De processen binnen een organisatie kunt u vergelijken met een fabriek waar alle raderen in elkaar draaien en samenwerken om een dienst of eindproduct te leveren. Binnen deze processen dient iedere stap goed te functioneren. Een ketting is immers zo sterk als de zwakste schakel.

Quality Assurance

Processen zijn vaak omvangrijk en continue in beweging. Hierdoor kan het gebeuren dat ergens een stap in het proces niet goed verloopt. Een onderdeel van het proces wordt op dat moment niet optimaal beheerst. De kwaliteit die u wilt bieden is dan niet geborgd in de organisatie. Maar, uw organisatie is groot en processen bestaan uit veel stappen. Waar zit de zwakste schakel? En hoe zorgt u ervoor dat u weer de gewenste kwaliteit levert?

Kwaliteit management

“Uw organisatie ontwikkelt en verandert voortdurend. Daarom dient u voortdurend de kwaliteit van processen te beoordelen. Eerst is het raadzaam de focus op processen die de diensten of producten moeten leveren te leggen. In hoeverre voldoen die processen zich bijvoorbeeld aan de gestelde doelen en eisen? Waar kunt u verbeteringen doorvoeren? En hoe zorgt u ervoor dat deze verbetering door uw hele organisatie geborgd wordt? De kwaliteitsmanagement experts van Audittrail kunnen u helpen de juiste inzichten in de kwaliteitsbeheersing van stappen binnen uw processen te krijgen. Dit is de eerste en belangrijkste stap naar meer grip op deze bedrijfsprocessen.”

Benieuwd hoe kwalitatief sterk de processen binnen uw organisatie functioneren? We begrijpen hoe belangrijk het is dat de onderlinge processen goed op elkaar aansluiten en het kwaliteitsniveau beheersbaar blijft. Onze troef is en blijft auditing. Onze auditors hebben ruime ervaring met kwaliteitsaudits binnen diverse organisaties en passen deze kennis graag toe binnen uw organisatie. Meer weten over hoe we u verder kunnen helpen op weg naar het borgen van kwaliteit?

Producten & diensten Kwaliteit

Door de jaren heen hebben we ons aanbod van producten en diensten uitgebreid en bijgeschaafd, en zijn we trots op onze pragmatische service. We zijn een club enthousiastelingen met veel verstand van zaken. De perfecte combinatie? Wij denken van wel! Bekijk eens rustig onze producten en diensten catalogus en neem contact op voor een vrijblijvend kopje koffie.

Recente artikelen rondom kwaliteitsmanagement

Meten is weten: Kwaliteitsmanagement

| Audit, Kwaliteit, Nieuws | Geen reacties
Als organisatie denkt u na over de kwaliteit van de producten en diensten die u aan uw klanten levert. Levert u de beste kwaliteit die er is? Of levert u...

Koffie?

Weet u welke dienst uw organisatie nodig heeft? Neem contact op met Paul, Jorrit of Ralph. Zij zullen u begeleiden van koffie tot de start van de opdracht.

Wordt u liever geadviseerd over de beste keuze? Nodig ons dan uit voor een kopje koffie met advies! :-)

Velden met een * zijn verplicht.


    Wat leuk dat u ons uitnodigt voor een kopje koffie!
    Kunt u ons vertellen wat u van ons verwacht tijdens het gesprek?