Onze onderscheidende dienstverlening

Audittrail is een audit- en adviesbureau in de disciplines informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit en GRC. We vinden het belangrijk dat ons advies helder en begrijpelijk is en goede handvatten geeft waardoor de organisatie zélf het advies kan implementeren. Onze rapportages zijn bondig, transparant en geven echt een input voor een blijvende verbeterslag. Wij zien het als ons doel om kennis te delen.

“Geen opsmuk, pragmatisch, helder. Echte kennis van uw branche.”

Onze enthousiaste teamleden

Jorrit van de Walle

Audittrail zag het leven toen Jorrit besefte dat eenvoudige uitleg van ogenschijnlijk ingewikkelde zaken het beste werkte. Pragmatiek prevaleert, zeg maar. Naast Audittrail besteedt Jorrit met plezier tijd aan zijn gezin en het eigenhandig restaureren van klassieke Engelse auto’s en bezoekt hij zo nu en dan een autorace in Frankrijk.

Tags: Informatiebeveiliging, Riskmanagement, Procesmanagement, IT-management, Audits

Naomi Rietdijk

Waar Naomi bij Audittrail startte als werkstudent, is ze nu een volwaardig communicatieprofessional. Naomi is degene die alle externe communicatie verzorgt. Zo houdt ze zich bezig met het continu verbeteren van de website, het aanwezig zijn op de social media, het bedenken en maken van advertenties en het schrijven van artikelen. In haar vrije tijd gaat ze graag naar de bioscoop, speelt ze volleybal en leest ze boeken.

Tags: Communicatie, Marketing

Suzanne van Middelkoop

Met een achtergrond als historica, een frisse blik naar de toekomst en een flinke bagage als projectleider en informatiemanager in de zorgsector weet Suzanne altijd te inspireren. Overtuigend, analytisch en gevoelig voor de cultuuraspecten van de organisatie. In haar vrije tijd brengt ze tijd door met haar gezin, leest ze veel – onder andere over numismatiek – en tuiniert ze.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, Procesmanagement

Rob Sterk

Nieuwsgierig, nauwkeurig, betrouwbaar en doelgericht. Dat zijn eigenschappen die Rob goed omschrijven. En laat dat nou net eigenschappen zijn die goed passen bij de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie. In zijn vrije tijd zet Rob zich in als vrijwilliger bij de Stichting Veteranendag en is hij penningmeester van de Leiderdorpse voetbalvereniging R.C.L., waar hij zelf ook voetbalt.

Tags: Administratie, Financieel,

Joyce de Jong

Joyce is één van onze hoogopgeleide privacy-juristes. Voordat ze bij Audittrail aan de slag ging, heeft ze gewerkt bij een deurwaarderskantoor en advocatenkantoor in verschillende rechtsgebieden. Nu rijdt Joyce heel Nederland door om klanten van Audittrail te adviseren over hun privacy(-beleid). In haar vrije tijd zit ze ook niet stil. Zo zit ze in het bestuur van de 3 October Gilde, staat ze graag in de keuken om te bakken of te koken en vindt ze het leuk om naar voetbal- en schaatswedstrijden te kijken.

Tags: Privacy, Informatiebeveiliging, Europees Recht

Mitchel Kooyman

Mitchel is een student aan de opleiding Information Security Management aan de Haagse Hogeschool. Bij Audittrail past hij zijn theoretische kennis over informatiebeveiliging toe bij praktijkcases. Daarnaast coördineert hij de voortgang over het inrichten van het ISMS. Naast zijn baan bij Audittrail houdt hij zich bezig met zijn eigen bedrijf (die voortkomt uit zijn passie voor wielrennen): Kooymans FietsShop. Verder geniet hij ervan om te sporten in de sportschool, reizen te maken naar het buitenland en af te spreken met vrienden.

Tags: Informatiebeveiliging, ISMS,

M.

De mysterieuze ‘M.’ is de Mystery Guest van Audittrail. M. controleert hoe gemakkelijk het is om organisaties binnen te komen. Lukt het M. om achter een computer te schuiven en privacygevoelige informatie te vinden? M. geeft inzicht in de fysieke beveiliging van uw privacygevoelige informatie. Hobby’s van M. zijn larpen en het uitvoeren van gedragstesten bij groepen door buiten te koken.

Tag: Social Engineering

Johan Corveleijn

Nadat Johan stopte bij het leger, begon hij aan de opleiding Information Security Management. Inmiddels zit hij in het vierde jaar. Zijn kennis en ervaringen gebruikt hij nu in de functie Business Consultant Informatiebeveiliging en Privacy. Zijn vlotte babbel en vrolijkheid bevordert de (werk)sfeer, zowel bij Audittrail intern als bij klanten. :-) In zijn vrije tijd speelt hij ijshockey, beoefent hij CrossFit en brengt hij tijd door met vrienden.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, GRC

Barry Derksen

Auteur van o.a. ‘Trends in Business, IT & OT’. Gasthoogleraar bij Vrije Universiteit Amsterdam, Novi Hogeschool. Daarnaast directeur bij BITTI. En alsof Barry het nog niet druk genoeg heeft, gaat hij nu ook aan de slag voor Audittrail. Zijn kennis en ervaring zijn een mooie toevoeging aan het Audittrail-team. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, gaat hij graag snowboarden en vindt hij het leuk om te werken aan een boek.

Tags: IT-management, Audits, Informatiemanagement, Change Management

Robbert Zwanenburg

Leven is leren en leren is leven, dat is Robberts visie. Robbert is zeer analytisch en hij blijft altijd kritisch. Een perfecte eigenschap voor een auditor/ consultant. Hij zit in het vierde jaar van de opleiding Information Security Management die hij volgt aan De Haagse Hogeschool. De variatie tussen technische en organisatorische disciplines in zijn opleiding spreekt hem erg aan. Robbert gaat graag naar de sportschool, verder verzorgt hij exotische vissen en hij gaat graag uit met zijn vriendin.

Tags: Informatiebeveiliging, Audits

Dennis van Starrenburg

Dennis is geen onbekende bij Audittrail. Tijdens zijn studie Communicatie werkte hij als externe bij Audittrail. Als Business Developer legt Dennis nieuwe contacten, breidt hij het netwerk uit en onderhoudt hij bestaande (klant)relaties. Dennis laat zich graag inspireren en prikkelen door anderen en goede gesprekken gaat hij niet uit de weg. Met zijn spontane en energieke houding valt Dennis bij iedereen in de smaak. In zijn vrije tijd is Dennis zeer actief bij zijn korfbalvereniging Avanti in Pijnacker, drumt hij er graag op los en gaat hij graag op vakantie.

Tags: Relatiemanagement, Sales

Aletta Hoogeveen - Over Audittrail

Aletta Hoogeveen

Aletta is een daadkrachtige consultant die veel ervaring heeft opgedaan bij woningcorporaties en adviesbureaus. Voordat zij bij Audittrail aan de slag ging werkte zij als Manager Bedrijfsondersteuning bij Parteon. Aletta is nooit uitgeleerd; ze heeft diverse opleidingen gevolgd zoals: Bedrijfskundige Informatica, Contract- management, Bedrijfskunde FM, Privacy Officer en Scrum Master. Wanneer Aletta tijd over heeft maakt zij kledingstukken, speelt ze bordspellen waaronder De Kolonisten van Catan en gaat ze graag veel naar buiten.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, Procesmanagement, IT-management, Audits, Change Management

Corine van Herk | Audittrail | 2018

Corine van Herk

Corine is een ervaren consultant en projectleider die naast haar werkzaamheden ook nog een opleiding ‘Professioneel Coaching en Leiderschap’ volgt. Het klappen van de zweep in IT organisaties kent ze als geen ander. Met haar scherpe analytische blik weet Corine op een rustige en heldere wijze organisaties te adviseren. Tijdens Suzannes afwezigheid is Corine interim-manager Audit & Advies. Hobby’s van Corine zijn koken, handballen, hardlopen en lezen.

Tags: Kwaliteitsmanagement, Informatiebeveiliging, Procesmanagement, Audits

Daan van den Driest

Daan heeft zich gespecialiseerd in Intellectueel Eigendom (IE), ICT en internetrecht en heeft daarmee zijn master Rechten behaald. Gedurende zijn studie heeft Daan zich vrijwillig ingezet bij de Rechtswinkel in Amsterdam. Daar hielp hij mensen die het minder breed hebben met juridische vraagstukken. Via Yacht is Daan aan de slag gegaan als Privacy Consultant bij Audittrail. Op de momenten wanneer Daan niet werkt, sport hij in de sportschool, beoefent hij verschillende balsporten en is hij graag op reis.

Tags: Privacy, Intellectueel Eigendom, ICT- en Internetrecht,

Matthias van der Kraats

Nadat hij zijn diploma voor Rechten had gehaald, is Matthias aan de slag gegaan bij TransIP. In twee jaar tijd heeft hij daar in z’n eentje de legal-kar getrokken. Daarna  was het tijd voor iets nieuws – Privacy Consultancy bij Audittrail. Consultancy-werk vindt hij leuk omdat hij anderen verder kan helpen met zijn kennis. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om op de bank te hangen en televisie te kijken, bordspellen te spelen en om met mooi weer te mountainbiken.

Tags: Privacy

Rick Bazuin | Audittrail | 2018

Rick Bazuin

Voordat hij bij ons aan de slag ging, bekleedde hij de functies projectmedewerker, Change Manager en adviseur in het GRC-domein. Nu is hij continu op zoek naar nieuwe uitdagingen, zodat hij zich op deze vlakken kan blijven ontwikkelen binnen Audittrail. Momenteel ligt zijn focus op het organiseren en uitvoeren van een grote kwaliteitsaudit van een klant in de automotive-branche. In privé focust hij zich op gezondheid, sport, voeding, leest boeken over gezondheid en kijkt graag series.

Tags: GRC, kwaliteit, projectmanager, audits

Corien Bier | Audittrail | 2018

Corien Bier

Tijdens haar 16 jaar bij woningcorporatie Acantus kwam ze meerdere malen in aanraking met privacywetgeving. Eerst als Office Manager en later als Teammanager ICT/ Facilitair. Ze vond privacy zo interessant, dat ze zich er in is gaan verdiepen. Zo heeft ze haar  CIPP/e gehaald en heeft ze een privacy-opleiding gevolgd tot Privacy Officer en Functionaris Gegevensbeschermer bij Frijlande. Met haar klarinet in de hand, een man, twee tieners en een kat reist ze graag in binnen- en buitenland.

Tags: ICT, Privacy, CIPP/e

Ouiam Ajary | Audittrail | 2018

Ouiam Ajary

Nadat ze Rechten in Tilburg heeft gestudeerd heeft ze ondervonden hoe leuk, supertof, ze privacy en de Algemeen Verordening Gegevensbescherming vindt. Haar interesse begon met het opstellen van een verwerkingsregister tijdens haar stage, nu helpt ze verschillende organisaties met het gehele privacyvraagstuk. Zo helpt ze zorginstellingen als privacy-projectleider en heeft diverse nulmetingen op de planning staan. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar man, familie en vrienden.

Tags: Rechten, Privacy, Projectleider

Paul Mol

Rustig, klantgericht, bedachtzaam en bovenal vriendelijk. Dat zijn typische kenmerken van Paul. Hij heeft diverse functies bekleedt in de accountmanagement en business development. Bij zijn vorige werkgever was hij werkzaam als IT-Cloud Adviseur bij een IT-Service Provider. Tien jaar later was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Audittrail! Sinds 1 mei heeft Paul zich bij het team gevoegd als ervaren Business Developer. Hij luistert goed naar klanten, en biedt hen passende oplossingen. Naast het werk zijn klassieke auto’s van het merk MG zijn grote passie.

Tags: Managed Services, Enterprise Software, Storage, Sales Management, Relatiemanagement

Timo Koot

Tijdens en na zijn studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht werkte hij bij Area071. Wat hem bij zijn oud-werkgever zo aansprak, vindt hij ook terug bij Audittrail: de klantgerichte aanpak, eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en de open- en informele sfeer. Hij zet zijn organisatietalent nu in als Projectmanager Awareness en Social Engineering bij Audittrail. In zijn vrije tijd geniet hij van sport (actief en op de bank), fotografie, reizen en op stap gaan met vrienden.

Tags: Bedrijfskunde, Projectmanager

Louise Koopmans

Tijdens haar studie heeft Louise stage gelopen bij het Privacy Office van KLM. Tijdens deze stage heeft ze ontdekt hoe leuk en gevarieerd ze privacy vindt. Na het afronden van haar master privaatrecht, adviseert ze nu organisaties door het hele land als Privacy Consultant over de AVG. Ze is doelgericht, leergierig en enthousiast. Waarom ze iedere dag weer voor Audittrail kiest? Bij Audittrail kan ze klanten ondersteunen en echt verder helpen met privacy. In haar vrije tijd houdt Louise zich bezig met lacrosse, skiën en boeken lezen.

Tags: Rechten & Privacy

Maarten van Rij

Communicatie, Multimedia en Design in Breda. Deze opleiding was liefde op het eerste gezicht van Maarten. Het vak Strategische Communicatie heeft hem zijn passie doen ontdekken: het toegankelijk maken van complexe materie – in zowel schrift, beeld en film. Voor zijn opleiding – en later ook voor plezier – is hij bezig geweest met het toegankelijk maken van de democratie en de communicatie in de politiek. Ook bij Audittrail pakt hij deze uitdaging met beide handen aan: complexe, specialistische materie vertalen naar normale-mensentaal én in de Audittrail-toon.

Tags: Growthhacking, Marketing en Communicatie

Joyce van der Wal

Geniet van alle mooie momenten die op je pad komen! Dit is het levensmoto van Joyce. Joyce is onze vliegende keep en bedrijfsondersteuner. Voor alles inzetbaar en overal van op de hoogte. Voordat ze bij ons aan de slag ging werkte ze als secretaresse vastgoed op een notariskantoor en daarvoor als commercieel binnendienstmedewerkster op een makelaarskantoor. In haar privéleven is Joyce samen met haar gezin veel buiten in de zon te vinden, bakt ze graag lekkere dingen en leest en kijkt graag naar Nederlandse films en series.

Tags: Projectmanagement & Administratie

Carlien Daniels

Carlien is onze IT-duizendpoot. Overbelaste computers en files in ons IT-infrastructuur zijn echt haar ding. Naast incidenten en problemen oplossen, haalt Carlien energie uit het IT-veld verkennen. Altijd op zoek naar de meeste geschikte oplossingen. De fascinatie voor IT begon tijdens de Traineeship QISS-IT en haar functie medewerker I&A bij woningbouwcorporatie Provides. Voordat ze de IT inrolde hield ze de wind in de zeilen van haar eigen zeilschool. Tijdens haar PABO-studie bij InHolland in Den Haag kwam ze erachter dat het onderwijs niet echt haar ding was, maar lesgeven en mensen begeleiden wel.

Tags: Business-IT & AVG-Framework

Onze openstaande vacatures

Adviseur Informatiebeveiliging (Medior, Senior)

Kan jij complexe materie op heldere wijze omschrijven en erover adviseren? Ken jij normen als ISO 27001/ 27001 en NEN 7510 op je duimpje? Yep, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk twee Adviseurs Informatiebeveiliging: één in Leiderdorp en één in het Noorden van Nederland (Friesland, Drenthe, Groningen en ook echt wel Overijssel). Neem snel een kijkje bij de vacature Adviseur Informatiebeveiliging (Medior, Senior).

GRC-adviseur en -auditor (Medior, Senior)

Krijg je energie van het in kaart brengen van doelstellingen, risico’s en het toetsen van beleid? Heb je een achtergrond in Governance, Risk en Compliance? En vind je het leuk om hier breed over na te denken en erover te sparren met je collega’s en onze klanten? Mooi, want bij Audittrail helpen wij onze opdrachtgevers al een tijdje met GRC en zien de vraag alleen maar toenemen. Dus we zijn op zoek naar een collega die ons team wil komen versterken! Neem snel een kijkje bij de vacature GRC-auditor en -adviseur.

Adviseur Informatiebeveiliging (Junior)

Ben je bekend met de ISO 27001/ 27002 en NEN 7510? Kan jij deze complexe materie ook nog eens op heldere wijze omschrijven? En vind je het leuk om mensen en organisaties hierover te adviseren? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een Adviseur Informatiebeveiliging die onze collega’s in vestiging Leiderdorp kan komen ondersteunen. Neem snel een kijkje bij de vacature Adviseur Informatiebeveiliging (Junior).

Operational / IT-auditor (Medior)

Weet jij als geen ander hoe de IT ingericht dient te zijn binnen organisaties? Kan jij deze complexe materie ook nog eens op een heldere wijze op papier zetten? En vind je het leuk om zowel collega’s en opdrachtgevers hierover te adviseren en op weg te helpen? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een Operational- en IT-auditor die collega’s van onze vestiging in Leiderdorp kan komen versterken. Neem snel een kijkje bij de vacature Operational/ IT-auditor (Medior).

Privacy-adviseur

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam van Team Noord kan versterken.Neem snel een kijkje bij de vacature Privacy-adviseur.

Privacy-jurist

Houd je nauwlettend privacy-ontwikkelingen in de gaten en heb je aantoonbare ervaring met privacy? Dan zoeken we jou! We zoeken een ambitieuze man of vrouw die ons huidige privacyteam kan ondersteunen. Neem snel een kijkje bij de vacature Privacyjurist (Medior, Senior).

Externe Projectmanager

Ben jij een ontzettende regelaar? Krijg je energie van de juiste mensen en middelen op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen? En heb je ook nog verstand van IT-processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek een ambitieuze Externe Projectmanager die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van organisatorische IT. Neem snel een kijkje bij de vacature Externe Projectmanager.