1 maand gratis PaaS bij aanmelding nieuwe klant!

Profiteer nu tijdens PaaSdagen van onze PaaS-actie!* Tijdens de actieperiode kunnen wij een maand gratis PaaS cadeau doen als je, naast jezelf, ook een nieuwe klant voor de actie aanmeldt.

Bewustwording is een continu proces waar aandacht voor moet blijven. Phishing as a Service levert een structurele bijdrage aan het verhogen en op peil houden van de bewustwording omtrent phishing en leert medewerkers een phishingmail te herkennen en hoe te reageren op een phishingmail. De service bestaat uit een periodieke test waarbij medewerkers maandelijks een phishingmail toegestuurd krijgen. Er is uit verschillende scenario’s te kiezen en tevens hebben de phishingmails een wisselende moeilijkheidsgraad. Middels een dashboard is het mogelijk om de maandelijks test te volgen en live statistieken bij te houden.

*De eerste 10 klanten die zich aanmelden met een nieuwe klant krijgen allebei 1 maand gratis PaaS. Een nieuwe klant is iemand waar Audittrail nog geen opdracht voor heeft uitgevoerd. De nieuwe klant moet minimaal 40 fte groot zijn. Wees er snel bij, deze actie loopt tot 15 april 2021.

PaaS Phishing as a Service

Is jouw organisatie toe om continu aan de bewustwording te werken en wil je dit eerst testen? Maak dan gebruik van ons aanbod.

Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071 – 747 17 17!

    Nog niet helemaal overtuigd? Download dan onze productsheet voor meer informatie.