Op een dag ontvangt u een e-mailbericht die van de bank lijkt te komen met daarin de kreet “Uw huidige betaalpas is over veertien dagen automatisch geblokkeerd. Klik op deze link om direct een nieuwe pas aan te vragen!” Dit is een klassieke zin voor een phishingmail die uit naam van een bank wordt verstuurd.

Eén van uw medewerkers klikt zonder verder na te denken op de link en downloadt eventueel ook nog een bestand (inclusief de malware die daarin verstopt zit). Hoe weerbaar is uw organisatie bij zo’n cyberaanval? Phishingtest.nl en Audittrail helpen organisaties te achterhalen hoe weerbaar zij zijn tegen phishing.

Phishingtest.nl

Waarom kiezen voor een phishingtest?

Een phishingtest achterhaalt de huidige weerbaarheid van uw organisatie. Tegelijkertijd vergroot u het bewustzijn (awareness) van uw medewerkers, brengt u kwetsbaarheden in kaart en krijgt u een duidelijk vertrekpunt voor een verbeterplan.

De phishingtest bestaat uit verschillende gradaties, waarbij u zelf kunt bepalen welke onderdelen u wel en niet gebruikt. Met onze phishingtest kunnen we testen hoe vaak er op de link wordt geklikt (1), hoe vaak er wordt ingelogd (2), hoe vaak een besmette bijlage wordt gedownload (3) en kunnen we technische tests doen (4).

Al onze bevindingen zetten we in een overzichtelijk dashboard. Uiteraard kunnen we onze bevindingen ook voor u rapporteren en presenteren.

In november 2019 voerde Phishingtest.nl een actie uit in opdracht van AVROTROS Opgelicht?! waarbij alle 160 kamerleden een (nep-)phishingmail ontvingen.

Een phishingtest aanvragen

Test de weerbaarheid van uw organisatie! Neem een kijkje op de officiële website of neem gelijk contact met ons op voor een phishingtest.

Meer weten over Phishingtest.nl? Ga naar de website!

 

Meer informatie // phishingtest aanvragen!

Andere partners

Benieuwd met wie Audittrail verder samenwerkt? Bekijk hieronder de partners en wat we gezamenlijk aanbieden.

Partners van Audittrail - Mavim | Audittrail (2017)
Partners van Audittrail - Kjenning | Audittrail (2017)
Sensus
BDO