Een aankooptraject is lastig. Er zijn ontzettend veel verschillende adviesbureaus. En bij al die adviesbureaus wilt u kijken naar de prijzen, werkwijzen en natuurlijk referenties. Ook zou het fijn zijn als u een klik heeft met het adviesbureau, want u moet er toch mee samenwerken.

Bij Audittrail realiseren we ons dat het lastig is om een adviesbureau te kiezen die op alle fronten past bij wat u wenst. Wij doen ons best om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant. Dat is immers waarom wij ons werk doen: voor de klanten. Op onze website kunt u kijken hoe wij werken. De prijzen en referenties zijn op te vragen via het contactformulier. Wilt u liever een uur gezamenlijk praten over uw organisatie en wat u nodig heeft? Dat vinden we leuk! Nodig ons uit voor een kop koffie en we komen graag bij u langs om vrijblijvend te sparren!

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Blijven de pijlen draaien nadat u op ‘Uitnodiging voor een kop koffie verzenden’ heeft geklikt? Grote kans dat het contactformulier wel naar ons verstuurd is. Heeft u na een werkweek nog niks van ons gehoord? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier op via ons telefoonnummer 071 – 747 17 17.