De Audittrail revolutie trekt naar het noorden en heeft zich gevestigd in Groningen. Audittrail opent Kantnoord! Interesse in een kopje koffie met advies en Groninger koek? Nodig ons dan nu uit.

Bij Audittrail realiseren we ons dat het lastig is om een adviesbureau te kiezen die op alle fronten past bij wat u wenst. Wij doen ons best om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant. Dat is immers waarom wij ons werk doen: voor de klanten, om u verder te helpen. Op onze website kunt u zien hoe wij werken. De prijzen zijn op te vragen via het contactformulier. Blader door onze klantcases voor referenties. Wilt u liever gezamenlijk praten over uw organisatie en wat u nodig heeft? Dat vinden we erg leuk! Nodig ons uit voor een kopje koffie met advies en we komen graag bij u langs om vrijblijvend te sparren!

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.


Wat leuk dat u ons uitnodigt voor een kopje koffie!
Kunt u ons vertellen wat u van ons verwacht tijdens het gesprek?

Blijven de pijlen draaien nadat u op ‘Uitnodiging voor een kop koffie verzenden’ heeft geklikt? Grote kans dat het contactformulier wel naar ons verstuurd is. Heeft u na een werkweek nog niks van ons gehoord? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of via ons telefoonnummer 071 – 747 17 17.