Informatiebeveiliging is geen nieuw onderwerp meer binnen de organisatie. De afgelopen tijd bent u druk bezig geweest met de opzet van informatiebeveiliging om een stevige basis te creëren. Nu het begin er is komt al snel de vraag: is de mate van beveiliging nu ook voldoende? Wat is er nodig voor een volgende stap? En hoe blijft informatiebeveiliging onder controle?

Continue verbetercyclus

Informatiebeveiliging is geen eenmalig project. Het is een programma dat voortdurend aandacht vraagt. Het is een werkwijze die aan een continue verbetercyclus onderhevig is. Met elke wijziging binnen -en buiten- de organisatie staat informatiebeveiliging weer op de agenda. Het is daarom van belang om aandacht voor informatiebeveiliging vast te houden én om de verbetercyclus op gang te houden.

Informatiebeveiliging Assessment: overzicht en een control framework

Is de opzet van informatiebeveiliging geregeld en bent u toe aan een continue controlecyclus? Start uw informatiebeveiligingsprogramma met ons assessment! Wij controleren de opzet van de informatiebeveiliging en bepalen een volwassenheidsniveau (1-5) per genomen maatregel. Dit geeft een helder inzicht in het algemene volwassenheidsniveau. Hiermee bepalen we samen het ambitieniveau van de organisatie én verkrijgen we input voor een jaarplan. Per volwassenheidsniveau zetten we uiteen hoe te komen tot een volgende stap. Pragmatisch en laagdrempelig. Dankzij onze overzichtelijke rapportage heeft u direct een controlframework voorhanden dat ondersteunt bij de opzet van een continue verbetercyclus. De rapportage wordt geleverd met een visueel dashboard ter ondersteuning van voortgangsrapportages naar bestuur en management.

Voordelen Informatiebeveiliging Assessment

  • Volwassenheidsniveau per maatregel inzichtelijk;
  • Helder uitgelegd hoe te komen tot een volgende stap in informatiebeveiliging;
  • Pragmatische rapportage ondersteunend aan verbetercyclus;
  • Visueel dashboard voor voortgangsrapportages.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.