Helpdesknummer: 071 747 17 17

Helpdesk e-mail: helpdesk@audittrail.nl

Datalek? Vragen over de AVG of over één van onze andere domeinen? Wilt u bijvoorbeeld weten welke persoonsgegevens u mag verstrekken aan derde partijen of wilt u verwerkersovereenkomsten tegen laten lezen? Onze in-house juristen en specialisten van de Helpdesk geven antwoord. Dat kunnen antwoorden zijn met betrekking tot GRC, auditing, interne controle, risicomanagement, informatiebeveiliging en privacy. Wilt u eens praten over onze Helpdesk? Nodig ons dan uit voor een kopje koffie. Bent u al overtuigd van de meerwaarde van de Helpdesk voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Dit is waarom De Helpdesk goed is voor uw organisatie

Antwoord op een specialistische vraag met één telefoontje of e-mail;

Verwacht échte ondersteuning. We willen ervoor zorgen dat u met ons antwoord ook echt verder kunt waar u mee bezig bent;

Wij hebben de nodige kennis om u te adviseren bij een (mogelijk) datalek.

Wat doet de Helpdesk?

Het helpdeskabonnement is bedoeld voor vragen op ons vakgebied. Dat kunnen vragen zijn met betrekking tot auditing, interne controle, risicomanagement, informatiebeveiliging en privacy. De vragen, als het bijvoorbeeld gaat om privacy, kunnen van diverse aard zijn: het tegenlezen van verwerkersovereenkomsten, convenanten, privacystatements, etc., vragen rondom het al dan niet mogen opslaan of delen van gegevens of overleggen in het geval van een (mogelijk) datalek. Kortom, alle zaken waar nét even die ondersteuning op afstand nodig of wenselijk is.

Joyce de Jong - Privacy - Audittrail

Wat u kan verwachten van onze Helpdesk

ALTIJD ANTWOORD

Bij twijfel, gewoon vragen! Wij zijn de hele dag door bereikbaar en streven ernaar om binnen 48 uur antwoord te geven. Dit doen wij vijf dagen in de week, van negen tot vijf. Of het nu ‘punt-achter-de-komma-vragen’ zijn of ‘halfvijf-vragen’. Complexe juridische vragen of over het mogen verstrekken van persoonsgegevens. Onze inhouse specialisten en juristen geven altijd antwoord.

ONZE SPECIALISTEN & JURISTEN

Ze zijn gespecialiseerd in vraagstukken over de AVG / GDPR, ofwel privacy en informatiebeveiliging. Maar ook in GRC, auditing, interne controle en risicomanagement. Wij voorzien u van zowel specialistische en juridische kennis van het eerste uur. Wij zijn namelijk op de hoogte van laatste trends en actualiteiten binnen onze vakgebieden.

PRAGMATISCH ADVIES

Antwoord waar u zelf verder mee kan. Wij vinden het belangrijk dat u helder advies krijgt, dat begrijpelijk en praktisch toe te passen is. Met ons antwoord kunt u dus zelf aan de slag en geeft u meer tijd voor hetgeen waar u zelf al goed mee bezig was.

MELDPUNT DATALEK

Wanneer is er sprake van een datalek en hoe moet u deze melden? Bij de Helpdesk weten onze specialisten u te vertellen of uw case daadwerkelijk een datalek is en waarom. Indien er inderdaad sprake is van een datalek vertellen zij wat u dient te doen. In een geval van een datalek of bij het vermoeden daarvan krijgt uw vraag de hoogste prioriteit!

FAIR-USE

De Helpdesk biedt de ideale oplossing tussen onnodig hoge kosten en langlopende consultantprojecten. Het gaat om de korte juridische vraag een hoop hoofdzorgen ontneemt. Wij bieden juridisch advies in begrijpelijke taal en in overzichtelijke rapporten zodat u, desgewenst, zelf aan de slag kan. Indien u wenst dat we werk uit handen nemen, dan raden wij u een van onze consultants aan.

FIXED PRICE

Liever het gevoel dat u altijd vragen kan stellen, dan vragen voor u houden vanwege een grote narekening? Voor één bedrag kunt u een geheel jaar advies vragen. Zo kunnen wij flexibel omgaan met uw vragen. En krijgt u altijd specialistisch antwoord, waar u zelf verder mee kan. Dus heeft u een vraag over de AVG of over informatiebeveiliging, maar wilt u geen rekening achteraf? Stel ons uw vragen!

Voordeel Fair use met Fixed price

Het Helpdesk abonnement is fixed price op basis van fair use. Dat geeft ons de mogelijkheid om flexibel om te gaan met uw vragen. Op heel veel vragen hebben wij vrijwel direct antwoorden, omdat deze al eerder gesteld zijn en een reactie laat dus niet lang op zich wachten; antwoorden kost dus niet veel tijd.

Het kost ons wat meer tijd om te antwoorden op nieuwe vragen, maar het levert ook ons kennis op. En dat komt ook weer ten goede aan andere klanten. Oftewel: jullie vragen leiden weer tot social return aan andere klanten. De beoordeling of het gebruik van de helpdesk nog aan het fair use-principe voldoet is voorbehouden aan ons. We komen zeker tijdig in de lucht. Samen staan we sterker in onze revolutie voor betere privacy en informatiebeveiliging.

Niet interessant voor nu?

Ga ons dan volgen, zodat u ons niet uit het oog verliest.

<div>Icons made by <a href="http://www.freepik.com" title="Freepik">Freepik</a> from <a href="http://www.flaticon.com" title="Flaticon">www.flaticon.com</a> is licensed by <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/" title="Creative Commons BY 3.0" target="_blank">CC 3.0 BY</a></div> <div>Icons made by <a href="http://www.flaticon.com/authors/vectors-market" title="Vectors Market">Vectors Market</a> from <a href="http://www.flaticon.com" title="Flaticon">www.flaticon.com</a> is licensed by <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/" title="Creative Commons BY 3.0" target="_blank">CC 3.0 BY</a></div>

Interessant voor iemand anders?

Deel het bestaan van onze Helpdesk!

<div>Icons made by <a href="http://www.freepik.com" title="Freepik">Freepik</a> from <a href="http://www.flaticon.com" title="Flaticon">www.flaticon.com</a> is licensed by <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/" title="Creative Commons BY 3.0" target="_blank">CC 3.0 BY</a></div> <div>Icons made by <a href="http://www.freepik.com" title="Freepik">Freepik</a> from <a href="http://www.flaticon.com" title="Flaticon">www.flaticon.com</a> is licensed by <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/" title="Creative Commons BY 3.0" target="_blank">CC 3.0 BY</a></div> Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY Icons made by Chanut is Industries from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY