Bij Audittrail vinden we het belangrijk om kennis te delen. Door kennis over te dragen, kunnen organisaties namelijk zélf hun probleempunten oppakken. We delen kennis op verschillende manieren. Eén van de manieren is via onze kennissessies via Kjenning. Kjenning is een opleidingsinstituut gericht op medewerkers van woningcorporaties. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat er goede, inhoudelijke privacysessies zijn voor woningcorporaties.

De kennissessie van Kjenning & Audittrail

Privacywetgeving, AVG en het convenant

Wat houdt privacywetgeving precies in? Hoe moet u verder met de AVG en hoe stelt u een convenant op? Hoe bewust bent u van privacy, zijn uw collega’s en uw organisatie dit ook? Wordt er privacy-bewust gewerkt? Hoe zorgt u ervoor dat er zorgvuldig gehandeld wordt? En hoe blijft u continu compliant?

Tijdens onze kennissessie Privacywetgeving, AVG en het convenant neemt één van onze privacy-experts u mee in de veelomvattende wereld van Privacy. U krijgt inzicht in de geldende wetgeving en ontvangt concrete handvatten om te voldoen aan wat er wettelijk van u wordt verwacht.

In een convenant liggen voor de verschillende thema’s de grondslagen voor gegevensuitwisselingen met belanghebbende partijen vast. Er wordt gekeken hoe u tot een goed convenant komt en waar er ruimte wordt geboden om op een valide manier gegevens uit te wisselen. Ook wordt er aandacht besteed aan hoe het bewustzijn van u en uw collega’s wordt verhoogt. Het gedrag van medewerkers is cruciaal voor een succesvolle en privacy-bewuste corporatie.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie aan de nieuwe privacywetgeving kan voldoen? Meld u dan nu aan voor de kennissessie Privacywetgeving, AVG en het convenant.

Aanmelden

Andere partners

Benieuwd met wie Audittrail verder samenwerkt? Klik op de logo’s en ontdek met welke partners wij samenwerken en wat onze gezamenlijke oplossingen zijn.

Partners van Audittrail - Mavim | Audittrail (2017)
Logo Phishingtest.nl