Onze onderscheidende dienstverlening

Audittrail is een audit- en adviesbureau in de disciplines informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit en GRC. We vinden het belangrijk dat ons advies helder en begrijpelijk is en goede handvatten geeft waardoor de organisatie zélf het advies kan implementeren. Onze rapportages zijn bondig, transparant en geven echt een input voor een blijvende verbeterslag. Wij zien het als ons doel om kennis te delen.

“Geen opsmuk, pragmatisch, helder. Echte kennis van uw branche.”

Onze enthousiaste teamleden

Jorrit van de Walle

Audittrail zag het leven toen Jorrit besefte dat eenvoudige uitleg van ogenschijnlijk ingewikkelde zaken het beste werkte. Pragmatiek prevaleert, zeg maar. Naast Audittrail besteedt Jorrit met plezier tijd aan zijn gezin en het eigenhandig restaureren van klassieke Engelse auto’s en bezoekt hij zo nu en dan een autorace in Frankrijk.

Tags: Informatiebeveiliging, Riskmanagement, Procesmanagement, IT-management, Audits

Naomi Rietdijk | Audittrail

Naomi Rietdijk

Waar Naomi bij Audittrail startte als werkstudent, is ze nu een volwaardig communicatieprofessional. Naomi is degene die alle externe communicatie verzorgt. Zo houdt ze zich bezig met het continu verbeteren van de website, het aanwezig zijn op de social media, het bedenken en maken van advertenties en het schrijven van artikelen. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de bioscoop, speelt ze volleybal en leest ze boeken.

Tags: Communicatie, Marketing

Suzanne van Middelkoop

Met een achtergrond als historica, een frisse blik naar de toekomst en een flinke bagage als projectleider en informatiemanager in de zorgsector weet Suzanne altijd te inspireren. Overtuigend, analytisch en gevoelig voor de cultuuraspecten van de organisatie. In haar vrije tijd brengt ze tijd door met haar gezin, leest ze veel – onder andere over numismatiek – en tuiniert ze.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, Procesmanagement

Rani Honcoop

Rani’s karaktereigenschappen passen precies binnen de visie van Audittrail. Ze blijft graag op de hoogte van de nieuwste (privacy-)ontwikkelingen, kan lastige informatie naar begrijpelijke taal vertalen en is een oprecht persoon. Daarbij is haar kennisniveau van ongekende hoogte! Met een Bachelor én Master in Nederlands Recht is zij expert op het gebied van (bedrijfs)recht. Haar vrije tijd besteedt ze samen met haar gezin en maakt ze graag reizen naar het buitenland.

Tags: Privacy, Informatiebeveiliging, Bedrijfsrecht

Rob Sterk

Nieuwsgierig, nauwkeurig, betrouwbaar en doelgericht. Dat zijn eigenschappen die Rob goed omschrijven. En laat dat nou net eigenschappen zijn die goed passen bij de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie. In zijn vrije tijd zet Rob zich in als vrijwilliger bij de Stichting Veteranendag en is hij penningmeester van de Leiderdorpse voetbalvereniging R.C.L., waar hij zelf ook voetbalt.

Tags: Administratie, Financieel,

Joyce de Jong

Joyce is één van onze hoogopgeleide privacy-juristes. Voordat ze bij Audittrail aan de slag ging, heeft ze gewerkt bij een deurwaarderskantoor en advocatenkantoor in verschillende rechtsgebieden. Nu rijdt Joyce heel Nederland door om klanten van Audittrail te adviseren over hun privacy(-beleid). In haar vrije tijd zit ze ook niet stil. Zo zit ze in het bestuur van de 3 October Gilde, staat ze graag in de keuken om te bakken of te koken en vindt ze het leuk om naar voetbal- en schaatswedstrijden te kijken.

Tags: Privacy, Informatiebeveiliging, Europees Recht

Mitchel Kooyman

Mitchel is een student aan de opleiding Information Security Management aan de Haagse Hogeschool. Bij Audittrail past hij zijn theoretische kennis over informatiebeveiliging toe bij praktijkcases. Daarnaast coördineert hij de voortgang over het inrichten van het ISMS. Naast zijn baan bij Audittrail houdt hij zich bezig met zijn eigen bedrijf (die voortkomt uit zijn passie voor wielrennen): Kooymans FietsShop. Verder geniet hij ervan om te sporten in de sportschool, reizen te maken naar het buitenland en af te spreken met vrienden.

Tags: Informatiebeveiliging, ISMS,

M.

De mysterieuze ‘M.’ is de Mystery Guest van Audittrail. M. controleert hoe gemakkelijk het is om organisaties binnen te komen. Lukt het M. om achter een computer te schuiven en privacygevoelige informatie te vinden? M. geeft inzicht in de fysieke beveiliging van uw privacygevoelige informatie. Hobby’s van M. zijn larpen en het uitvoeren van gedragstesten bij groepen door buiten te koken.

Tag: Social Engineering

Barry Derksen

Auteur van o.a. ‘Trends in Business, IT & OT’. Gasthoogleraar bij Vrije Universiteit Amsterdam, Novi Hogeschool. Daarnaast directeur bij BITTI. En alsof Barry het nog niet druk genoeg heeft, gaat hij nu ook aan de slag voor Audittrail. Zijn kennis en ervaring zijn een mooie toevoeging aan het Audittrail-team. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, gaat hij graag snowboarden en vindt hij het leuk om te werken aan een boek.

Tags: IT-management, Audits, Informatiemanagement, Change Management

Johan Corveleijn

Nadat Johan stopte bij het leger, begon hij aan de opleiding Information Security Management. Inmiddels zit hij in het vierde jaar. Zijn kennis en ervaringen gebruikt hij nu in de functie Business Consultant Informatiebeveiliging en Privacy. Zijn vlotte babbel en vrolijkheid bevordert de (werk)sfeer, zowel bij Audittrail intern als bij klanten. :-) In zijn vrije tijd speelt hij ijshockey, beoefent hij CrossFit en brengt hij tijd door met vrienden.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, GRC

Robbert Zwanenburg

Leven is leren en leren is leven, dat is Robberts visie. Robbert is zeer analytisch en hij blijft altijd kritisch. Een perfecte eigenschap voor een auditor/ consultant. Hij zit in het vierde jaar van de opleiding Information Security Management die hij volgt aan De Haagse Hogeschool. De variatie tussen technische en organisatorische disciplines in zijn opleiding spreekt hem erg aan. Robbert gaat graag naar de sportschool, verder verzorgt hij exotische vissen en hij gaat graag uit met zijn vriendin.

Tags: Informatiebeveiliging, Audits

Dennis van Starrenburg

Dennis is geen onbekende bij Audittrail. Tijdens zijn studie Communicatie werkte hij als externe bij Audittrail. Als Business Developer legt Dennis nieuwe contacten, breidt hij het netwerk uit en onderhoudt hij bestaande (klant)relaties. Dennis laat zich graag inspireren en prikkelen door anderen en goede gesprekken gaat hij niet uit de weg. Met zijn spontane en energieke houding valt Dennis bij iedereen in de smaak. In zijn vrije tijd is Dennis zeer actief bij zijn korfbalvereniging Avanti in Pijnacker, drumt hij er graag op los en gaat hij graag op vakantie.

Tags: Relatiemanagement, Sales

Aletta Hoogeveen - Over Audittrail

Aletta Hoogeveen

Aletta is een daadkrachtige consultant die veel ervaring heeft opgedaan bij woningcorporaties en adviesbureaus. Voordat zij bij Audittrail aan de slag ging werkte zij als Manager Bedrijfsondersteuning bij Parteon. Aletta is nooit uitgeleerd; ze heeft diverse opleidingen gevolgd zoals: Bedrijfskundige Informatica, Contract- management, Bedrijfskunde FM, Privacy Officer en Scrum Master. Wanneer Aletta tijd over heeft maakt zij kledingstukken, speelt ze bordspellen waaronder De Kolonisten van Catan en gaat ze graag veel naar buiten.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, Procesmanagement, IT-management, Audits, Change Management

Anita Sol over Audittrail

Anita Sol

Anita is een openhartige, enthousiaste en zeer ervaren jurist met veel kennis en ervaring in verschillende rechtsgebieden. Met haar enthousiasme en liefde voor het vak past Anita dan ook helemaal binnen het team van Audittrail. Als Privacy Jurist en Consultant bij Audittrail adviseert zij organisaties op een praktische en heldere manier over privacywetgeving en hoe organisaties compliant kunnen raken. In haar vrije tijd geniet Anita van de landelijke omgeving waarin zij woont en houdt ze van sporten, waaronder hardlopen en Zumba.

Tags: Privacy, Informatiebeveiliging, Bedrijfsrecht, Audits

Corine van Herk over Audittrail

Corine van Herk

Corine is een ervaren consultant en projectleider die naast haar werkzaamheden ook nog een opleiding ‘Professioneel Coaching en Leiderschap’ volgt. Het klappen van de zweep in IT organisaties kent ze als geen ander. Met haar scherpe analytische blik weet Corine op een rustige en heldere wijze organisaties te adviseren. Tijdens Suzannes afwezigheid is Corine interim-manager Audit & Advies. Hobby’s van Corine zijn koken, handballen, hardlopen en lezen.

Tags: Kwaliteitsmanagement, Informatiebeveiliging, Procesmanagement, Audits

Daan van den Driest

Daan heeft zich gespecialiseerd in Intellectueel Eigendom (IE), ICT en internetrecht en heeft daarmee zijn master Rechten behaald. Gedurende zijn studie heeft Daan zich vrijwillig ingezet bij de Rechtswinkel in Amsterdam. Daar hielp hij mensen die het minder breed hebben met juridische vraagstukken. Via Yacht is Daan aan de slag gegaan als Privacy Consultant bij Audittrail. Op de momenten wanneer Daan niet werkt, sport hij in de sportschool, beoefent hij verschillende balsporten en is hij graag op reis.

Tags: Privacy, Intellectueel Eigendom, ICT- en Internetrecht,

Matthias van der Kraats

Nadat hij zijn diploma voor Rechten had gehaald, is Matthias aan de slag gegaan bij TransIP. In twee jaar tijd heeft hij daar in z’n eentje de legal-kar getrokken. Daarna  was het tijd voor iets nieuws – Privacy Consultancy bij Audittrail. Consultancy-werk vindt hij leuk omdat hij anderen verder kan helpen met zijn kennis. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om op de bank te hangen en televisie te kijken, bordspellen te spelen en om met mooi weer te mountainbiken.

Tags: Privacy

Onze openstaande vacatures

Informatiebeveiliging Consultant & Projectleider

Klinken termen als ISO27001/27002 en NEN7510 je bekend in de oren? En weet je ook wat we bedoelen met BIG, BIR en BIC? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je toe aan een plek met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen & waar je in een ontzettend leuk team kan werken? Neem dan snel een kijkje bij de vacature Informatiebeveiliging Consultant & Projectleider.

Privacy Consultant

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken op de korte termijn een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam kan ondersteunen én daar in door wil groeien. Stuur dan een kort, concreet berichtje waarin je vertelt waarom je graag wilt werken bij Audittrail. Neem snel een kijkje bij de vacature Privacy Consultant.

IT-Consultant

Zit passie voor IT en goedwerkende, digitale programma’s in je bloed? Dan zoeken we jou! Samen met partner Mavim bouwt Audittrail verschillende ISMS-frameworks. Ben je bekend met Mavim en/of ben jij binnen een mum van tijd bekend met een nieuw systeem? Stuur dan een kort, concreet berichtje waarin je vertelt waarom je graag wilt werken bij Audittrail. Neem snel een kijkje bij de vacature IT-Consultant.

(Junior) GRC Consultant

Heb je een achtergrond in Governance, Risk en Compliance? En vind je het leuk om hier breed over na te denken en erover te sparren met Johan, je andere collega’s en onze klanten? Dan zou je Johan weleens zeer blij kunnen maken!. Neem snel een kijkje bij de vacature (Junior) GRC Consultant.

(Junior) Auditor

Heb je kennis van en interesse in kwaliteitsmanagement, IT en/of risicomanagement? En vind je het leuk om te onderzoeken wat de huidige status is bij een klant om ze vervolgens te adviseren zodat ze zich kunnen verbeteren? Dan ben je een goede aanvulling in ons auditteam! Bekijk de vacature (Junior) Auditor.

Audit Assistent

Ben jij net afgestudeerd van een opleiding in een bedrijfskundige- of IT-richting? Dan kun jij wellicht aan de slag als Audit Assistent! Weet jij hoe je analyses maakt van bedrijfsprocessen? En weet je goed de kansen en risico’s van organisaties in kaart te brengen? Dan zoeken we jou! Wij geven jou de mogelijkheid om kennis te maken met het vakgebied, om door te groeien en jou een goede start te geven van jouw beginnende carrière. Interesse? Bekijk de vacature Audit Assistent