Tegenwoordig is technologie niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering. Het is een ramp als de IT ‘er even uit ligt’. Slecht voor de reputatie, om over de kosten nog maar te zwijgen. Naast het feit dat IT handig werkt, is het een feit dat IT veel in elkaar grijpt. Niet alleen in de techniek met servers, applicaties en besturingssystemen. Maar ook op het personele vlak: contractmanagement, visie en bedrijfsdoelstellingen. Allemaal valide als het gaat om een stabiele IT-omgeving.

Er zijn verschillende fases in het behouden van een stabiele IT-omgeving. Misschien gaat uw organisatie eerdaags starten met een nulmeting? Of misschien bent u verder en heeft u onlangs een IT audit uit laten voeren. Voor iedere fase hebben wij diensten die u vooruit kunnen helpen. Bepaal eerst in welke fase uw organisatie zit: Plan, Do, Check of Act (van de PDCA-cyclus). Bekijk dan hieronder welke dienst u het best kunt uitvoeren.

Waar kunnen we uw organisatie bij ondersteunen?

Plan

Quick Scan

In korte tijd een tweedimensionaal inzicht waar u staat. Inclusief een stappenplan voor de toekomst.

Volledige Nulmeting

Een uitgebreide versie van de Quick Scan. Met een diepgaande rapportage en uitgebreid stappenplan.

Risicoanalyse, Inventarisatie en Evaluatie

Inventarisatie en evaluatie van alle risico’s. Samen beoordelen we de risico’s die u loopt.

IT-governance

Wat is uw ambitie met IT? Is het een kostenpost of juist een enabler voor uw organisatie? De governance bepaalt welke richting u uitgaat. Audittrail helpt met het opstellen van uw IT-governancemodel.

 

Do

IT-audit: inrichten en uitvoeren

We kunnen diverse IT-audits uitvoeren. Ook zetten wij graag een intern auditframework voor u op. De audits voeren we uit op basis van best practice modellen of uw eigen normenkader.

Continuïteits- en calamiteitenmanagement

Wat geldt voor IT-audit, geldt ook voor continuïteits- en calamiteitenmanagement.

Applicatie Portfolio Management

Met Applicatie Portfolio Management (APM)  weet u wat u in huis heeft en welke systemen welke processen ondersteunen. Ook bent u bekend met overlappende functionaliteiten.

Act

Workshops & Kennissessies

Groot aanbod, van één uur tot hele dag. Altijd actueel en interactief.

Phishingtest

Test het bewustzijn van de medewerkers en het beveiligingsniveau van de e-mail.

Check

Derde Partij Audit

Weet u hoe uw leverancier functioneert als het gaat om IT?

Implementatieaudit

Stapt u over naar een ander systeem? Daar komt veel bij kijken. Audittrail kan u ondersteunen tijdens het implementeren van een nieuw systeem.

Van check naar act

Niet gevonden wat u zocht? Wellicht kunnen we u toch helpen of weten we een geschikte derde partij. Neem contact op voor vrijblijvende hulp!

Contact opnemen met Barry

Weet u welke dienst uw organisatie nodig heeft op het gebied van IT-management? Neem contact op met Barry. Hij zal u begeleiden tot de start van de opdracht.

Wordt u liever geadviseerd over de beste keuze? Nodig Barry dan uit voor een kopje koffie met advies! :-)

Velden met een * zijn verplicht.