Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je ‘m nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als een vakantie uitkering. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen in werk. Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke opdrachtgevers’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken is bij opdrachtgevers en bij elkaar. We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Leuk! Bekijk snel onderstaande vacatures en reageer! Ook staan we altijd open voor open sollicitaties.

Adviseur Informatiebeveiliging / Security Officer (Medior, Senior)

Gepubliceerd op 4-10-2018

Kan jij complexe materie op heldere wijze omschrijven en erover adviseren? Ken jij normen als ISO 27001/ 27001 en NEN 7510 op je duimpje? Yep, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk twee Adviseurs Informatiebeveiliging: één in Leiderdorp en één in het Noorden van Nederland (Friesland, Drenthe, Groningen en ook echt wel Overijssel).

Als Medior / Senior Adviseur Informatiebeveiliging zal je organisaties helpen met hun informatiebeveiliging. Je bent in het bezit van één of meerdere certificeringen, zoals CISSP, CISM, of CISA. Je onderzoekt het huidige informatiebeveiligingsniveau, rapporteert je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie op een nog hoger niveau te tillen. Of je treedt bij onze klanten op als (interim) Security Officer. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Verder vinden we het belangrijk dat je draagvlak weet te creëren, planmatig kunt werken en dat je om kunt gaan met sensitiviteit en politiek binnen organisaties. Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een plek in een echt heel erg leuk team met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met informatiebeveiliging, leuk om mee samen te werken ;-)

Soort dienstverband: deeltijd/voltijd

Medewerker Communicatie

Gepubliceerd op 1-10-2018

Ben jij een communicatieduizendpoot? Bewijs dan dat jij degene bent die wij zoeken! Audittrail zoekt namelijk een Medewerker Communicatie die het overzicht van alle communicatie-activiteiten behoudt. Je houdt je bezig met alle facetten op het gebied van communicatie en werkt nauw samen met je collega van de Marketing. Om een paar voorbeelden te noemen van jouw bezigheden:

• het bewaken van de interne communicatie in o.a. ons Dreamwork (intranet) en Teamwork (Teams)
• het ‘vertalen’ van lastige teksten (zoals juridische teksten) naar Audittrail-taal
• het foutloos, creatief en SEO-waardig schrijven van allerlei soorten teksten zoals artikelen, websitetekst en socialmedia-tekst (oftewel, Creative Copywriting)
• het bijhouden van en conclusies trekken uit Google Analytics en andere data
• de arbeidsmarktcommunicatie optimaliseren
• de strategie bedenken voor beurzen zoals CorporatiePlein en Zorg & ICT en het tot in de puntjes uitdenken en uitvoeren ervan
• het opzetten en bewaken van de socialmedia-strategie
• het bijhouden van de inhoud, lay-out en SEO van de websites
• het bedenken van creatieve, out-of-the-box ideeën voor de binding met huidige klanten, maar ook het bereiken van potentiële nieuwe klanten.
• het bewaken van onze huisstijl, zowel bij intern als extern gebruik.

Je omschrijft jezelf als een zelfstarter en een teamplayer. Samenwerken zul je zeker doen binnen het Audittrail-team, maar ook met partners. Je bent positief ingesteld, zoekt naar oplossingen en gaat er vervolgens proactief mee aan de slag.

Dan nog een paar concrete eisen; je hebt ervaring in het werkveld van marketing & communicatie (oftewel: je hebt al minstens één baan gehad in dit vakgebied), je Nederlands is perfect en je Engels is ook uitstekend. We zoeken iemand voor 32 uur, maar 40 uur is niet uitgesloten. Pré voor ervaring in B2B marketing en communicatie. . 

Pas jij perfect in dit plaatje? Neem dan contact met ons op! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Privacyjurist (Medior/Senior)

Gepubliceerd op 4-10-2018

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam kan ondersteunen.

Onze aanpak is anders dan je wellicht gewend bent: we kennen de privacywetgeving op ons duimpje – maar weten het ook vooral pragmatisch en begrijpelijk te vertalen voor onze klanten. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. We vinden het een must dat je een achtergrond hebt in rechten (hbo of wo) en relevante aantoonbare ervaring hebt. Daarbij heb je uitstekende adviesvaardigheden, kun je projecten leiden, ben je bekend met verandermanagement, kun je omgaan met organisatie sensitiviteit en vind je het leuk om over jouw vak te vertellen / presenteren. Maar niet alleen dat, het is zeer belangrijk dat je past in ons team en bij onze klanten.

Kun jij je vinden in deze omschrijving? Laat ons dat weten! Onze Privacy-adviseurs staan te springen om je te verwelkomen in ons privacyteam! :-)

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met privacy is een must, pré is een specialisatie in wet- en regelgeving/rechten en/of IT. Daarbij ben je leuk om mee samen te werken. ;-)

Soort dienstverband: deeltijd/ voltijd 

Operational / IT-auditor (Medior)

Gepubliceerd op 4-10-2018

Weet jij als geen ander hoe de IT ingericht dient te zijn binnen organisaties? Kan jij deze complexe materie ook nog eens op een heldere wijze op papier zetten? En vind je het leuk om zowel collega’s en opdrachtgevers hierover te adviseren en op weg te helpen? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een Operational- en IT-auditor die collega’s van onze vestiging in Leiderdorp kan komen versterken.

Als Medior Operational- en IT-auditor zal je organisaties ondersteunen bij het toetsen van hun IT-processen en help je bij de processen voor inrichting en aansturing van de organisatie. Je hebt misschien zelfs een titel als CISA, RE of EMITA (geen vereisten) en kent je weg in IT. Je onderzoekt IT-processen, -organisaties, applicaties en/of netwerken, rapporteert je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Waardoor je opdrachtgever desgewenst zelfstandig aan de slag kan. Het is belangrijk dat je leergierig, flexibel en een teamplayer bent. Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een plek met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur per week, ervaring en leuk om mee samen te werken. ;-)

Soort dienstverband: deeltijd/voltijd

Privacy-adviseur

Gepubliceerd op 4-10-2018

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam van Team West kan versterken.

Onze aanpak is anders dan je wellicht gewend bent: we kennen de privacywetgeving op ons duimpje – maar weten het ook vooral praktisch en begrijpelijk te vertalen voor onze klanten. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Je hebt een stapje voor als je al ervaring hebt met woningcorporaties, zorg- of onderwijsinstellingen en/of een achtergrond in IT. Een achtergrond in rechten (hbo of wo) is mooi meegenomen, maar geen absolute must. Belangrijk is dat je past in ons team en bij onze klanten. Kun jij je vinden in deze omschrijving en zie je jezelf wel werken vanuit standplaats Leiderdorp? Neem dan contact met ons op! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met privacy is een must, pré is een specialisatie in wet- en regelgeving/rechten en/of IT. 

Stuur ons nu jouw motivatie!

Spreekt één van deze vacatures je aan om te werken bij Audittrail? Of wil je een open sollicitatie sturen? Laat dan middels dit contactformulier weten wie je bent en waar je goed in bent.

Logo Audittrail-Wit