Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je ‘m nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als een vakantie uitkering. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen in werk. Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke klanten’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken is bij klanten en met elkaar. We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Leuk! Bekijk snel onderstaande vacatures en reageer! Ook staan we altijd open voor open sollicitaties.

IT-Consultant

Zit passie voor IT en goedwerkende, digitale programma’s in je bloed? En vind je het leuk om een interne IT-organisatie op te zetten? Dan zoeken we jou! Samen met partner Mavim bouwt Audittrail frameworks voor informatiebeveiliging en privacy. Mitchel, onze Product Owner Mavim, is hier hard mee bezig, maar kan jouw hulp goed gebruiken. Ben je bekend met Mavim en/of ben jij binnen een mum van tijd bekend met een nieuw systeem? Dan kun jij samen met Mitchel aan de slag met het (blijvend) ontwikkelen van de frameworks en het verkopen hiervan. Daarnaast verzorgen jullie samen de interne IT-organisatie. Je helpt collega’s met IT-gerelateerde vragen, zorgt dat alle IT werkt en up-to-date is en dat alle IT voor nieuwe collega’s klaar staat. Je hebt veel vrijheid in het inrichten en uitvoeren van deze IT-organisatie.

Klinkt dit als jouw droombaan? Stuur dan een kort, concreet berichtje waarin je vertelt waarom je graag wilt werken bij Audittrail. Naar aanleiding van dat bericht hopen we je uit te nodigen voor onze gezamenlijke vrijdagmiddaglunch. Dan merken we snel of we een klik hebben. Mitchel kan niet wachten tot je hem kan helpen om de verschillende frameworks van het ISMS en AVG te verbeteren en nog beter te maken. Laat hem niet te lang wachten.

Specificaties: mbo/ hbo, ervaring in IT-gerelateerde functies, 32u p/w, pre: kennis van informatiebeveiliging.

Junior Adviseur Informatiebeveiliging

Wekken informatie en datalekken jouw interesse? Kun je complexe materie op een gemakkelijke manier beschrijven? En vind je het leuk om mensen te adviseren? Dan zoeken we jou! Wij zoeken een Junior Consultant Informatiebeveiliging die de adviseurs van onze vestiging in het noorden van Nederland (Friesland, Drenthe, Groningen) kan ondersteunen.

Als Junior Consultant Informatiebeveiliging zal je organisaties helpen met hun informatiebeveiliging. Je onderzoekt het huidige informatiebeveiligingsniveau, rapporteert je bevindingen en adviseert hen in verbeteringen. Dit doe je natuurlijk op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Deze functie betreft geen fulltime-aanstelling, dus je kunt deze functie bekleden naast jouw studie. Het is belangrijk dat je leergierig, flexibel en een teamplayer bent. Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een plek met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 16-32 uur per week, je volgt/ volgde een studie (mbo, hbo) in de richting van ICT/ Informatiebeveiliging/ Bedrijfsvoering,  woonachtig in het noorden van Nederland.

Privacy-adviseur

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken op de korte termijn een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam van Team Noord kan versterken.

Onze aanpak is anders dan je wellicht gewend bent: we kennen de privacywetgeving op ons duimpje – maar weten het ook vooral praktisch en begrijpelijk te vertalen voor onze klanten. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Je hebt een stapje voor als je al ervaring hebt met woningcorporaties, zorg- of onderwijsinstellingen en/of een achtergrond in IT. Een achtergrond in rechten (hbo of wo) is mooi meegenomen, maar geen absolute must. Belangrijk is dat je past in ons team en bij onze klanten. Kun jij je vinden in deze omschrijving en woon je in Friesland, Drenthe of Groningen? Neem dan contact met ons op! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met privacy is een must, pré is een specialisatie in wet- en regelgeving/rechten en/of IT. 

Stuur ons nu jouw motivatie!

Spreekt één van deze vacatures je aan om te werken bij Audittrail? Of wil je een open sollicitatie sturen? Laat dan middels dit contactformulier weten wie je bent en waar je goed in bent.

Logo Audittrail-Wit