FullyInControl is de modulaire GRC, informatiebeveiligings (ISMS), privacy en kwaliteitsmanagement oplossing in één, met uitgebreide audit, assessment en inspectie functionaliteit. Het is een zeer innovatief platform in de cloud dat gericht is op het in actie omzetten van voornemens, op basis van Plan Do Check Act. De oplossing bestaat uit software modules en expert databanken (ook wel kennis Apps genoemd) met kennis en best practices die door het FullyInControl ecosysteem van gespecialiseerde kennispartners worden opgebouwd en onderhouden. Hiermee helpt FullyInControl een organisatie snel op weg en ondersteunt optimaal om op bijna ieder gebied in control te komen en te blijven.

FullyInControl

Zo ondersteunt FullyInControl organisaties bij het in Control brengen van hun organisatie, programma’s, projecten en (compliance) processen. Uitgebreide risicomanagement functionaliteit helpen organisaties de juiste keuzes te maken (risicogestuurd). Via de audits, compliance toetsen en KPI’s is continu inzicht of maatregelen effectief zijn en/of een proces of initiatief het benodigde resultaat gaan opleveren. Gebruiksgemak en pragmatiek staan in de FullyInControl software centraal. De software werkt eenvoudig, is gemakkelijk op de wensen van een organisatie af te stemmen en is altijd en overal vanuit de cloud toegankelijk. FullyInControl wordt ontwikkeld en op de markt gebracht door Fully In Control B.V. uit Leusden.

Andere partners

Benieuwd met wie Audittrail verder samenwerkt? Klik hier om te ontdekken met welke partners wij samenwerken en wat onze gezamenlijke oplossingen zijn!