Onze onderscheidende dienstverlening

Audittrail is een audit- en adviesbureau in de disciplines informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit en GRC. We vinden het belangrijk dat ons advies helder en begrijpelijk is en goede handvatten geeft waardoor de organisatie zélf het advies kan implementeren. Onze rapportages zijn bondig, transparant en geven echt een input voor een blijvende verbeterslag. Wij zien het als ons doel om kennis te delen.

“Geen opsmuk, pragmatisch, helder. Echte kennis van uw branche.”

Onze enthousiaste teamleden

Jorrit van de Walle

Audittrail zag het leven toen Jorrit besefte dat eenvoudige uitleg van ogenschijnlijk ingewikkelde zaken het beste werkte. Pragmatiek prevaleert, zeg maar. Naast Audittrail besteedt Jorrit met plezier tijd aan zijn gezin en het eigenhandig restaureren van klassieke Engelse auto’s en bezoekt hij zo nu en dan een autorace in Frankrijk.

Tags: Informatiebeveiliging, Riskmanagement, Procesmanagement, IT-management, Audits

Naomi Rietdijk | Audittrail

Naomi Rietdijk

Waar Naomi bij Audittrail startte als werkstudent, is ze nu een volwaardig communicatieprofessional. Naomi is degene die alle externe communicatie verzorgt. Zo houdt ze zich bezig met het continu verbeteren van de website, het aanwezig zijn op de social media, het bedenken en maken van advertenties en het schrijven van artikelen. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de bioscoop, speelt ze volleybal en leest ze boeken.

Tags: Communicatie, Marketing

Suzanne van Middelkoop

Met een achtergrond als historica, een frisse blik naar de toekomst en een flinke bagage als projectleider en informatiemanager in de zorgsector weet Suzanne altijd te inspireren. Overtuigend, analytisch en gevoelig voor de cultuuraspecten van de organisatie. In haar vrije tijd brengt ze tijd door met haar gezin, leest ze veel – onder andere over numismatiek – en tuiniert ze.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, Procesmanagement

Rob Sterk

Nieuwsgierig, nauwkeurig, betrouwbaar en doelgericht. Dat zijn eigenschappen die Rob goed omschrijven. En laat dat nou net eigenschappen zijn die goed passen bij de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie. In zijn vrije tijd zet Rob zich in als vrijwilliger bij de Stichting Veteranendag en is hij penningmeester van de Leiderdorpse voetbalvereniging R.C.L., waar hij zelf ook voetbalt.

Tags: Administratie, Financieel,

Joyce de Jong

Joyce is één van onze hoogopgeleide privacy-juristes. Voordat ze bij Audittrail aan de slag ging, heeft ze gewerkt bij een deurwaarderskantoor en advocatenkantoor in verschillende rechtsgebieden. Nu rijdt Joyce heel Nederland door om klanten van Audittrail te adviseren over hun privacy(-beleid). In haar vrije tijd zit ze ook niet stil. Zo zit ze in het bestuur van de 3 October Gilde, staat ze graag in de keuken om te bakken of te koken en vindt ze het leuk om naar voetbal- en schaatswedstrijden te kijken.

Tags: Privacy, Informatiebeveiliging, Europees Recht

Mitchel Kooyman

Mitchel is een student aan de opleiding Information Security Management aan de Haagse Hogeschool. Bij Audittrail past hij zijn theoretische kennis over informatiebeveiliging toe bij praktijkcases. Daarnaast coördineert hij de voortgang over het inrichten van het ISMS. Naast zijn baan bij Audittrail houdt hij zich bezig met zijn eigen bedrijf (die voortkomt uit zijn passie voor wielrennen): Kooymans FietsShop. Verder geniet hij ervan om te sporten in de sportschool, reizen te maken naar het buitenland en af te spreken met vrienden.

Tags: Informatiebeveiliging, ISMS,

M.

De mysterieuze ‘M.’ is de Mystery Guest van Audittrail. M. controleert hoe gemakkelijk het is om organisaties binnen te komen. Lukt het M. om achter een computer te schuiven en privacygevoelige informatie te vinden? M. geeft inzicht in de fysieke beveiliging van uw privacygevoelige informatie. Hobby’s van M. zijn larpen en het uitvoeren van gedragstesten bij groepen door buiten te koken.

Tag: Social Engineering

Johan Corveleijn

Nadat Johan stopte bij het leger, begon hij aan de opleiding Information Security Management. Inmiddels zit hij in het vierde jaar. Zijn kennis en ervaringen gebruikt hij nu in de functie Business Consultant Informatiebeveiliging en Privacy. Zijn vlotte babbel en vrolijkheid bevordert de (werk)sfeer, zowel bij Audittrail intern als bij klanten. :-) In zijn vrije tijd speelt hij ijshockey, beoefent hij CrossFit en brengt hij tijd door met vrienden.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, GRC

Barry Derksen

Auteur van o.a. ‘Trends in Business, IT & OT’. Gasthoogleraar bij Vrije Universiteit Amsterdam, Novi Hogeschool. Daarnaast directeur bij BITTI. En alsof Barry het nog niet druk genoeg heeft, gaat hij nu ook aan de slag voor Audittrail. Zijn kennis en ervaring zijn een mooie toevoeging aan het Audittrail-team. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, gaat hij graag snowboarden en vindt hij het leuk om te werken aan een boek.

Tags: IT-management, Audits, Informatiemanagement, Change Management

Robbert Zwanenburg

Leven is leren en leren is leven, dat is Robberts visie. Robbert is zeer analytisch en hij blijft altijd kritisch. Een perfecte eigenschap voor een auditor/ consultant. Hij zit in het vierde jaar van de opleiding Information Security Management die hij volgt aan De Haagse Hogeschool. De variatie tussen technische en organisatorische disciplines in zijn opleiding spreekt hem erg aan. Robbert gaat graag naar de sportschool, verder verzorgt hij exotische vissen en hij gaat graag uit met zijn vriendin.

Tags: Informatiebeveiliging, Audits

Dennis van Starrenburg

Dennis is geen onbekende bij Audittrail. Tijdens zijn studie Communicatie werkte hij als externe bij Audittrail. Als Business Developer legt Dennis nieuwe contacten, breidt hij het netwerk uit en onderhoudt hij bestaande (klant)relaties. Dennis laat zich graag inspireren en prikkelen door anderen en goede gesprekken gaat hij niet uit de weg. Met zijn spontane en energieke houding valt Dennis bij iedereen in de smaak. In zijn vrije tijd is Dennis zeer actief bij zijn korfbalvereniging Avanti in Pijnacker, drumt hij er graag op los en gaat hij graag op vakantie.

Tags: Relatiemanagement, Sales

Aletta Hoogeveen - Over Audittrail

Aletta Hoogeveen

Aletta is een daadkrachtige consultant die veel ervaring heeft opgedaan bij woningcorporaties en adviesbureaus. Voordat zij bij Audittrail aan de slag ging werkte zij als Manager Bedrijfsondersteuning bij Parteon. Aletta is nooit uitgeleerd; ze heeft diverse opleidingen gevolgd zoals: Bedrijfskundige Informatica, Contract- management, Bedrijfskunde FM, Privacy Officer en Scrum Master. Wanneer Aletta tijd over heeft maakt zij kledingstukken, speelt ze bordspellen waaronder De Kolonisten van Catan en gaat ze graag veel naar buiten.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, Procesmanagement, IT-management, Audits, Change Management

Corine van Herk | Audittrail | 2018

Corine van Herk

Corine is een ervaren consultant en projectleider die naast haar werkzaamheden ook nog een opleiding ‘Professioneel Coaching en Leiderschap’ volgt. Het klappen van de zweep in IT organisaties kent ze als geen ander. Met haar scherpe analytische blik weet Corine op een rustige en heldere wijze organisaties te adviseren. Tijdens Suzannes afwezigheid is Corine interim-manager Audit & Advies. Hobby’s van Corine zijn koken, handballen, hardlopen en lezen.

Tags: Kwaliteitsmanagement, Informatiebeveiliging, Procesmanagement, Audits

Daan van den Driest

Daan heeft zich gespecialiseerd in Intellectueel Eigendom (IE), ICT en internetrecht en heeft daarmee zijn master Rechten behaald. Gedurende zijn studie heeft Daan zich vrijwillig ingezet bij de Rechtswinkel in Amsterdam. Daar hielp hij mensen die het minder breed hebben met juridische vraagstukken. Via Yacht is Daan aan de slag gegaan als Privacy Consultant bij Audittrail. Op de momenten wanneer Daan niet werkt, sport hij in de sportschool, beoefent hij verschillende balsporten en is hij graag op reis.

Tags: Privacy, Intellectueel Eigendom, ICT- en Internetrecht,

Matthias van der Kraats | Audittrail | 2018

Matthias van der Kraats

Nadat hij zijn diploma voor Rechten had gehaald, is Matthias aan de slag gegaan bij TransIP. In twee jaar tijd heeft hij daar in z’n eentje de legal-kar getrokken. Daarna  was het tijd voor iets nieuws – Privacy Consultancy bij Audittrail. Consultancy-werk vindt hij leuk omdat hij anderen verder kan helpen met zijn kennis. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om op de bank te hangen en televisie te kijken, bordspellen te spelen en om met mooi weer te mountainbiken.

Tags: Privacy

Rick Bazuin | Audittrail | 2018

Rick Bazuin

Voordat hij bij ons aan de slag ging, bekleedde hij de functies projectmedewerker, Change Manager en adviseur in het GRC-domein. Nu is hij continu op zoek naar nieuwe uitdagingen, zodat hij zich op deze vlakken kan blijven ontwikkelen binnen Audittrail. Momenteel ligt zijn focus op het organiseren en uitvoeren van een grote kwaliteitsaudit van een klant in de automotive-branche. In privé focust hij zich op gezondheid, sport, voeding, leest boeken over gezondheid en kijkt graag series.

Tags: GRC, kwaliteit, projectmanager, audits

Corien Bier | Audittrail | 2018

Corien Bier

Tijdens haar 16 jaar bij woningcorporatie Acantus kwam ze meerdere malen in aanraking met privacywetgeving. Eerst als Office Manager en later als Teammanager ICT/ Facilitair. Ze vond privacy zo interessant, dat ze zich er in is gaan verdiepen. Zo heeft ze haar  CIPP/e gehaald en heeft ze een privacy-opleiding gevolgd tot Privacy Officer en Functionaris Gegevensbeschermer bij Frijlande. Met haar klarinet in de hand, een man, twee tieners en een kat reist ze graag in binnen- en buitenland.

Tags: ICT, Privacy, CIPP/e

Ouiam Ajary | Audittrail | 2018

Ouiam Ajary

Nadat ze Rechten in Tilburg heeft gestudeerd heeft ze ondervonden hoe leuk, supertof, ze privacy en de Algemeen Verordening Gegevensbescherming vindt. Haar interesse begon met het opstellen van een verwerkingsregister tijdens haar stage, nu helpt ze verschillende organisaties met het gehele privacyvraagstuk. Zo helpt ze zorginstellingen als privacy-projectleider en heeft diverse nulmetingen op de planning staan. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar man, familie en vrienden.

Tags: Rechten, Privacy, Projectleider

Martijn van Brugge | Audittrail | 2018

Martijn van Brugge

Tijdens zijn studie Business-IT & Management heeft hij stage gelopen bij DUO, waarbij hij het resourcesplanningsproces binnen een deel van de ICT-afdeling heeft geoptimaliseerd. Bij Audittrail verdiept hij zich in de huidige processen van Audittrail zodat hij kan adviseren hoe we deze kunnen optimaliseren. Het feit dat dit onderzoek van actueel belang is voor Audittrail vind Martijn extra leuk. Verder is hij te vinden in de sportschool en bij vrienden en familie.

Tags: Business-IT & Management, Processen,

Timo Koot | Audittrail | 2018

Timo Koot

Tijdens en na zijn studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht heeft hij bij Area071. Wat hem bij zijn oud-werkgever zo aansprak, vindt hij ook terug bij Audittrail: de klantgerichte aanpak, eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en de open- en informele sfeer. Hij zet zijn organisatietalent nu in als Projectmanager Awareness en Social Engineering bij Audittrail. In zijn vrije tijd geniet hij van sport (actief en op de bank), fotografie, reizen en op stap gaan met vrienden.

Tags: Bedrijfskunde, Projectmanager

Onze openstaande vacatures

Informatiebeveiliging Consultant & Projectleider

Klinken termen als ISO27001/27002 en NEN7510 je bekend in de oren? En weet je ook wat we bedoelen met BIG, BIR en BIC? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je toe aan een plek met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen & waar je in een ontzettend leuk team kan werken? Neem dan snel een kijkje bij de vacature Informatiebeveiliging Consultant & Projectleider.

Privacy Consultant

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken op de korte termijn een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam kan ondersteunen én daar in door wil groeien. Stuur dan een kort, concreet berichtje waarin je vertelt waarom je graag wilt werken bij Audittrail. Neem snel een kijkje bij de vacature Privacy Consultant.

IT-Consultant

Zit passie voor IT en goedwerkende, digitale programma’s in je bloed? Dan zoeken we jou! Samen met partner Mavim bouwt Audittrail verschillende ISMS-frameworks. Ben je bekend met Mavim en/of ben jij binnen een mum van tijd bekend met een nieuw systeem? Stuur dan een kort, concreet berichtje waarin je vertelt waarom je graag wilt werken bij Audittrail. Neem snel een kijkje bij de vacature IT-Consultant.