt u de juiste informatie over een proces boven tafel – voor elke projectfase en voor iedere afdeling. Uw sleutel tot verandering.

Sensus process management is een kennislaboratorium. Met BPM Online software kunt u doelen stellen en bereiken. Niet eerder was het zo eenvoudig om uw processen te optimaliseren. U ziet wie wat doet, hoe lang het duurt, wat het kost en dus ook wat de toegevoegde waarde is voor uw totale bedrijfsproces. Daarop kunt u risico’s bepalen en maatregelen nemen. Dat vertaalt zich in meetbare winst en een solide basis voor verbetering, verandering, innovatie en vernieuwing.

Sensus process management is specialist in het modelleren, visualiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Met onze unieke BPM methode ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen voor procesgericht werken.

Met onze unieke BPM Online oplossing voor procesmanagement kunt u alle processen in uw organisatie in kaart brengen, verbeteren en intern delen.

Andere partners

Benieuwd met wie Audittrail verder samenwerkt? Klik op de logo’s en ontdek met welke partners wij samenwerken en wat onze gezamenlijke oplossingen zijn!

Partners van Audittrail - Mavim | Audittrail (2017)
Partners van Audittrail - Kjenning | Audittrail (2017)
Logo Phishingtest.nl
BDO