Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je ‘m nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als een vakantie uitkering. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen in werk. Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke opdrachtgevers’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken is bij opdrachtgevers en bij elkaar. We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Leuk! Bekijk snel onderstaande vacatures en reageer! Ook staan we altijd open voor open sollicitaties.

Adviseur Informatiebeveiliging (Medior, Senior)

Kan jij complexe materie op heldere wijze omschrijven en erover adviseren? Ken jij normen als ISO 27001/ 27001 en NEN 7510 op je duimpje? Yep, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk twee Adviseurs Informatiebeveiliging: één in Leiderdorp en één in het Noorden van Nederland (Friesland, Drenthe, Groningen en ook echt wel Overijssel).

Als Medior / Senior Adviseur Informatiebeveiliging zal je organisaties helpen met hun informatiebeveiliging. Je bent in het bezit van één of meerdere certificeringen, zoals CISSP, CISM, of CISA. Je onderzoekt het huidige informatiebeveiligingsniveau, rapporteert je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie op een nog hoger niveau te tillen. Of je treedt bij onze klanten op als (interim) Security Officer. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Verder vinden we het belangrijk dat je draagvlak weet te creëren, planmatig kunt werken en dat je om kunt gaan met sensitiviteit en politiek binnen organisaties. Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een plek in een echt heel erg leuk team met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met informatiebeveiliging, leuk om mee samen te werken ;-)

Soort dienstverband: deeltijd/voltijd

GRC-adviseur en -auditor (Medior, Senior)

Krijg je energie van het in kaart brengen van doelstellingen, risico’s en het toetsen van beleid? Heb je een achtergrond in Governance, Risk en Compliance? En vind je het leuk om hier breed over na te denken en erover te sparren met je collega’s en onze klanten? Mooi, want bij Audittrail helpen wij onze opdrachtgevers al een tijdje met GRC en zien de vraag alleen maar toenemen. Dus we zijn op zoek naar een collega die ons team wil komen versterken!

Als GRC-adviseur en -auditor zal je organisaties helpen met hun Governance, Risk en/of Compliance. Je onderzoekt de huidige volwassenheidniveaus, rapporteert je bevindingen in heldere taal en adviseert in mogelijke verbeteringen om de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Of je ondersteunt organisaties met het uitvoeren van hun eigen verbeterplan. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. We helpen organisaties met name bij de bedrijfskundige en operationele vraagstukken en veelal in de (semi-) publieke sector. Wij geven organisaties sturing. Heb jij een brede view, inhoudelijke kennis, afgeronde hbo-opleiding en veel (positieve) energie? Dan werken we graag met je samen. Stuur jouw motivatie en cv en/of LinkedIn-profiel naar ons toe.

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-opleiding, je werkt graag nauw samen met leuke collega’s ;-)

Soort dienstverband: Deeltijd/ voltijd

Adviseur Informatiebeveiliging (Junior)

Ben je bekend met de ISO 27001/ 27002 en NEN 7510? Kan jij deze complexe materie ook nog eens op heldere wijze omschrijven? En vind je het leuk om mensen en organisaties hierover te adviseren? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een Adviseur Informatiebeveiliging die onze collega’s in vestiging Leiderdorp kan komen ondersteunen.

Als Junior Adviseur Informatiebeveiliging zal je organisaties helpen met hun informatiebeveiliging. Je hebt basiskennis op het gebied van informatiebeveiliging en IT, en wilt graag nog meer leren van je collega’s. Je onderzoekt het huidige informatiebeveiligingsniveau, rapporteert je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie op een nog hoger niveau te tillen. Je interesse ligt op het gebied van de organisatorische security of op techniek (mag natuurlijk ook beide..). Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Waardoor je opdrachtgever desgewenst zelfstandig aan de slag kan. Het is belangrijk dat je leergierig, flexibel en een teamplayer bent. Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een plek met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur/week, studerend in de richting van IT en/of informatiebeveiliging of net afgestudeerd (zoals een aantal van onze collega’s)

Soort dienstverband: deeltijd/voltijd

Operational / IT-auditor (Medior)

Weet jij als geen ander hoe de IT ingericht dient te zijn binnen organisaties? Kan jij deze complexe materie ook nog eens op een heldere wijze op papier zetten? En vind je het leuk om zowel collega’s en opdrachtgevers hierover te adviseren en op weg te helpen? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een Operational- en IT-auditor die collega’s van onze vestiging in Leiderdorp kan komen versterken.

Als Medior Operational- en IT-auditor zal je organisaties ondersteunen bij het toetsen van hun IT-processen en help je bij de processen voor inrichting en aansturing van de organisatie. Je hebt misschien zelfs een titel als CISA, RE of EMITA (geen vereisten) en kent je weg in IT. Je onderzoekt IT-processen, -organisaties, applicaties en/of netwerken, rapporteert je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Waardoor je opdrachtgever desgewenst zelfstandig aan de slag kan. Het is belangrijk dat je leergierig, flexibel en een teamplayer bent. Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een plek met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur per week, ervaring en leuk om mee samen te werken. ;-)

Soort dienstverband: deeltijd/voltijd

Privacy-adviseur

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam van Team Noord kan versterken.

Onze aanpak is anders dan je wellicht gewend bent: we kennen de privacywetgeving op ons duimpje – maar weten het ook vooral praktisch en begrijpelijk te vertalen voor onze klanten. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Je hebt een stapje voor als je al ervaring hebt met woningcorporaties, zorg- of onderwijsinstellingen en/of een achtergrond in IT. Een achtergrond in rechten (hbo of wo) is mooi meegenomen, maar geen absolute must. Belangrijk is dat je past in ons team en bij onze klanten. Kun jij je vinden in deze omschrijving en woon je in Friesland, Drenthe of Groningen? Neem dan contact met ons op! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met privacy is een must, pré is een specialisatie in wet- en regelgeving/rechten en/of IT. 

Privacyjurist (Medior/Senior)

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam kan ondersteunen.

Onze aanpak is anders dan je wellicht gewend bent: we kennen de privacywetgeving op ons duimpje – maar weten het ook vooral pragmatisch en begrijpelijk te vertalen voor onze klanten. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen: het écht verder helpen van onze klanten. Een achtergrond in rechten (hbo of wo) en relevante aantoonbare ervaring is een must. Daarbij heb je uitstekende adviesvaardigheden, kun je projecten leiden, ben je bekend met verandermanagement en kun je omgaan met organisatie sensitiviteit. Maar niet alleen dat, het is zeer belangrijk dat je past in ons team en bij onze klanten.

Kun jij je vinden in deze omschrijving? Laat ons dat weten! Onze Privacy-adviseurs Joyce, Daan, Matthias, Corien, Louise en Ouiam staan te springen om je te verwelkomen in ons privacyteam! :-)

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met privacy is een must, pré is een specialisatie in wet- en regelgeving/rechten en/of IT. Daarbij ben je leuk om mee samen te werken. ;-)

Soort dienstverband: deeltijd/ voltijd

Stuur ons nu jouw motivatie!

Spreekt één van deze vacatures je aan om te werken bij Audittrail? Of wil je een open sollicitatie sturen? Laat dan middels dit contactformulier weten wie je bent en waar je goed in bent.

Logo Audittrail-Wit