Bewustwording van medewerkers is essentieel voor organisaties die werken aan compliance. Zonder een mate van bewustzijn van medewerkers kunnen bepaalde risico’s simpelweg niet worden vermeden. Het e-learning platform van Audittrail is dé manier om uw medewerkers extra kennis te bieden op de gebieden privacy, informatiebeveiliging én risk. Het complete pakket!

Ontwikkel mee!

Op dit moment zijn we op zoek naar pioniers die samen met ons de eerste e-learnings willen opzetten, specifiek voor woningcorporaties, zorginstellingen en gemeenten. U denkt vanuit de inhoud mee met de ontwikkeling van de ideale leeromgeving. Als dank voor uw input krijgt u een flinke korting op uw eigen e-learning. Simpel gezegd krijgt u tegen een zeer vriendelijk tarief de mogelijkheid om te helpen met de ontwikkeling van een e-learning dat perfect aansluit bij de behoefte van uw organisatie.

Meer informatie

Awareness usb-test

Risicominimalisatie

Medewerkers zijn het visitekaartje van de organisatie en hebben dagelijks met de wetgeving en dreigingen op het gebied van privacy en informatiebeveiliging te maken. Om risico’s te minimaliseren is het belangrijk dat men weet hoe correct te werk te gaan. Met inzet van een e-learning oplossing deelt u kennis en praktische tips op het gebied van privacy en informatiebeveiliging.

E-Learning: Centraal op één platform

Het e-learning platform is het centrale punt voor medewerkers op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Wij bieden het platform opgebouwd uit verschillende modules. Samen stemmen we de planning af wanneer bepaalde modules gelanceerd worden. Door bijvoorbeeld eerst een nulmetingtoets beschikbaar te stellen wordt het algemene bewustzijnsniveau gepeild. Op basis hiervan kunnen eerst de grootste aandachtspunten worden behandeld voordat men aan de slag gaat met de overige onderwerpen. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten van door ons uitgevoerde social engineering tests met de medewerkers te delen via dit platform. Ander belangrijk nieuws dat u graag wilt delen kan natuurlijk ook via dit platform! Alles centraal op één platform.

Voordelen

  • Een centraal punt voor alles
  • Inhoud in te plannen met de voorkeuren van de organisatie
  • Koppeling met social engineering/awareness
  • Afdeling specifieke e-learnings
  • Overzicht in de voortgang van de organisatie

Meer weten?

Wilt u meer informatie of eens in gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of bel direct naar 071-7471717 om met een van onze consultants te spreken.