Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je het nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als vakantiegeld en vakantiedagen. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen.

Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke opdrachtgevers’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken zijn bij opdrachtgevers en bij elkaar.

We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Wat leuk! Op dit moment hebben we 5 openstaande vacatures. Staat die van jou er niet tussen? We staan we altijd open voor open sollicitaties.

Audittrail alvast ontdekken op LinkedIn? Vooral doen, zo krijg je hopelijk een goede indruk van waar je terecht komt als je bij ons komt werken :-)

klik hier om naar ons LinkedIn profiel te gaan

Privacy Consultant

Wij zijn Audittrail!

Audittrail is dé advies- en consultancypartner voor organisaties met compliance vraagstukken. We zijn een team van creatieve vakidioten die er naar streven de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. Ons expertise ligt binnen de domeinen informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit, awareness, GRC en auditing. Mede dankzij onze partners brengen we met innovatieve oplossingen risico’s in kaart, om ze vervolgens te minimaliseren. Zo krijgen onze opdrachtgevers sneller en beter controle, én blijven ze in control.

Wat ga je doen?

Bij Audittrail geloven we in werk wat er toe doet. Met onze acties en adviezen beschermen we privacygevoelige gegevens, zodat deze niet zomaar op straat komen liggen. Een grote verantwoordelijkheid. Organisaties delen die verantwoordelijkheid graag met ons. Niet alleen vanwege onze vakinhoudelijke kennis, maar ook, of vooral, omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dit vertrouwen vinden we erg belangrijk.

Wij hebben ruimte voor een betrokken privacy consultant, die onze klanten ondersteunt met alle juridische vraagstukken die zij hebben op het gebied van compliance. In enkele gevallen fungeer je zelfs als functionaris gegevensbescherming of privacy officer. Je bent iemand die het interessant vindt om organisatieprocessen in kaart te brengen, risico’s te signaleren en organisaties te adviseren over verbeteringen op het vlak van privacy. Laagdrempelig en begrijpelijk, vanuit een sterke vakinhoudelijke kennis en betrokkenheid. Overigens kun je die kennis voor een deel bij ons opdoen. Je haalt plezier uit het doen van zinvol werk, samen met je collega’s en opdrachtgevers. Daarbij word je enthousiast van het verder uitdenken en mede ontwikkelen van onze productportefeuille.

Over werken bij Audittrail

Natuurlijk vinden we vakinhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Zo is parttime werken bij ons meer de norm dan uitzondering. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend. We zijn een hele diverse groep mensen, met allemaal verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Audittrail is lid van Cyberveilig Nederland, de HSD en levert een bijdrage aan Alert Online.

Wat neem je mee?

 • Je bent een ervaren jurist met relevante diploma’s op HBO of WO-niveau.
 • Je bent gedreven, leergierig, positief en proactief en denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent analytisch en communicatief vaardig in het Nederlands.
 • Je bent graag betrokken bij een organisatie en maakt graag deel uit van een team.
 • Een certificering als CIPP/E, CIPP/US of CIPM is een pré.

Wat brengen wij?

 • Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur.
 • Een hecht team met enthousiaste en gedreven collega’s in een scale-up mentaliteit. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar!
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van cursussen en trainingen.
 • Een prima salaris en pensioenregeling.
 • Telefoon, laptop en auto van de zaak.
 • Een gezonde balans tussen privé- en gezinsleven, waaronder de mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.
 • Naast werk ook genoeg tijd voor leuke (digitale) bijeenkomsten (denk aan een kookworkshop, yoga of een pubquiz).

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je klaar deze mooie uitdaging? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet schriftelijk toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!

Even voor de zekerheid: Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
En acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werkstudent Applicatie Ontwikkeling

Word jij wild van Microsoft producten en doe je niets liever dan nieuwe applicaties uitdenken en bouwen? Studeer je nog en zoek je een baan naast je studie om alvast ervaring op te doen? Dan hebben wij voor jou de perfecte uitdaging in het ontwikkelen van een nieuw product. Een product dat veel organisaties gaat helpen op het gebied van privacy, security en compliance.

Wij zijn Audittrail!
Audittrail is dé advies- en consultancypartner voor organisaties met compliancevraagstukken. We zijn een team van creatieve vakidioten die er naar streven de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. Ons expertise ligt binnen de domeinen informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit, awareness, GRC en auditing. Mede dankzij onze partners brengen we met innovatieve oplossingen risico’s in kaart, om ze vervolgens te minimaliseren. Zo krijgen onze opdrachtgevers sneller en beter controle, én blijven ze in control.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een kleine, enthousiaste projectgroep, die staat te springen om deze applicatie verder te ontwikkelen. Om dit te kunnen doen werk je met Microsoft PowerApps. Tevens maak je veelvuldig gebruik van Power BI en API’s binnen de Microsoft-omgeving. Hadden we al gezegd dat je wild moet zijn van Microsoft? 😉 Met al deze tools haal je data op, die vervolgens vertaald wordt naar een adaptief dashboard en managementinformatiesysteem.

Over werken bij Audittrail

Natuurlijk vinden we vakinhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Het werk bij Audittrail is veelzijdig en afwisselend. We zijn een hele diverse groep mensen, met verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Wat neem je mee?

Je omschrijft jezelf als een zelfstarter en een teamplayer. Je bent positief ingesteld, zoekt naar oplossingen en gaat er vervolgens proactief mee aan de slag. Daarnaast ben je:

 • Bezig met een studie op het vlak van I(C)T.
 • Gedreven, leergierig, positief en proactief en denk je in kansen en mogelijkheden.
 • Niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
 • Communicatief vaardig in het Nederlands.
 • Graag betrokken bij een organisatie.
 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar. Uren zijn in overleg in te delen.

Wat brengen wij?

Wanneer je dit allemaal meebrengt bieden wij jou:

 • Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur.
 • Een hecht team met enthousiaste en gedreven collega’s.
 • Een prima salaris.
 • Uiteraard alle benodigdheden om je werk goed uit te kunnen oefenen.
 • Een gezonde werk/prive balans.
 • Gezellige (digitale) bijeenkomsten (denk aan een kookworkshop, yoga of een pubquiz).

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je klaar voor jouw duik in de ‘echte’ wereld? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!

Even voor de zekerheid: Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
En acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Consultant Informatiebeveiliging met ICT Kennis

Wil jij werken bij het leukste consultancybureau van Nederland? Lees dan verder!

Natuurlijk vinden we vakinhoud en wat je doet erg belangrijk, maar er is meer in het leven. Juist dat laatste is bij ons geen sluitpost, maar waarom we dingen doen zoals we ze doen. Bij Audittrail streven we naar leuk werk, met leuke mensen voor leuke klanten. Natuurlijk horen minder leuke klussen ook bij werken en bij het leven, maar we streven er naar zo weinig mogelijk van dat soort klussen te hebben.

Het werk bij Audittrail is veelzijdig en verschillend, maar daarover later meer. Leuke collega’s zitten in het standaard pakket bij ons. We zijn een hele veelzijdige groep mensen, met allemaal verschillende achtergronden. Onze overeenkomsten binden ons, en daarmee maken onze verschillen ons sterker. Het leuke zit ook in de eindeloze inspiratie in pubquizes, kookworkshops (ja, die geven we zelf) en onze (nu online) uitjes. We hebben het bedrijf willen bouwen naar waar we zelf het allerliefst willen werken.

Omdat wij vinden dat er meer in het leven is dan alleen werken, is bij ons parttime (28-36 uur) de standaard. Er zijn maar weinig collega’s die fulltime werken. Alles voor de gezonde werk-privé balans. Ook is er meer in het leven dan eindeloos in de auto zitten op weg naar en van de klant. Daarom doen we veel online, en is thuiswerken (al voor Covid) bij ons gewoon mogelijk. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om te landen op kantoor. Bijvoorbeeld in onze heuse Jachthut bij de open haard of in Chinatown, ons vergaderhok. We sturen op output in plaats van sturen op uren. Targets; we hebben er een paar, maar proberen ze te vermijden.

Leren doen we graag. Van elkaar, maar ook van boeken en trainingen. Je hebt bij ons dus absoluut de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Heb je een goed idee? Bij ons kan je die 9 van de tien keer uitwerken.

Onze ambitie is groot, naast de beste consultants zijn, bouwen we ook onze software om CISO’s en PO’s gelukkig te maken. Voor onze Nederlandse en onze internationale klanten. Ook dat willen we uitbreiden.

Ben jij klaar voor de Audittrail ervaring? Heb jij ervaring met de wondere wereld van informatiebeveiliging en heb je een achtergrond in de ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar iemand die energie krijgt van informatiebeveiliging en het (cyber)veiliger krijgen van de wereld en de opdrachtgevers van Audittrail. Deze complexe materie kun je op een heldere wijze omschrijven en je vindt het leuk om mensen en organisaties hierover te adviseren.

Onze Audittrail-aanpak is misschien anders dan je gewend bent: we vinden het vooral belangrijk om al onze klanten zo goed, vriendelijk, duidelijk en enthousiast mogelijk te kunnen adviseren. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Als Consultant Informatiebeveiliging onderzoek je bij onze opdrachtgevers het huidige informatiebeveiligingsniveau, rapporteer je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie op een nog hoger niveau te tillen. Je werkgebied is breed: van risicoanalyse tot BIA, van organisatie tot awareness. Ook treed je op bij onze opdrachtgevers als (interim) security officer. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Waardoor je opdrachtgever desgewenst vervolgens zelfstandig aan de slag kan. Jij maakt onze opdrachtgevers echt blij. Audittrail is lid van Cyberveilig Nederland, de HSD en levert een bijdrage aan Alert Online.

Wat neem je mee?

 • Je bent gedreven, leergierig, positief en proactief en denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent in het bezit van minimaal een (relevant) HBO-diploma.
 • Je bent analytisch en communicatief vaardig in het Nederlands.
 • Je hebt een achtergrond in ICT.
 • Certificeringen CISA en/of CISM is een pré.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring.
 • Je bent graag betrokken bij een organisatie en maakt graag deel uit van een team.

Daarnaast ben je uiteraard op de hoogte van de ISO27001/27002, NEN7510 en idealiter weet je ook wat we bedoelen met BIO, SamboICT, BIC en ITIL, BISL en ASL.

Wat brengen wij?

 • Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur.
 • Een hecht team met enthousiaste en gedreven collega’s. We werken voor elkaar, door elkaar en met elkaar!
 • Een prima salaris en pensioenregeling.
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden, opleidingen en trainingen.
 • Telefoon, laptop en auto van de zaak.
 • Een gezonde work/life balance: mogelijkheid voor een sabbatical en het kopen of verkopen van vakantie-uren.
 • Naast werk ook genoeg tijd voor leuke (digitale) bijeenkomsten (denk aan een kookworkshop, yoga of een pubquiz).

Ben je nu ZZP-er en ben je het zat om alleen te moeten opereren? Mis je het samenwerken met een team en heb je de administratie en het moeten doen van acquisitie ook wel gezien? Maak dan de overstap naar ons. Bij Audittrail krijg je veel vrijheid, een team én relatiemanagers.

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in briefvorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!

Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Audittrail

Wil je werken bij Audittrail? Vul dan onderstaand formulier in en laat ons weten wie je bent en waar je goed in bent. Is er op dit moment geen passende vacature, dan mag je ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen.