Een aankooptraject is lastig. Er zijn ook ontzettend veel verschillende adviesbureaus. En elk adviesbureau wilt u vergelijken, dus u kijkt naar de prijzen, werkwijze en natuurlijk referenties. Ook zou het fijn zijn als u een klik heeft met het desbetreffende bureau dat advies aan u gaat geven, want u moet er toch mee samenwerken.

Bij Audittrail realiseren we ons dat het lastig is om een adviesbureau te kiezen die op alle fronten past bij uw wensen. Wij doen ons best om zo veel mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant. Dat is immers waarom wij ons werk doen: om u verder te helpen. Op onze website ziet u hoe wij werken. Prijzen zijn op te vragen via het contactformulier. Blader door onze klantcases voor referenties. Wilt u liever in gesprek over uw uitdagingen en wat u nodig heeft? Dat vinden we leuk! Nodig ons uit voor een kop koffie met advies en we komen graag bij u langs om vrijblijvend te sparren.

Velden met een * zijn verplicht.


    Wat leuk dat u ons uitnodigt voor een kopje koffie!
    Kunt u ons vertellen wat u van ons verwacht tijdens het gesprek?

    Blijven de pijlen draaien nadat u op ‘Uitnodiging voor een kop koffie met advies verzenden’ heeft geklikt? Grote kans dat het contactformulier wel naar ons verstuurd is. Heeft u na een werkweek nog niks van ons gehoord? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier op via ons telefoonnummer 071 – 747 17 17.