De Audittrail revolutie trekt naar het noorden en heeft zich gevestigd in Groningen. Audittrail opent Kantnoord! Interesse in een kopje koffie, advies en Groninger koek? Nodig ons dan nu uit.

Bij Audittrail realiseren we ons dat het lastig is om een adviesbureau te kiezen die op alle fronten past bij wat u wenst. Wij doen ons best om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant. Dat is immers waarom wij ons werk doen: voor de klanten. Op onze website kunt u kijken hoe wij werken. De prijzen en referenties zijn op te vragen via het contactformulier. Wilt u liever een uur gezamenlijk praten over uw organisatie en wat u nodig heeft? Dat vinden we leuk! Nodig ons uit voor een kop koffie en we komen graag bij u langs om vrijblijvend te sparren!

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Blijven de pijlen draaien nadat u op ‘Uitnodiging voor een kop koffie verzenden’ heeft geklikt? Grote kans dat het contactformulier wel naar ons verstuurd is. Heeft u na een werkweek nog niks van ons gehoord? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier op via ons telefoonnummer 071 – 747 17 17.