Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je ‘m nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als een vakantie uitkering. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen in werk. Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke klanten’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken is bij klanten en met elkaar. We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Leuk! Bekijk snel onderstaande vacatures en reageer! Ook staan we altijd open voor open sollicitaties.

Privacy Consultant

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken op de korte termijn een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam kan ondersteunen én daar in door wil groeien. Niet alleen rond de regio Leiden, maar ook in omgeving Den Bosch voor onze voorgenomen vestiging Zuid.

Onze aanpak is anders dan je wellicht gewend bent: we kennen de privacywetgeving op ons duimpje – maar weten het ook vooral praktisch en begrijpelijk te vertalen voor onze klanten. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Je hebt een stapje voor als je al ervaring hebt met zorg- of onderwijsinstellingen en/of een achtergrond in IT. Een achtergrond in rechten (hbo of wo) is mooi meegenomen, maar geen absolute must. Belangrijk is dat je past in ons team en bij onze klanten. Kun jij je vinden in deze omschrijving? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl of laat je interesse blijken middels onderstaand contactformulier. Onze Privacy Consultants Joyce, Rani, Matthias, Ouiam, Daan en Anita staan te springen om je te verwelkomen in hun privacyteam!

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met privacy is een must, pré is een specialisatie in wet- en regelgeving/rechten en/of IT. 

Informatiebeveiliging Consultant & Projectleider

Klinken termen als ISO27001/27002 en NEN7510 je bekend in de oren? En weet je ook wat we bedoelen met BIG, BIR en BIC? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een ambitieuze man of vrouw die op de hoogte is van alle ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging, ervaring heeft als projectleider én daar verder in door wil groeien. Informatiebeveiliging is bij Audittrail onze tweede natuur, maar onze aanpak is misschien anders dan je gewend bent: wij vinden het vooral belangrijk om al onze klanten zo goed, vriendelijk, duidelijk & enthousiast mogelijk te kunnen adviseren. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten.

Jouw adviesvaardigheden zijn ronduit goed te noemen en je bent makkelijk in de omgang. Je hebt een stapje voor als je al ervaring hebt met zorg- of onderwijsinstellingen en/of een achtergrond in IT. Een certificering (zoals CISSP, CISM, of CISA) zijn mooi meegenomen. Belangrijk is dat je past in ons team en bij onze klanten. Daarbij woon je in de randstad (relatief in de buurt van Leiderdorp) of in omgeving Den Bosch voor onze vestiging Zuid. Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een plek met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen & waar je in een ontzettend leuk team kan werken? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl of laat je interesse blijken middels onderstaand contactformulier. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten.

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met informatiebeveiliging en projectmanagement is een must.

Audit Assistent

Corine heeft jouw hulp nodig! Ben jij net afgestudeerd van een opleiding in een bedrijfskundige- of IT-richting? Dan kun jij wellicht aan de slag als Audit Assistent! Weet jij hoe je analyses maakt van bedrijfsprocessen? En weet je goed de kansen en risico’s van organisaties in kaart te brengen? Dan heeft Johan, Joyce of een andere consultant van Audittrail jou graag naast zijn of haar zijde om te helpen met o.a. het uitwerken van rapporten, presentaties en interviews. Wij geven jou de mogelijkheid om kennis te maken met het vakgebied, om door te groeien en jou een goede start te geven van jouw beginnende carrière. Voldoe jij aan de eisen en lijkt het je ontzettend leuk om is ons team te werken? Stuur dan een kort, concreet bericht waarin je vertelt waarom je graag bij ons wilt werken. Wij nodigen je dan uit bij onze gezamenlijk vrijdagmiddaglunch om te kijken of we een klik hebben. We hopen snel van je te horen!

Specificaties: kritisch, leergierig, gemotiveerd, communicatief vaardig, 32u p/w, onlangs afgestudeerd.

IT-Consultant

Zit passie voor IT en goedwerkende, digitale programma’s in je bloed? Dan zoeken we jou! Samen met partner Mavim bouwt Audittrail verschillende ISMS-frameworks. Mitchel, onze Product Owner Mavim, is hier hard mee bezig, maar kan jouw hulp goed gebruiken. Ben je bekend met Mavim en/of ben jij binnen een mum van tijd bekend met een nieuw systeem? En vind je het leuk om je nieuwgebouwde framework toe te lichten bij de klant? Stuur dan een kort, concreet berichtje waarin je vertelt waarom je graag wilt werken bij Audittrail. Naar aanleiding van dat bericht hopen we je uit te nodigen voor onze gezamenlijke vrijdagmiddaglunch. Dan merken we snel of we een klik hebben. Mitchel kan niet wachten tot je hem kan helpen om de verschillende frameworks van het ISMS te verbeteren en nog beter te maken. Laat hem niet te lang wachten.

Specificaties: hbo, ervaring in IT-gerelateerde functies, 32u p/w, pre: kennis van informatiebeveiliging.

(Junior) Auditor

Een audit is geen afrekening, het is blijvend helpen. Dat is een belangrijke visie bij Audittrail. Heb je kennis van en interesse in kwaliteitsmanagement, IT en/of risicomanagement? En vind je het leuk om te onderzoeken wat de huidige status is bij een klant om ze vervolgens te adviseren zodat ze zich kunnen verbeteren? Dan ben je een goede aanvulling in ons auditteam! We zoeken iemand die flexibel, communicatief en adviesvaardig is en stevig in zijn of haar schoenen staat. Ben jij de nieuwe aanvulling op ons A-team? Robbert, Mitchel en Jorrit horen graag van je! Stuur jouw motivatie en cv/ of LinkedIn-profiel naar ons door via hr@audittrail.nl of via onderstaand contactformulier.

Specificaties: 28-36 uur/week, (onlangs afgeronde) hbo-opleiding.

(Junior) GRC Consultant

Heb je een achtergrond in Governance, Risk en Compliance? En vind je het leuk om hier breed over na te denken en erover te sparren met Johan, je andere collega’s en onze klanten? Dan zou je Johan weleens zeer blij kunnen maken! Audittrail helpt klanten al een tijdje met GRC, maar ziet de vraag steeds meer toenemen. We helpen organisaties met name bij de bedrijfskundige en operationele vraagstukken en veelal in de (semi-) publieke sector. Wij geven organisaties sturing. Heb jij een brede view, inhoudelijke kennis, afgeronde hbo-opleiding en veel (positieve) energie? Dan werkt onze energieke Johan graag met je samen! Stuur jouw motivatie en cv en/of LinkedIn-profiel naar ons toe via hr@audittrail.nl of via onderstaand contactformulier.

Specificaties: 24-36 uur/week, afgeronde hbo-opleiding.

Stuur ons nu jouw motivatie!

Spreekt één van deze vacatures je aan om te werken bij Audittrail? Of wil je een open sollicitatie sturen? Laat dan middels dit contactformulier weten wie je bent en waar je goed in bent.

Logo Audittrail-Wit