Informatiebeveiliging heeft effect op uw gehele organisatie. Informatieveilig werken dient dan ook in het DNA van uw organisatie verweven te zijn. Het afdelingsoverstijgende karakter van informatiebeveiliging vraagt om kaders, procedures en richtlijnen op veel verschillende gebieden. Wanneer u een normenkader heeft gekozen als basis voor uw ISMS kan de vertaling naar uw praktijk beginnen.

Documentatieset

De vertaling van normenkaders naar leesbare documentatie waar uw organisatie ook écht iets mee kunt is een uitdaging. Hoe start u met het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid of –plan en hoe weet u zeker dat het stuk volledig is? En misschien wel net zo belangrijk: hoe zorgt u ervoor dat de documentatie werkbaar is, en niet onderin de bureaula verdwijnt? Niemand houdt ervan opnieuw het wiel te moeten uitvinden, dus laat ons u ondersteunen met een complete documentatieset Informatiebeveiliging!

Solide basis

Dankzij onze ruime ervaring met informatiebeveiliging hebben we een documentatieset kunnen samenstellen dat niet alleen compleet is, maar ook wérkt voor uw organisatie. Precies zoals u van ons gewend bent: pragmatisch, informeel en vlot geschreven. Omdat het security is betekent nog niet dat het ook saai of ingewikkeld hoeft te zijn. Dankzij onze sjablonen kunt ook u informatiebeveiliging op een begrijpelijke manier uitleggen aan zowel medewerkers van uw organisatie als klanten en stakeholders. De security documentatieset bevat o.a. een security beleid en -plan maar ook een auditkalender, procedures en richtlijnen.

Voordelen

  • Complete set aan voorbeelden, uitleg en sjablonen
  • Branchespecifiek
  • Aanpasbaar en dus ook toepasbaar voor alle organisaties
  • Aantoonbaarheid gemakkelijk geregeld.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.