Informatiebeveiliging. Vroeg of laat zult u ermee aan de slag moeten. Of u het nu tegenkomt in de AVG, via klanten of vanuit medewerkers. Maar hoe begint u met het beveiligen van alle informatie die een organisatie rijk is? Er zijn diverse normenkaders beschikbaar, bijvoorbeeld de ISO27001 of NEN7510. Deze zijn veelomvattend en daarmee een hele kluif. Geef uw organisatie een kickstart met onze nulmeting informatiebeveiliging: een goed begin voor een informatieveilige organisatie.

Vitaal belang

Informatie is van vitaal belang voor organisaties, veelal zijn organisaties er van afhankelijk. Het is van belang om goed om te gaan met informatie en deze te beschermen tegen hackers, concurrenten, verlies of imagoschade. Om te zorgen dat alle informatie ten alle tijden beschikbaar is wanneer u het nodig heeft, juist is en alleen toegankelijk voor mensen die geautoriseerd zijn, is het belangrijk om informatiebeveiliging toe te passen binnen de organisatie. Hierbij gaat het niet alleen om IT componenten. Informatieveilig werken treft ook mens en proces! Bewustwording vormt een belangrijk onderdeel.

Start uw project met een nulmeting

Geef uw project een kickstart met een nulmeting informatiebeveiliging. Dankzij onze nulmeting heeft u een helder overzicht van de stand van informatiebeveiliging binnen de organisatie en inzicht in de actiepunten die nog nodig zijn om een basisbeveiliging op orde te krijgen. Door middel van documentatiechecks, interviews en onze eigen expertise weten we in korte tijd een compleet beeld te schetsen en werken we meteen aan een basisbewustwording in de organisatie. Dankzij een uitgebreide en pragmatische rapportage met voldoende handvatten, uitleg en een plan van aanpak kunt u daarna zelf aan de slag met informatiebeveiliging.

Lees ook eens deze klantcase over een nulmeting die wij mochten uitvoeren bij een grote zorginstelling.

Voordelen

  • Informatiebeveiliging pragmatisch uitgelegd
  • Een compleet overzicht van de informatiebeveiliging
  • Uitgebreide rapportage met uitleg en handvatten
  • Plan van aanpak om zelf mee aan de slag te gaan
  • Start basisbewustzijn dankzij onze methodiek

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.