Sinds 2015 is Audittrail een Mavim Solution Partner. Audittrail heeft samen met Mavim het Mavim ISMS en Mavim AVG framework gebouwd. In 2019 is, na een traject van enkele maanden, een nieuw gecombineerd framework ontwikkeld: het Compliance Management Framework (CMF). We zijn zeer trots op dit framework! :-)

De verzameling van informatie in het framework geeft inzicht in de huidige situatie en geeft aan waar de organisatie mee aan de slag moet om het beoogde doel te behalen. Ideaal om het complete overzicht te behouden!

Compliance management framework screenshot

Compliance Management Framework

Uw uitdaging

Veel organisaties hebben het project AVG inmiddels vormgegeven. Maar, compliance in control houden is geen eenvoudige opgave. Bovendien blijkt het lastig privacy een vast onderdeel te maken van de organisatie. Vaak krijgt één collega privacy ‘erbij’. Om maar te zwijgen over informatiebeveiliging, wat vaak bij de ICT-afdeling beland.

Op het moment dat het privacyproject over wordt gedragen naar de staande organisatie blijkt handhaving en onder controle houden over het programma complex. Men durft geen verantwoordelijkheden te beleggen en zo wordt privacy al snel het ‘ondergeschoven kindje’.

Het Audittrail CMF is de oplossing voor al deze zaken!

Ons team van gecertificeerde Mavim consultants heeft de afgelopen maanden samen met onze Privacy en Informatiebeveiligingsexperts een volledig nieuwe oplossing gebouwd op basis van problematiek die we bij klanten in diverse branches identificeerden.

Door gebruik te maken van het Audittrail Compliance Management Framework (CMF) ondervangt u een hoop problemen. Met behulp van deze ondersteunende software voorkomt u eenvoudig zaken als verschuiving van focus, verval in de waan van de dag, en het managen van losse documenten en spreadsheets. Zo maakt u compliance onderdeel van het organisatie-DNA.

In één framework legt u de verbinding tussen privacy- en informatiebeveiligingsvraagstukken en voegt u eenvoudig aanvullende normenkaders toe zoals BIC, BIG, ISO, KWH, of HKZ. Zo kunt u overzichtelijk uw vele compliance-uitdagingen managen, eenvoudig rapporteren aan het management, en bij audits bewijzen aan de externe partijen dat de mate van control hoog genoeg is om risico’s extreem te kunnen verminderen.

Wat denken organisaties over compliance?

“Onoverzichtelijk”, “niet te managen”, “massa’s aan documenten en formulieren”, “geen verbinding met de organisatie”, “complex”, “geen brug tussen IT en Compliance of risicomanagers”, “geen overzicht van de status van compliance of informatiebeveiliging”, “multi-compliance managen is onmogelijk”.

 

Voordelen

 • Het CMF is gebaseerd op ervaring van professionals binnen honderden projecten
 • Privacy & Informatiebeveiliging borgen zonder veel tijd te investeren
 • Iedere wijziging wordt direct juridisch getoetst
 • Te allen tijde in control (geen vertraging of verslapping)
 • Lage investeringskosten
 • Duidelijke afspraken met één betrouwbare partner
 • Te koppelen met andere systemen zoals MS-Power BI, Compliance manager, Naris, Topdesk etc.
 • Inclusief software voor interne communicatie en verantwoording aan derden (Audit)

Managed Services

Aanvullend op het framework biedt Audittrail de Managed services aan. Hiermee kunt u tegen scherpe (maandelijkse) prijzen en met duidelijke afspraken dit project ook uit handen geven. Geen verassingen, maar één duidelijk bedieningsmodel. Niet de lasten, wel de lusten.

Vraag een demo aan van het Compliance Management Framework!

  Eerder onze oude AVG/ISMS oplossing gekocht?

  Wij helpen onze klanten graag verder. Wanneer u eerder onze oude AVG of ISMS oplossing heeft gekocht helpen wij u gratis met het upgraden van uw framework!

  Andere partners

  Benieuwd met wie Audittrail verder samenwerkt? Klik op de logo’s en ontdek met welke partners wij samenwerken en wat onze gezamenlijke oplossingen zijn!

  Partners van Audittrail - Kjenning | Audittrail (2017)
  Logo Phishingtest.nl
  Sensus
  BDO