Informatiebeveiliging. Vroeg of laat zult u ermee aan de slag moeten. Of u het nu tegenkomt in de AVG, via klanten of vanuit medewerkers. Maar hoe begint u met het beveiligen van alle informatie die een organisatie rijk is? Er zijn diverse normenkaders beschikbaar. Deze zijn veelomvattend en daarmee een hele kluif. De vertaling van normenkader naar praktijk en het implementeren van normenkaders kan een grote uitdaging zijn. Hoe vindt u de juiste mensen met de juiste expertises om deze veranderingen in beweging te zetten en uw ISMS te onderhouden?

Informatiebeveiliging Expertises dichtbij

‘Voordoen, samen doen, zelf doen’: dat is ons adagium. We begrijpen heel goed dat starten met informatiebeveiliging ingewikkeld is en om expertise vraagt. Daarom bieden wij ondersteuning op alle niveaus. Onze gekwalificeerde informatiebeveiligingsexperts helpen uw organisatie vooruit, of u op zoek bent naar een opzet van IB, onderhoud van uw ISMS of een CISO die de informatiebeveiliging binnen uw organisatie borgt.

Wij ondersteunen u zoals u van ons gewend bent: pragmatisch, afgestemd op uw behoefte en in normale mensentaal. Hierbij vinden we het belangrijk onze kennis duurzaam over te dragen aan uw organisatie, zodat u uiteindelijk zelf uw programma kunt onderhouden.

Verschillende expertises, afgestemd op uw behoeften

Op het gebied van informatiebeveiliging bieden wij drie verschillende expertises om uw organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen: Security Expert, Security Officer en een CISO. Hieronder zijn de kenmerken per expertise uiteen gezet.

 

Security Expert Security Officer CISO
–          Een uitvoerend expert voor uw organisatie.

–          Adviseert en voert uit.

–          In te zetten op projectmatige basis.

–          Kwartiermaker IB binnen uw organisatie;

–          Onderhoudt uw ISMS proactief.

–          Signaleert, adviseert en voert uit.

–          Adviseert gevraagd en ongevraagd

–          Interim security manager voor uw security team;

–          Signaleert en adviseert proactief aan directie/bestuur

–          Borgt informatiebeveiliging binnen uw organisatie.

Inzet: op uurbasis Inzet: startend bij 1 dag in de week Inzet: startend bij 1 dag in de week

Voordelen Informatiebeveiliging Expertises

  • Expertises afgestemd op uw behoefte
  • Gekwalificeerd en met kennis van uw branche
  • Pragmatisch en begrijpelijk
  • Informatiebeveiliging ontzorgd

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.