Van Privacy- tot informatiebeveiligingsspecialisten, van risico- tot compliance managers, en van proceseigenaren tot het senior management. Iedereen heeft zijn of haar eigen rol en verantwoordelijkheid bij verantwoording aan derden, audits en mogelijke externe bedreigingen zoals hacking. Deze wirwar van verantwoordelijkheden en rollen kunnen overweldigend lijken, waardoor compliance al snel weer onderop de stapel beland. Door inzet van het Compliance Management Framework brengt u alle processen en verantwoordelijkheden rondom compliance overzichtelijk in kaart waardoor u hier gedegen mee aan de slag kunt, en blijft. Compliance niet langer op projectbasis, maar een vast programma in de organisatie.

Met de Audittrail Managed Services kunt u een groot deel van de werkzaamheden beleggen bij dé experts op het gebied van compliance. Het Audittrail Managed Services bestaat uit 2 onderdelen, namelijk het implementatietraject en managed services. Het implementatietraject zorgt ervoor dat u in een paar stappen een geïmplementeerd en werkbaar CMF heeft en dit is basis waar u mee verder kan. Wilt u liever dat wij het CMF onderhouden, dan is dat met Managed Services natuurlijk mogelijk. Wij zorgen dat u compliant bent.

Managed Services klantreis

De Audittrail Managed Services klantreis

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Het CMF en de Audittrail Managed Services

Ons team van gecertificeerde Mavim consultants heeft, samen met onze Privacy en Informatiebeveiligingsexperts, een volledig nieuwe oplossing gebouwd op basis van problematiek die we bij klanten in diverse branches identificeerden. Een cloud-based software pakket waarin u al uw compliance processen kunt vastleggen: het Compliance Management Framework.

In deze tooling wordt de verbinding tussen privacy- en informatiebeveiligingsvraagstukken gelegd. Zo voegt u eenvoudig aanvullende normenkaders toe zoals de BIC, BIO, ISO, KWH, of HKZ. Zo kunt u overzichtelijk uw vele compliance-uitdagingen managen, eenvoudig rapporteren aan het management, en bij audits bewijzen aan de externe partijen dat de mate van control hoog genoeg is om risico’s extreem te kunnen verminderen.

Wanneer u gebruik maakt van de service van Audittrail voor uw compliancemanagement, maken wij graag gebruik van het Compliance Management Framework (CMF). Hiermee krijgt u als klant optimaal inzicht en overzicht in uw niveau van controle.

Omdat de inrichting en het gebruik van deze software niet altijd binnen de organisatie kan worden belegd biedt Audittrail de Managed services aan. Tegen een vaste prijs regelen wij de basis voor u en voor een scherpe maandelijkse prijs en duidelijke afspraken belegt u het onderhoud van het framework bij onze experts. Geen verrassingen, maar één duidelijk bedieningsmodel. Niet de lasten, wel de lusten.

Productsheet Implementatietraject

Download productsheet

Productsheet Managed Services

Download productsheet

Hoe gaan we te werk?

Voordat we aan de slag gaan met de inrichting van uw CMF bieden we u een gratis assessment (voor privacy en/of informatiebeveiliging) aan. Hiermee ontdekken we uw huidige mate van compliance. Waar staat u nu, wat zijn de risico’s, en welke stappen zijn nodig om op het gewenste niveau van controle te komen? Samen bepalen we uw huidige volwassenheidsniveau en stellen we het ambitieniveau voor uw organisatie vast. Voor elk volwassenheidsniveau bieden wij een gepaste oplossing.

Voor meer informatie, een demo of een goed gesprek over de mogelijkheden vult u onderstaand contactformulier in, of belt u direct met onze consultants via 071-7471717.