Geen organisatie is hetzelfde. We vinden het dan ook belangrijk om per organisatie te kijken wat de organisatie nodig heeft, zodat we onze hulp daar naadloos op aan kunnen laten sluiten. Er zijn echter ook diensten die we iedere organisatie aanraden… Zijn deze diensten ook iets voor u?

Helpdesk

Hebt u geen hulp nodig bij een opdracht, maar zijn er soms wel vragen die veel tijd kosten om zelf te beantwoorden? Neem dan een abonnement op de Audittrail Helpdesk. Met één vast bedrag kunt u tegen fair-use gebruikmaken van onze helpdesk. De vragen die u kunt stellen kunnen gaan over onze vakgebieden: informatiebeveiliging, privacy, GRC en kwaliteit. Ideaal om tegen een lage prijs tijd te besparen en verzekerd te zijn van kwaliteit.

Aan de slag

Riskmonitor

Om risico’s te voorkomen of te beperken heeft uw organisatie een risicoplan. Maar hoe up-to-date is dit plan? Laat ons uw plan toetsen op actualiteit en volledigheid. U ontvangt van ons duidelijk advies over welke risico’s u mist en welke maatregelen hierbij van toepassing kunnen zijn. Zo is uw risicomanagement weer in control!

Aan de slag

Privacy en/of Security Officer

De Algemene verordening gegevensbescherming zorgen bij veel organisaties voor onduidelijkheid en onzekerheid. Wat is de beste oplossing om snel compliant te raken? Door de hulp in te schakelen van een Audittrailer! Een privacyexpert van Audittrail helpt dan een bepaalde periode om de organisatie compliant te krijgen aan de wetgeving.

Aan de slag

Snelle IT check

Uw organisatie kan niet zonder goed lopende IT. Daarom wilt u uitval- en verstoring van IT graag voorkomen. Maar heeft u nog wel een actueel beeld van de IT risico’s? Laat ons in korte tijd uw IT-organisatie doorlichten, zowel op beleids, technisch als organisatorisch vlak. We adviseren over hoe u klaar blijft voor de toekomst!

Aan de slag

Awarenesscampagne Informatiebeveiliging & Privacy

Wist u dat mensen de belangrijkste schakel zijn in het beveiligen van gevoelige informatie? Vergroot het awarenessniveau van uw medewerkers! Met onze Awarenesscampagne Informatiebeveiliging en Privacy leren uw collega’s op een ongedwongen manier wat risico’s zijn en hoe zij kunnen helpen om informatie te beschermen.  Na de campagne van ongeveer zes maanden heeft uw organisatie er een belangrijke privacyasset bij: de mens!

Aan de slag

Kennissessie

Heeft geen enkele mailing, bericht op intranet of melding tijdens het werkoverleg het gewenste resultaat?

Probeer dan eens een kennissessie van Audittrail! In een paar uur worden uw collega’s op interactieve (en luchtige) wijze bijgepraat over de onderwerpen die bij de organisatie spelen. Of het nu gaat over GRC, informatiebeveiliging, kwalititeit of privacy.

Aan de slag