Dagelijks loopt u tegen verschillende vraagstukken op het gebied van privacy en informatiebeveiliging aan. Helaas is het lastig al deze kennis paraat te hebben wanneer u geen juridische of compliance experts in huis heeft. Daarom biedt Audittrail u een passende oplossing: de Helpdesk. Onze consultants bieden inzicht, advies, of een andere zienswijze. Eenvoudig en duidelijk antwoord op al uw ad-hoc compliance vragen!

Awareness usb-test

Uw vangnet

Extra ondersteuning op afstand. Heeft u behoefte aan een andere blik of toch die extra controle? Met een abonnement op de Audittrail Helpdesk is dat zo geregeld. Hiermee is er altijd ondersteuning aanwezig wanneer de behoefte daar is. Heeft u een vraag op een specifiek gebied? die kennis hebben wij in huis en staat altijd voor u klaar. Zodat de organisatie het juiste doet.

Hoe lossen wij dit op?

Met het abonnement op de Audittrail Helpdesk kunt u al uw ad-hoc vraagstukken beleggen bij de expert. De helpdesk is bedoeld voor uw vragen op alle vakgebieden waar Audittrail actief in is. Dat kunnen vragen zijn met betrekking tot auditing, interne controle, risicomanagement, informatiebeveiliging en privacy. Denk bij ad-hoc vraagstukken aan het overleggen over een mogelijk datalek of het controleren van een privacy statement. Wanneer u een vraag heeft over de opzet van uw privacyprogramma zal onze helpdesk u vriendelijk doorverwijzen naar onze andere diensten. Kortom, de Helpdesk is bedoeld voor alle zaken waar net even dat stukje extra kennis en ondersteuning nodig of wenselijk is. Binnen 48 uur kom heeft uw antwoord op al uw vragen.

Voordelen

  • Binnen 48 uur reactie op uw vraag door een van onze specialisten
  • Een jaar lang toegankelijk
  • Kennis op de verschillende vakgebieden aanwezig

Behoefte aan vaste ondersteuning? Wellicht heeft u liever een privacyexpert of securityexpert aan huis!

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.