Kennis delen is belangrijk. Net als samen sparren, voorbereiden en vooruitkijken. Daarom probeert Audittrail jaarlijks op diverse beurzen en evenementen aanwezig te zijn. Meestal zijn dit branche-specifieke evenementen waar we volledig kunnen focussen op de behoefte van de sector. Immers, banken hebben andere informatiebeveiligingsbehoeften dan autodealers. Net zoals de verschillende privacyvereisten voor woningcorporaties en zorginstellingen.

beurs

Kalender

5+6 november – Promotiedagen

De promotiedagen is het evenement waar ondernemers uit Noord Nederland samenkomen. Ja, ook daar hoort Audittrail thuis. Sinds 2018 hebben wij namelijk ook een kantoor in Groningen, waar drie collega’s allerlei noordelijke organisaties helpen om passende informatiebeveiliging en privacymaatregelen te treffen. Audittrail zal aanwezig zijn om Zien we u daar?

Gratis aanmelden

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.