Onderscheidende dienstverlening

Audittrail is een audit- en adviesbureau in de disciplines informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit en GRC. We vinden het belangrijk dat ons advies helder en begrijpelijk is en goede handvatten geeft waardoor de organisatie zélf het advies kan implementeren. Onze rapportages zijn bondig, transparant en geven echt een input voor een blijvende verbeterslag. Wij zien het als ons doel om kennis te delen.

“Geen opsmuk, pragmatisch, helder. Echte kennis van uw branche.”

Team Audittrail

Jorrit van de Walle
Algemeen Directeur

Audittrail zag het leven toen Jorrit besefte dat eenvoudige uitleg van ogenschijnlijk ingewikkelde zaken het beste werkte.

Pragmatiek prevaleert, zeg maar. Naast Audittrail besteedt Jorrit met plezier tijd aan zijn gezin en het eigenhandig restaureren van klassieke Engelse auto’s en bezoekt hij zo nu en dan een autorace in Frankrijk.

Joyce de Jong
Directeur Consultancy & Privacy Jurist

Joyce is één van onze senior privacyjuristen, gespecialiseerd in zowel Europees als Amerikaans privacyrecht.

Joyce heeft een scherpe blik en weet juridisch complexe zaken helder en praktisch uit te leggen. Tijdens haar (zaken)reizen gaat ze graag op zoek naar een paar nieuwe sneakers. In haar vrije tijd kijkt Joyce graag naar voetbal, duikt ze de keuken in of haalt iets moois uit de wijnkelder.

Sabrina Slagman
Manager Consultancy a.i.

Assume nothing, challenge everything, never settle for average, dat is het motto van Sabrina. Gedreven door ontwikkeling en het maken van écht contact ondersteunt ze Audittrail als interim manager consultancy.Als ze geen series aan het bingen is op Netflix studeert Sabrina toegepaste psychologie, is ze als frisdenker actief bij verschillende (publieke) organisaties, zingt ze in een band, sleept ze zichzelf een paar keer per week naar de sportschool, en houdt ze ervan om mooie herinneringen te maken met haar man, familie en vrienden.[/bg_collapse]

Paul Mol
Business Development

Rustig, klantgericht, bedachtzaam en bovenal vriendelijk. Dat zijn typische kenmerken van Paul.

Hij heeft diverse functies bekleedt in de accountmanagement en business development. Bij zijn vorige werkgever was hij werkzaam als IT-Cloud Adviseur bij een IT-Service Provider. Tien jaar later was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Audittrail! Naast het werk zijn klassieke auto’s van het merk MG zijn grote passie.

Ralph Drijver
Business Development

Het Business Development en Marketingteam is onlangs versterkt met ruim 22 jaar ervaring.

Na 9 jaar voor onze partner Mavim gewerkt te hebben op nationaal en internationaal niveau heeft Ralph de uitdaging opgepakt om het bedrijfsmodel van Audittrail te transformeren naar een nog duurzamer dienstverleningsmodel. Met zijn energieke persoonlijkheid en ervaring in onze kernmarkten richt Ralph zich altijd op leveren van maximale toegevoegde waarde voor iedere klant.

Erik Stein
Business Development

Erik vindt het leuk om altijd mensen om zich heen te hebben en is daardoor ook in de sales terecht gekomen. Hij vindt het een uitdaging om de aankoopargumenten van de klant te ontdekken.

Hij heeft verschillende functies bekleedt in de accountmanagement en richt zich vooral op het ontginnen van nieuwe markten. Erik is sportief en vindt het heerlijk om in de buitenlucht te zijn. Zijn hobby's zijn altijd "buiten" van aard: Watersport, skiën, duiken, golfen en vissen.

Almar Anes
Marketing & Communicatie

Sinds begin 2019 is Almar actief bij Audittrail als Marketing en Communicatie Coördinator.

Met oog voor detail en een gestructureerde aanpak zorgt hij ervoor dat marketingtrajecten gestroomlijnd verlopen. Almar pakt graag nieuwe dingen op en verdiept zich in de materie. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar de Formule1, doet leuke dingen met zijn gezin en/of vrienden en is een paar keer per week in de sportschool te vinden.

Sanne Barten
Werkstudent Marketing & Communicatie
In Memoriam | Aletta Hoogeveen†
1959 - 2021
Savanne de Graaf
Privacy Jurist & Adviseur

Savanne heeft een master in het staats- en bestuursrecht. Ze heeft veel ervaring als (privacy)jurist bij de decentrale overheid,

voordat ze bij ons kwam heeft Savanne bij verschillende gemeenten gewerkt. Nu helpt Savanne organisaties met privacybewustwording en juridische vraagstukken. Daarnaast sport ze graag, speelt ze graag bordspelletjes en bezoekt ze graag het theater of een museum.
Ouiam Ajary
Privacy Jurist & Adviseur

Ouiam Ajary is een ervaren adviseur binnen de zorg- en corporatiebranche.

Bij verschillende ziekenhuizen, zorginstellingen en woningcorporaties heeft zij afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan privacy-compliance. Met een scherpe blik en creatieve ideeën transformeert zij uitgebreide en complexe wetgeving naar praktische en werkbare adviezen.

Fatima Dhahar
Consultant Informatiebeveiliging

Fatima is een bezige bij. Ze is graag onder familie en vrienden, rijdt graag op haar Kawasaki en is graag actief bezig. Tevens houdt ze van dansen en is ze begeleider van een groep volwassenen met een geestelijke beperking.

Ze is nooit uitgeleerd en neemt graag tips aan om haar kennis te verbreden. Sharing is caring!
Eimen Hason
Consultant Informatiebeveiliging

Eimen is een sociaal behulpzaam persoon. Op het moment dat hij ergens bij kan helpen of iets interessants kan oppikken dan is hij van de partij.

Hij is helemaal weg van voetbal. Hij voetbalt graag zelf, kijkt voetbal en als hij gamed is het meestal dan ook wel FIFA. Verder fitnesst hij ook regelmatig en hij gaat met vrienden iets leuks doen zoals ergens iets eten.
Henk Brandon
Security Consultant
Barry Derksen
Informatiebeveiligingsspecialist

Auteur van o.a. ‘Trends in Business, IT & OT'. Gasthoogleraar bij Vrije Universiteit Amsterdam, Novi Hogeschool. Daarnaast directeur bij BITTI.

En alsof Barry het nog niet druk genoeg heeft, gaat hij nu ook aan de slag voor Audittrail. Zijn kennis en ervaring zijn een mooie toevoeging aan het Audittrail-team. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, gaat hij graag snowboarden en vindt hij het leuk om te werken aan een boek.
Timo Koot
Consultant Awareness en Social Engineering

Tijdens en na zijn studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht werkte hij bij Area071. Wat hem bij zijn oud-werkgever zo aansprak, vindt hij ook terug bij Audittrail:

de klantgerichte aanpak, eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en de open- en informele sfeer. Hij zet zijn organisatietalent nu in als Consultant Awareness en Social Engineering bij Audittrail. In zijn vrije tijd geniet hij van sport (actief en op de bank), fotografie, reizen en op stap gaan met vrienden.

Jos Terlage
Trainee ICT en Informatiebeveiliging
Carlien Daniels
Projectleider Informatiebeveiliging & Privacy / Consultant Microsoft Security & Compliance

Na de Pabo en het werken voor een gastouderbureau heeft Carlien de stap gemaakt naar de IT.

Tijdens een IT traineeship ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen met uiteenlopende IT problemen. Bij Audittrail helpt ze dan ook menig collega. Daarbij is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van het Compliance Management Framework. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden op haar zeilboot, achter haar fotocamera of in de keuken.

Joyce van der Wal
Office Management & HR

Geniet van alle mooie momenten die op je pad komen! Dit is het levensmotto van Joyce.

Naast haar taken rondom Office Management staat Joyce ook op het gebied van HR voor alle Audittrailers klaar. Voor alles inzetbaar en overal van op de hoogte. Voordat ze bij ons aan de slag ging werkte ze als secretaresse vastgoed op een notariskantoor en daarvoor als commercieel binnendienstmedewerkster op een makelaarskantoor. In haar privéleven is Joyce samen met haar gezin veel buiten in de zon te vinden, bakt ze graag lekkere dingen en leest en kijkt graag naar Nederlandse films en series.

Rob Sterk
Finance

Nieuwsgierig, nauwkeurig, betrouwbaar en doelgericht.

Dat zijn eigenschappen die Rob goed omschrijven. En laat dat nou net eigenschappen zijn die goed passen bij de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie. In zijn vrije tijd zet Rob zich in als vrijwilliger bij de Stichting Veteranendag en is hij penningmeester van de Leiderdorpse supportersvereniging R.C.L., waar hij zelf ook voetbalt.

Roel Gielkens
Privacy Adviseur