Onze onderscheidende dienstverlening

Audittrail is een audit- en adviesbureau in de disciplines informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit en GRC. We vinden het belangrijk dat ons advies helder en begrijpelijk is en goede handvatten geeft waardoor de organisatie zélf het advies kan implementeren. Onze rapportages zijn bondig, transparant en geven echt een input voor een blijvende verbeterslag. Wij zien het als ons doel om kennis te delen.

“Geen opsmuk, pragmatisch, helder. Echte kennis van uw branche.”

Team Audittrail

Jorrit van de Walle

Jorrit van de Walle

Audittrail zag het leven toen Jorrit besefte dat eenvoudige uitleg van ogenschijnlijk ingewikkelde zaken het beste werkte. Pragmatiek prevaleert, zeg maar. Naast Audittrail besteedt Jorrit met plezier tijd aan zijn gezin en het eigenhandig restaureren van klassieke Engelse auto’s en bezoekt hij zo nu en dan een autorace in Frankrijk.

Tags: Informatiebeveiliging, Riskmanagement, Procesmanagement, IT-management, Audits

Suzanne van Middelkoop

Met een achtergrond als historica, een frisse blik naar de toekomst en een flinke bagage als projectleider en informatiemanager in de zorgsector weet Suzanne altijd te inspireren. Overtuigend, analytisch en gevoelig voor de cultuuraspecten van de organisatie. In haar vrije tijd brengt ze tijd door met haar gezin, leest ze veel – onder andere over numismatiek – en tuiniert ze.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, Procesmanagement

Rob Sterk

Nieuwsgierig, nauwkeurig, betrouwbaar en doelgericht. Dat zijn eigenschappen die Rob goed omschrijven. En laat dat nou net eigenschappen zijn die goed passen bij de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie. In zijn vrije tijd zet Rob zich in als vrijwilliger bij de Stichting Veteranendag en is hij penningmeester van de Leiderdorpse voetbalvereniging R.C.L., waar hij zelf ook voetbalt.

Tags: Administratie, Financieel,

Mitchel Kooyman

Mitchel heeft de opleiding Information Security Management aan de Haagse Hogeschool afgerond. Bij Audittrail past hij zijn theoretische kennis over informatiebeveiliging toe bij praktijkcases. Daarnaast coördineert hij de voortgang over het inrichten van het ISMS. Naast zijn baan bij Audittrail houdt hij zich bezig met zijn eigen bedrijf. Verder geniet hij ervan om te sporten in de sportschool, reizen te maken naar het buitenland en af te spreken met vrienden.

Tags: Informatiebeveiliging, ISMS,

Joyce de Jong

Joyce is één van onze hoogopgeleide privacy-juristes. Voordat ze bij Audittrail aan de slag ging, heeft ze gewerkt bij een deurwaarderskantoor en advocatenkantoor in verschillende rechtsgebieden. Nu rijdt Joyce heel Nederland door om klanten van Audittrail te adviseren over hun privacy(-beleid). In haar vrije tijd zit ze ook niet stil. Zo zit ze in het bestuur van de 3 October Gilde, staat ze graag in de keuken om te bakken of te koken en vindt ze het leuk om naar voetbal- en schaatswedstrijden te kijken.

Tags: Privacy, Informatiebeveiliging, Europees Recht

M.

De mysterieuze ‘M.’ is de Mystery Guest van Audittrail. M. controleert hoe gemakkelijk het is om organisaties binnen te komen. Lukt het M. om achter een computer te schuiven en privacygevoelige informatie te vinden? M. geeft inzicht in de fysieke beveiliging van uw privacygevoelige informatie. Hobby’s van M. zijn larpen en het uitvoeren van gedragstesten bij groepen door buiten te koken.

Tag: Social Engineering

Carlien Daniels

Carlien is onze IT-duizendpoot. Overbelaste computers en files in ons IT-infrastructuur zijn echt haar ding. Naast incidenten en problemen oplossen, haalt Carlien energie uit het IT-veld verkennen. Altijd op zoek naar de meeste geschikte oplossingen. De fascinatie voor IT begon tijdens de Traineeship QISS-IT en haar functie medewerker I&A bij woningbouwcorporatie Provides. Voordat ze de IT inrolde hield ze de wind in de zeilen van haar eigen zeilschool. Tijdens haar PABO-studie bij InHolland in Den Haag kwam ze erachter dat het onderwijs niet echt haar ding was, maar lesgeven en mensen begeleiden wel.

Tags: Business-IT & AVG-Framework

Robbert Zwanenburg

Leven is leren en leren is leven, dat is Robberts visie. Robbert is zeer analytisch en hij blijft altijd kritisch. Een perfecte eigenschap voor een auditor/ consultant. Hij heeft de opleiding Information Security Management aan De Haagse Hogeschool afgerond. De variatie tussen technische en organisatorische disciplines in zijn opleiding spreekt hem erg aan. Robbert gaat graag naar de sportschool, verder verzorgt hij exotische vissen en hij gaat graag uit met zijn vriendin.

Tags: Informatiebeveiliging, Audits

Barry Derksen

Auteur van o.a. ‘Trends in Business, IT & OT’. Gasthoogleraar bij Vrije Universiteit Amsterdam, Novi Hogeschool. Daarnaast directeur bij BITTI. En alsof Barry het nog niet druk genoeg heeft, gaat hij nu ook aan de slag voor Audittrail. Zijn kennis en ervaring zijn een mooie toevoeging aan het Audittrail-team. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin, gaat hij graag snowboarden en vindt hij het leuk om te werken aan een boek.

Tags: IT-management, Audits, Informatiemanagement, Change Management

Dennis van Starrenburg

Dennis is geen onbekende bij Audittrail. Tijdens zijn studie Communicatie werkte hij als externe bij Audittrail. Als Business Developer legt Dennis nieuwe contacten, breidt hij het netwerk uit en onderhoudt hij bestaande (klant)relaties. Dennis laat zich graag inspireren en prikkelen door anderen en goede gesprekken gaat hij niet uit de weg. Met zijn spontane en energieke houding valt Dennis bij iedereen in de smaak. In zijn vrije tijd is Dennis zeer actief bij zijn korfbalvereniging Avanti in Pijnacker, drumt hij er graag op los en gaat hij graag op vakantie.

Tags: Relatiemanagement, Sales

Aletta Hoogeveen

Aletta is een daadkrachtige consultant die veel ervaring heeft opgedaan bij woningcorporaties en adviesbureaus. Voordat zij bij Audittrail aan de slag ging werkte zij als Manager Bedrijfsondersteuning bij Parteon. Aletta is nooit uitgeleerd; ze heeft diverse opleidingen gevolgd zoals: Bedrijfskundige Informatica, Contract- management, Bedrijfskunde FM, Privacy Officer en Scrum Master. Wanneer Aletta tijd over heeft maakt zij kledingstukken, speelt ze bordspellen waaronder De Kolonisten van Catan en gaat ze graag veel naar buiten.

Tags: Informatiebeveiliging, Privacy, Procesmanagement, IT-management, Audits, Change Management

Mareike Robertus

Mareike helpt organisaties bij hun reis naar privacy-compliance en in control zijn. Tijdens haar master Recht en ICT aan de Rijksuniversiteit van Groningen kwam ze erachter dat ze een grote interesse had in privacy, en dat ze zich daarop wilde richten. Wat Mareike het meest aanspreekt binnen Audittrail is de pragmatische werkwijze waarmee ze haar opdrachtgevers goed en paktisch van dienst van zijn. In haar vrije tijd loopt Mareike graag hard en geeft hier training in. Wanneer ze niet buiten geniet van het hardlopen, de natuur of het reizen, brengt ze tijd door met vrienden en familie in Nederland en Duitsland.

Tags: Rechten & Privacy

Joyce van der Wal

Geniet van alle mooie momenten die op je pad komen! Dit is het levensmoto van Joyce. Joyce is onze vliegende keep en bedrijfsondersteuner. Voor alles inzetbaar en overal van op de hoogte. Voordat ze bij ons aan de slag ging werkte ze als secretaresse vastgoed op een notariskantoor en daarvoor als commercieel binnendienstmedewerkster op een makelaarskantoor. In haar privéleven is Joyce samen met haar gezin veel buiten in de zon te vinden, bakt ze graag lekkere dingen en leest en kijkt graag naar Nederlandse films en series.

Tags: Projectmanagement & Administratie

Matthias van der Kraats

Nadat hij zijn diploma voor Rechten had gehaald, is Matthias aan de slag gegaan bij TransIP. In twee jaar tijd heeft hij daar in z’n eentje de legal-kar getrokken. Daarna  was het tijd voor iets nieuws – Privacy Consultancy bij Audittrail. Consultancy-werk vindt hij leuk omdat hij anderen verder kan helpen met zijn kennis. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om op de bank te hangen en televisie te kijken, bordspellen te spelen en om met mooi weer te mountainbiken.

Tags: Privacy

Rick Bazuin | Audittrail | 2018

Rick Bazuin

Voordat hij bij ons aan de slag ging, bekleedde hij de functies projectmedewerker, Change Manager en adviseur in het GRC-domein. Nu is hij continu op zoek naar nieuwe uitdagingen, zodat hij zich op deze vlakken kan blijven ontwikkelen binnen Audittrail. Momenteel ligt zijn focus op het organiseren en uitvoeren van een grote kwaliteitsaudit van een klant in de automotive-branche. In privé focust hij zich op gezondheid, sport, voeding, leest boeken over gezondheid en kijkt graag series.

Tags: GRC, kwaliteit, projectmanager, audits

Corien Bier | Audittrail | 2018

Corien Bier

Tijdens haar 16 jaar bij woningcorporatie Acantus kwam ze meerdere malen in aanraking met privacywetgeving. Eerst als Office Manager en later als Teammanager ICT/ Facilitair. Ze vond privacy zo interessant, dat ze zich er in is gaan verdiepen. Zo heeft ze haar CIPP/e gehaald en heeft ze een privacy-opleiding gevolgd tot Privacy Officer en Functionaris Gegevensbeschermer bij Frijlande. Met haar klarinet in de hand, een man, twee tieners en een kat reist ze graag in binnen- en buitenland.

Tags: ICT, Privacy, CIPP/e

Ouiam Ajary | Audittrail | 2018

Ouiam Ajary

Nadat ze Rechten in Tilburg heeft gestudeerd heeft ze ondervonden hoe leuk en supertof ze privacy en de Algemeen Verordening Gegevensbescherming vindt. Haar interesse begon met het opstellen van een verwerkingsregister tijdens haar stage, nu helpt ze verschillende organisaties met het gehele privacyvraagstuk. Zo helpt ze zorginstellingen als privacy-projectleider en heeft diverse nulmetingen op de planning staan. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar man, familie en vrienden.

Tags: Rechten, Privacy, Projectleider

Paul Mol

Rustig, klantgericht, bedachtzaam en bovenal vriendelijk. Dat zijn typische kenmerken van Paul. Hij heeft diverse functies bekleedt in de accountmanagement en business development. Bij zijn vorige werkgever was hij werkzaam als IT-Cloud Adviseur bij een IT-Service Provider. Tien jaar later was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Audittrail! Sinds 1 mei heeft Paul zich bij het team gevoegd als ervaren Business Developer. Hij luistert goed naar klanten, en biedt hen passende oplossingen. Naast het werk zijn klassieke auto’s van het merk MG zijn grote passie.

Tags: Managed Services, Enterprise Software, Storage, Sales Management, Relatiemanagement

Timo Koot

Tijdens en na zijn studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht werkte hij bij Area071. Wat hem bij zijn oud-werkgever zo aansprak, vindt hij ook terug bij Audittrail: de klantgerichte aanpak, eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en de open- en informele sfeer. Hij zet zijn organisatietalent nu in als Projectmanager Awareness en Social Engineering bij Audittrail. In zijn vrije tijd geniet hij van sport (actief en op de bank), fotografie, reizen en op stap gaan met vrienden.

Tags: Bedrijfskunde, Projectmanager