Waarom je bij Audittrail wilt werken? Om bij het begin te beginnen: natuurlijk krijg je een salaris en (als je ‘m nodig hebt voor je werk) een mobiele telefoon en laptop. Net als een vakantie uitkering. Maar dat zijn, naar onze mening, niet de belangrijkste dingen in werk. Wij hebben als filosofie ‘Leuk werk, met leuke collega’s voor leuke opdrachtgevers’. En daar staan we voor. We zijn een team van praktische professionals dat graag met elkaar werkt. Van jong tot iets minder jong, van starters tot ‘verderop in hun carrière’. Een positieve en leuke club mensen die betrokken is bij opdrachtgevers en bij elkaar. We ontwikkelen onszelf graag en daarom investeren we in opleidingen en kennis. Vrijheid en zelfstandigheid vinden we ook belangrijk. Zodat je jezelf kan ontplooien. En daar wordt de organisatie Audittrail natuurlijk nooit slechter van. Pas je bij ons? Leuk! Bekijk snel onderstaande vacatures en reageer! Ook staan we altijd open voor open sollicitaties.

Adviseur Informatiebeveiliging / Security Officer (Medior, Senior)

Gepubliceerd op 01-03-2019

Kan jij complexe materie op heldere wijze omschrijven en erover adviseren? Ken jij normen als ISO 27001/ 27001 en NEN 7510 op je duimpje? Yep, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk twee Adviseurs Informatiebeveiliging: één in Leiderdorp en één in het Noorden van Nederland (Friesland, Drenthe, Groningen en ook echt wel Overijssel).

Als Medior / Senior Adviseur Informatiebeveiliging zal je organisaties helpen met hun informatiebeveiliging. Je bent in het bezit van één of meerdere certificeringen, zoals CISSP, CISM, of CISA. Je onderzoekt het huidige informatiebeveiligingsniveau, rapporteert je bevindingen in heldere taal en adviseert hen in verbeteringen om de organisatie op een nog hoger niveau te tillen. Of je treedt bij onze klanten op als (interim) Security Officer. Dit doe je uiteraard op de Audittrail-manier; met pragmatische verbeterpunten en begrijpelijke communicatie. Verder vinden we het belangrijk dat je draagvlak weet te creëren, planmatig kunt werken en dat je om kunt gaan met sensitiviteit en politiek binnen organisaties. Kun jij je vinden in deze omschrijving en ben je toe aan een plek in een echt heel erg leuk team met veel vrijheid, waar je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat ons dat weten! Stuur je cv en/of LinkedIn-profiel en motivatiebrief naar hr@audittrail.nl.

Specificaties: 32-40 uur/week, afgeronde hbo-/wo-opleiding en aantoonbare ervaring met informatiebeveiliging, leuk om mee samen te werken ;-)

Soort dienstverband: deeltijd/voltijd

Stuur ons nu jouw motivatie!

Spreekt één van deze vacatures je aan en wil je werken bij Audittrail? Of wil je een open sollicitatie sturen? Vul dan onderstaand formulier in en laat ons weten wie je bent en waar je goed in bent.