Uw uitdaging

Veel organisaties hebben het project AVG inmiddels vormgegeven. Maar, compliance in control houden is geen eenvoudige opgave. Bovendien blijkt het lastig privacy een vast onderdeel te maken van de organisatie. Vaak krijgt één collega privacy ‘erbij’. Om maar te zwijgen over informatiebeveiliging, wat vaak bij de ICT-afdeling beland.

Op het moment dat het privacyproject over wordt gedragen naar de staande organisatie blijkt handhaving en onder controle houden over het programma complex. Men durft geen verantwoordelijkheden te beleggen en zo wordt privacy al snel het ‘ondergeschoven kindje’.

“Compliance management is complex, het is een vak! En zeker een wet als de AVG en alle bijkomstige beveiligingseisen maken het geen eenvoudige opgave.”

– Jorrit van de Walle, directeur Audittrail

Wat denken organisaties over compliance?

“Onoverzichtelijk”, “niet te managen”, “massa’s aan documenten en formulieren”, “geen verbinding met de organisatie”, “complex”, “geen brug tussen IT en Compliance of risicomanagers”, “geen overzicht van de status van compliance of informatiebeveiliging”, “multi-compliance managen is onmogelijk”.

Het Audittrail CMF is de oplossing voor al deze zaken!

Onze functionele consultants met kennis van de softwareleveranciers hebben de afgelopen maanden samen met onze Privacy en Informatiebeveiligingsexperts een volledig nieuwe oplossing gebouwd op basis van problematiek die we bij klanten in diverse branches identificeerden.

Door gebruik te maken van het Audittrail Compliance Management Framework (CMF) ondervangt u een hoop problemen. Met behulp van deze ondersteunende software voorkomt u eenvoudig zaken als verschuiving van focus, verval in de waan van de dag, en het managen van losse documenten en spreadsheets. Zo maakt u compliance onderdeel van het organisatie-DNA.

In één framework legt u de verbinding tussen privacy- en informatiebeveiligingsvraagstukken en voegt u eenvoudig aanvullende normenkaders toe zoals BIC, BIG, ISO, KWH, of HKZ. Zo kunt u overzichtelijk uw vele compliance-uitdagingen managen, eenvoudig rapporteren aan het management, en bij audits bewijzen aan de externe partijen dat de mate van control hoog genoeg is om risico’s extreem te kunnen verminderen.

Voordelen

  • Het CMF is gebaseerd op ervaring van professionals binnen honderden projecten
  • Privacy & Informatiebeveiliging borgen zonder veel tijd te investeren
  • Combinatie van een PIMS (ISO 27701) en ISMS (ISO 27001/2)
  • Iedere wijziging wordt direct juridisch getoetst
  • Te allen tijde in control (geen vertraging of verslapping)
  • Lage investeringskosten
  • Duidelijke afspraken met één betrouwbare partner
  • Te koppelen met andere systemen zoals MS-Power BI, Compliance manager, Naris, Topdesk etc.
  • Inclusief software voor interne communicatie en verantwoording aan derden (Audit)

Het Compliance Management Framework is leverbaar in de software van:

Partners van Audittrail - Mavim | Audittrail (2017)

Managed Services

Aanvullend op het framework biedt Audittrail de Managed services aan. Hiermee kunt u tegen scherpe (maandelijkse) prijzen en met duidelijke afspraken dit project ook uit handen geven. Geen verassingen, maar één duidelijk bedieningsmodel. Niet de lasten, wel de lusten.

Wilt u meer informatie of een demonstratie? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.