Kennis delen is belangrijk. Net als samen sparren, voorbereiden en vooruitkijken. Daarom probeert Audittrail jaarlijks op diverse beurzen en evenementen aanwezig te zijn. Meestal zijn dit branche-specifieke evenementen waar we volledig kunnen focussen op de behoefte van de sector. Immers, banken hebben andere informatiebeveiligingsbehoeften dan autodealers. Net zoals de verschillende privacyvereisten voor woningcorporaties en zorginstellingen.

beurs

Kalender

26 september 2019 – Corporatieplein

Corporatieplein is het platform waar medewerkers van woningcorporaties samenkomen. Audittrail werkt veel samen met woningcorporaties om compliance naar het volgende volwassenheidsniveau te brengen. Dit jaar staan we wederom op de beursvloer met een – al zeggen we het zelf – goed verhaal over het belang van proces- en risicomanagement in compliance.

Gratis aanmelden

30+31 oktober – Infosecurity

De Infosecurity beurs is niet gericht op één specifieke branche. In tegendeel, het is een platform voor iedereen die werkt op het gebied van informatiebeveiliging. Audittrail is aanwezig met een eigen stand waar we bezoekers vertellen over de mogelijkheden tot het inrichten en onderhouden van een informatiebeveiligingsprogramma.

Gratis aanmelden

9 oktober – Overheid 360

Samen met onze partner Mavim verzorgen we een kennissessie op de Mavim-stand. Binnen het Mavim-platform hebben we het Audittrail Compliance Management Framework gebouwd, een tool waarmee organisaties hun hele compliance programma vorm kunnen geven en kunnen onderhouden.

Gratis aanmelden

5+6 november – Promotiedagen

De promotiedagen is het evenement waar ondernemers uit Noord Nederland samenkomen. Ja, ook daar hoort Audittrail thuis. Sinds 2018 hebben wij namelijk ook een kantoor in Groningen, waar drie collega’s allerlei noordelijke organisaties helpen om passende informatiebeveiliging en privacymaatregelen te treffen. Audittrail zal aanwezig zijn om Zien we u daar?

Gratis aanmelden

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.