Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen genomen van het overlijden van onze gewaardeerde collega

Aletta Hoogeveen

De afgelopen periode heeft ze hard gestreden, maar helaas heeft ze deze strijd niet kunnen winnen. Wij zullen Aletta herinneren om haar volharding, haar brede kennis, haar hulpvaardigheid, haar collegialiteit en haar oprechtheid.

Dank je wel voor alles, Aletta. We missen je.

Wij wensen de naaste familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

 

Wilt u een bericht voor Aletta, haar dierbaren of voor ons achterlaten? Dat kan hieronder.

Aletta Hoogeveen
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marein Boekhoudt
Marein Boekhoudt
4 maanden geleden

Verslagen reageerden wij als bestuur op het bericht omtrent het overlijden van Aletta. Als lid van het bestuur van de gebruikersvereniging (toenmaals SGUsersgroup) had zij altijd een heldere visie, leverde ze een energieke en inspirerende bijdrage aan het geheel, maar was het vooral een prachtmens en een zeer prettige collega. We wensen haar dierbaren veel sterkte toe.
Bestuur Gebruikersvereniging UGAareon.nl

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Marein Boekhoudt
Tineke de Vries
Tineke de Vries
4 maanden geleden

Wat een groot verlies voor iedereen die van haar hield. Aletta heb ik mogen leren kennen als een vrouw met een enorme drive en betrokkenheid. Heb bewondering voor de manier waarop ze kennis praktisch toepasbaar maakt. Veel sterkte voor iedereen die haar nu missen moet. Wees lief voor jezelf en houdt de herinnering levendig met een lach en een traan.

Joop Schoppers
4 maanden geleden

Wat een verdrietig bericht; je schrikt daar van. Ik kende Aletta vanuit de gebruikersgroep Aareon, de SIG BIC waar ze deel van uitmaakte en later nog bij Audittrail van waaruit ze bij De Woonplaats samen met de collega’s het project implementatie AVG heeft begeleidt. Dat ging allemaal in goede harmonie; Alletta bracht veel kennis in tijdens de verschillende overleggen maar ook zorgde ze altijd voor een goede stemming. Ik wens de familie, vrienden en ook de collega’s van Audittrail veel sterkte toe de komende periode en hopen dat zij de kracht mogen vinden dit zware verlies te dragen.

Annique Lassche
Annique Lassche
4 maanden geleden

Wat verdrietig om dit te horen. We hebben bij Oost Flevoland Woondiensten rond de implementatie van de AVG heel erg prettig met Aletta samengewerkt. Een fijn persoon, die haar uitgebreide kennis op een duidelijke en lekker nuchtere manier met ons deelde. We wensen haar familie, bekenden en collega’s heel veel sterkte met dit verlies.

Charel Kamphuis
Charel Kamphuis
4 maanden geleden

Wat een verdrietig bericht. Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe.