Kennis delen is belangrijk. Net als samen sparren, voorbereiden en vooruitkijken. Daarom probeert Audittrail jaarlijks op diverse beurzen en evenementen aanwezig te zijn. Meestal zijn dit branche-specifieke evenementen waar we volledig kunnen focussen op de behoefte van de sector. Immers, banken hebben andere informatiebeveiligingsbehoeften dan autodealers. Net zoals de verschillende privacyvereisten voor woningcorporaties en zorginstellingen.

beurs

Kalender

Beurs

Waterinfodag

InfoSecurity – TBX

Overheid365

Data

7 september 2021 – verplaats 1 november 2021

23 september 2021

28 & 29 oktober 2021

november 2021

Locatie

Brabanthallen, Den Bosch

Expo Houten

Jaarbeurs Utrecht

Online

Webinar

Audittrail vindt het belangrijk om kennis te delen. Om deze kennis ook echt te delen, organiseren wij, soms in samenwerking met één van onze partners, regelmatig webinars met uiteenlopende onderwerpen. Al deze onderwerpen nemen u mee om meer kennis op te doen met betrekking tot privacy, informatiebeveiliging, kwaliteit, risicomanagement en bewustwording.

Bent u nieuwsgierig en wilt u één van onze webinars volgen? Bekijk dan snel welke webinars wij in de planning hebben staan en meld u aan! Wilt u liever direct contact met ons, klik dan hier.

Meer informatie

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.