Informatiebeveiliging is geen eenvoudig onderwerp om mee aan de slag te gaan. Het vraagt vaak om een specialistische blik en een vertaling van normenkaders naar uw eigen organisatie. Zeker wanneer informatieveilig werken nog niet hoog op de agenda heeft gestaan, of in de afgelopen periode vooral ad hoc is opgepakt, kan het lastig zijn om een goed plan van aanpak op te stellen. Dankzij onze quickscan heeft u binnen één dag een helder overzicht van uw huidige stand van zaken én een basisplan van aanpak om mee aan de slag te gaan.

Informatieveilige organisaties

Het is een onderwerp waar u niet meer onderuit kunt. Sterker nog, in de huidige maatschappij wordt informatiebeveiliging alleen maar belangrijker. Ook uw organisatie werkt met gegevens die u wilt beschermen tegen verlies, schade of ongeautoriseerd gebruik. Hoeveel aandacht u wilt of kunt besteden aan informatieveilig werken is afhankelijk van de tijden middelen die u beschikbaar heeft.

Quickstart

Speciaal voor de kleinere organisaties hebben wij de quickscan ontwikkeld! Door middel van een documentatiecheck, een uitgebreid interview en onze eigen expertise weten we in een dag een beeld te schetsen van de stand van zaken met betrekking tot informatiebeveiliging binnen uw organisatie. In één dag onderzoek met als uitkomst een plan van aanpak dat u helpt om naar een informatieveilige organisatie toe te werken. Pragmatisch en in gewone mensentaal, zoals u van ons gewend bent.

Voordelen Informatiebeveiliging Quickscan

  • Informatiebeveiliging pragmatisch uitgelegd;
  • Kan worden uitgebreid met een Quickscan Privacy;
  • Juist voor kleinere organisaties;
  • Een snelle startrapportage ook te delen met stakeholders als accountant, TvB, RvC & RvT.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.