Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je het nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als vakantiegeld en vakantiedagen. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen.

Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke opdrachtgevers’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken zijn bij opdrachtgevers en bij elkaar.

We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Leuk! . Kijk dan hieronder voor onze openstaande vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen? We staan altijd open voor open sollicitaties.

Audittrail alvast ontdekken op LinkedIn? Vooral doen, zo krijg je hopelijk een goede indruk van waar je terecht komt als je bij ons komt werken :-)

klik hier om naar ons LinkedIn profiel te gaan

Medewerker Software Implementatie (32 uur)

Weet jij als geen ander hoe je software kunt uitrollen en implementeren binnen organisaties? Kan jij ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers hier heel blij van worden? En heb je affiniteit met privacy, informatiebeveiliging en riskmanagement? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een medewerker software implementatie die Audittrail kan komen versterken.
Onze Audittrail-aanpak is misschien anders dan je gewend bent: we vinden het vooral belangrijk om al onze klanten zo goed, vriendelijk, duidelijk en enthousiast mogelijk te kunnen helpen en adviseren. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Als medewerker software implementatie zal je bij onze klanten de software van onze partners uitrollen en implementeren. Dit gebeurt zowel online als bij de opdrachtgever op locatie. Dat doe je zelf, maar vaak ook in team-verband. Je kent de weg in IT goed: je wordt vrolijk van werkende software en zorgt ervoor dat de implementatie bij de klant goed en naar wens verloopt. Je ziet het als een uitdaging om de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Dit alles doe je uiteraard op de Audittrail-manier; pragmatisch en door begrijpelijke communicatie.

 

Wat neem je mee?
– Je bent in het bezit van een HBO diploma.
– Je hebt ervaring met IT-werkzaamheden en het is een pré als je ervaring hebt met projectleiding.
– Je bent gedreven, leergierig, positief en proactief en denkt in kansen en mogelijkheden.
– Je hebt een hands-on mentaliteit.
– Je bent analytisch en je hebt het vermogen om problemen op te kunnen lossen.
– je bent communicatief vaardig in het Nederlands.
– Je bent graag betrokken bij een organisatie en maakt graag deel uit van een team.

Wat brengen wij?

– Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur.
– Een hecht team met enthousiaste en gedreven collega’s.
– Een prima salaris.
– Uiteraard alle benodigdheden om je werk goed uit te kunnen oefenen.
– Een gezonde work/life balance: parttime is bij ons de standaard, de mogelijkheid voor een sabbatical en het
kopen of verkopen van vakantie-uren.
– Een jaarlijks gezellig teamuitje en het niet te missen Audittrail Kerstontbijt.

Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe werkplek met veel vrijheid, de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en waar je werkt in een ontzettend leuk team? Laat ons dat weten! Stuur je CV en/of LinkedIn-profiel en motivatie naar hr@audittrail.nl toe. Licht jij je motivatie liever niet in brief-vorm toe? Een video, infographic of pitch mag ook! Vinden we juist erg leuk. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten!

Werken bij Audittrail

Wil je werken bij Audittrail? Vul dan onderstaand formulier in en laat ons weten wie je bent en waar je goed in bent. Is er op dit moment geen passende vacature, dan mag je ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen.