Privacy compliance

Privacy

Tegenwoordig denkt men bij privacy alleen aan de AVG. Wij waren er ook in tijden van de WBP en hebben veel organisaties mogen helpen AVG-ready te worden. Nu is de tijd van doorpakken aangebroken. Van project naar programma. Doet u mee?

Informatiebeveiliging compliance

Informatiebeveiliging

We hebben ervaring binnen verschillende branche-specifieke normenkaders. Zo helpen onze experts u gericht op weg met de inrichting van uw informatiebeveiligingsprogramma.

Awareness compliance

Awareness

Medewerkers zijn de spil van elke organisatie. Daarom is het extra belangrijk alle neuzen dezelfde richting op te krijgen door middel van specialistische bewustwordingsprogramma’s. Audittrail heeft samen met klanten een breed pakket aan awarenessmiddelen ontwikkeld.

GRC compliance

Governance, Risk & Compliance

Governance, risk en compliance zijn nauw met elkaar verbonden. Overzicht en inzicht, kwalificatie van middelen, en juiste inrichting van bedrijfsvoering maken uw organisatie weerbaar.

Kwaliteit compliance

Kwaliteit

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom dienen alle onderdelen van de organisatie op het zelfde niveau te opereren en functioneren. Doorvoering van een kwaliteitsstandaard met passende auditcyclus is onmisbaar voor elke ambitieuze organisatie.

Audit compliance

Audit

Wij zijn Audittrail. En zo heten we niet voor niets. Auditing zit ons in het DNA. Het is waar we mee begonnen en waar we nog steeds het allerbeste in zijn.

Contact met Audittrail?

Laat hier uw e-mail of 06-nummer achter