Security, privacy, riskmanagement. Het zijn onderwerpen waarbij het overdragen van kennis van groot belang is. Hoe krijgt u een groep van medewerkers snel en op dezelfde manier geïnformeerd? Waar kunnen zij vragen stellen waar ze al een tijd mee te maken hebben? Juist! Tijdens een training van Audittrail.

Op dit moment bieden we twee trainingen aan voor maart 2020: Privacy Officer en Security Officer.

Aanbod trainingen
Awareness usb-test

Inspelen op behoeften

Trainingen en informatiesessies zijn van groot belang. Natuurlijk kunt u uw medewerkers op een passieve manier informeren, maar een leuke, interactieve training heeft bewezen meer impact. Ook hebben de diverse groepen binnen organisaties andere wensen of behoeften. Zo heeft een MT een hele andere behoefte dan een groep specialisten. Ook hebben sommigen misschien niet direct iets met het onderwerp te maken, maar wilt u wel dat deze collega’s bepaalde kennis opdoen en zich bewust zijn van de risico’s op dit vlak.

Onze aanpak

De specialisten van Audittrail verzorgen regelmatig trainingen, informatiesessies en opleidingen. We bieden u ervaren trainers die de kennis op een prettige en laagdrempelige manier overbrengen. Naast traditionele trainingen en cursussen met interactieve elementen bieden wij ook een pubquiz aan: een informele, maar informatieve quiz.

Wij verzorgen generieke trainingen op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en riskmanagement. Maar een specifieke training, afgestemd op de behoeften van een groep medewerkers in de organisatie, behoort ook tot de mogelijkheden. Van meerdaags tot sessies van 2 uur. Het gaat er om dat het doel bereikt wordt. In company, of op een locatie elders. Na de training kunnen we eventuele verbeterpunten voor de organisatie rapporteren.

Voordelen

  • Ervaren trainers
  • Vakinhoudelijke specialisten
  • Prettig, informatief en interactief!
  • Van meerdaagse cursus tot laagdrempelige pubquiz
  • Serie van trainingen mogelijk
  • Altijd op maat voor uw organisatie
  • Onze trainingen worden gemiddeld met een 8,5 beoordeeld
  • 0% BTW mogelijk

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.